Gå til innhold

Tek.no: Har du en god idé?


Anbefalte innlegg

Jeg synes at dere allerede er veldig flinke jeg. :) Det er tre ting som jeg savner litt mer enn mye annet:

 

1)Dere gir ikke karakter til særlig mange produkter. Hadde vært fint med karakterer til bærbare, kamera og slikt også.

 

2)Som en oppfølger til nummer 1, så savner jeg en funksjon i "Tester" som lar deg sammenligne produkter basert på både hva karakter dere har gitt, og hva brukerne mener.

 

3)Det mangler en del viktige guider eller det finnes utdaterte guider som snart burde oppdaters. Tenker da for eksmepel på hvordan lære seg OSX Leopard og Linux, hvordan få et raskere Vista (trenger MEGET dyp guide på dette) osv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Savner en ytelsesguide for harddisker tilsvarende den som er i forumet for skjermkort, den lista er knall. Slik som jeg ser det er hardisken den siste flaskehalsen i PCer når det gjelder ytelse, så en liste der en kan sammenligne alle hardisker og SSDer basert på en performance rating ville vert ypperlig.

Lenke til kommentar
3. Dere har data, foto, mobil og spill. Skulle ønske dere hadde hifi/hjemmekino også.

 

 

Hilsen NZ

 

Støtter den! savner det...

 

Nei for all del, er nok å diskutere med alle som mener Logitech "THX" anlegg er über 1337, og at creative har verdens beste lydbrikker/kort, om vi ikke skal få alle audiofile inn her også :p

Lenke til kommentar

Ny side: finn-produktet-som-passer-for-deg.no (evt. noe kortere :) )

 

Samkjør Prisguiden og Tester

 

Når man skal ha tak i f.eks. en ny mobiltelefon er det greit både å pløye gjennom tester og prisguiden for å se hva jeg kan velge mellom. Men ingen av dem er spesielt oversiktlig. Det er testene jeg er interessert i å lese, men siden jeg tester ikke har noe avansert søk må jeg bruke Prisguiden til å filtrere meg inn. Problemet er at på søket på Prisguiden får jeg ingen informasjon om det posetive eller negative om dem, og heller ingen kommentar for om Amobil anbefaler produktet eller ikke.

 

For å gjøre det enklere for folk å finne det beste utstyret foreslår jeg at dere samkjører Prisguiden og Tester og lager en egen side hvor folk kan finne produktet som passer for dem. Her kan dere ha ulike kategorier f.eks. mobiltelefoner, hvor dere lister opp anbefalt mobiltelefoner for ulike bruksmønstre, f.eks. musikk, kun ringing, SmartPhone, kompaktkamera erstattere osv. I tillegg bør det være mulig å filtrere seg frem til mobiler som egner seg som mp3-spiller erstattere (ikke bare mp3-funksjon!) og støtter Opera Mini og har lommelykt (kravene til ny mobil for mitt tilfelle). I denne listen bør man også få oversikt over veiledene pris, billigste pris i prisguiden, hva den er god på, hva den er dårlig på og ingressen til testen.

 

Produkter listet opp på prod-passer-deg.no bør selvfølgelig linke til artikkelen med testen og så kan alt som ligger på prisguiden heller flyttes til denne artikkelen og ligge i sidebaren der.

 

Redigert: I tilegg kan dere jo legge inn Bruktmarkedet inn på denne siden og anbefale tips om noen billige, brukte mobiler til de som søker.

 

 

Redaksjonelt Hardware.no

 

Mer tungvektstoff

De HW.no virkelig var gode på før var dype og gode artikkler. Det ser jeg mindre og mindre av og det virker som HW.no prøver å rette seg mer mot vanlig folk. Selv leser jeg mindre og mindre artikler på HW.no og eneste grunnen til at jeg holder meg her er alle de flinke folkene som kommenterer artikklene deres. Det er mange IT-sider og stor konkurranse mellom dem. Dere har prøvd å tiltrekker dere mer av bedriftsmarkedet. Men det markedet har DagensIT.no (Dagens Næringsliv sin) og Digi.no (ITavisen/Aller Internett) og dere måtte gi opp HWB.no. Nå prøver dere, dere på mannen i gata markedet, som er enda hardere. Det er greit å prøve, men slik dere gjør dette nå er dere på lang vei til å skyve grunngruppen deres fra dere. Jeg må nesten spørre om dette virkelig er fornuftig? Jeg tror det er en ting som bør tenkes veldig godt igjennom og som jeg også oppfordrer brukerne å diskutere mer om.

 

Hvis dere skal fortsette å holde på oss tungvektere må dere først og fremst få bedre stoff. Jeg vet det virker rart med lengre og færre tabolidoverskrifter når annonsemarkedet er tøft og man får betalt per sidevisning. Men det er faktisk nødvendig hvis dere ikke skal gi slipp på oss. Det jeg i hovedsak savner og som jeg syns dere bør få på plass er lengre innsideartikler, lengre guider hvor man faktisk kan lære noe nytt (ikke bare en liste over programmer slik som de jeg ser nå) og flere lederkommentarer. I tilegg bør dere få på plass mer stoff om IT i Norge. Konkurransen er stor om internasjonalt innhold. På norsk stoff derimot har dere bare Digi.no å konkurrere mot.

 

 

Mer om IT-politikk

Jeg ser dere har blitt ganske flinke på dette etterhvert. Men som regel kommer det bare korte artikler om hva skjer. Det jeg savner er mer diskuterende artikler om hvilke konsekvenser dette får og hva som bør gjøres nasjonalt og internasjonalt for å forbedre situasjonen. Som jeg sa i siste avsnitt savner jeg bl.a. flere lederkommentarer. Jeg ser at @KD aka Dahl har hatt noen veldig fine slike om bl.a overvåkningsdirektivet fra EU. Disse vil jeg gjerne ha fler av.

 

I tillegg kan dere jo oppfordre forumbrukere om å komme inn med kommentarartikler. Folk her har jo mye på hjertet og vil helt sikkert bidra.

Endret av JonT
Lenke til kommentar

- Søk i fritekst innad i en produktkategori!

 

Hvorfor? Fordi søk på f.eks. "Nokia E51" ukategorisert gir en rekke treff MED abonnement (hvilket er uaktuelt for den prisbevisste). I tillegg fungerer dagens "Avansert søk" dårlig, fordi ikke alle produktene er korrekt lagret i databasen. Dermed siler man gjerne ut en rekke produkter som faktisk oppfyller søkekriteriene....j jeg bruker derfor ikke avansert søk lenger. I stedet er enkleste måten å finne billigste Nokia E51 uten abonnement, å gjøre et generelt søk på Nokia i kategorien mobiltelefoner, for å så browse en rekke sider frem og tilbake før man finner hva man ønsker å se! :yes:

Lenke til kommentar

Jeg ønsker flere artikkler om linux. Tenker på litt mer avanserte artikkler. Hvordan en distro måler seg i forhold til de andre er ikke så voldsomt interessant. Begynn i det små med:

"hvordan sette opp en apache web server", "hvordan konfigurere en skikkelig firewall", "hvordan sette opp mailserver", "hvordan sette opp en hjemmeserver for backup, media, osv"

 

Etterhvert som "bilioteket" bygger seg opp kan en gå over på mer avanserte ting.

 

Dropp agurk nyheter. Vi trenger ikke en itavisen til.

 

Edit: Ser også at noen nevner hifi. Det skal mye til å slå avforum.no på dette området da de er godt innarbeidet med en stor bruker database. Men for all del, kjør på.

Endret av Session^^
Lenke til kommentar

Savne mest mer tester, syns dem bare kommer mindre av. Hatt for eks video side kor dere prater om spill som kommer og andre ting. For eks som dem har på www.tomshardware.com som æ bruke egenlig mer en hw.no fordi dem har mere tester og masse andre ting å lese om. Er hvertfall hver uke og ser på second take når dem prate om spill.

 

Men som sagt mere psu , cpu, gpu, hk, kabinet og være raskere ut med dem.

 

:p

Lenke til kommentar

Jeg er først og fremst (fornøyd) leser av hw og gamer og det jeg ønsker meg er:

 

1. Skriv mer stoff selv. Jeg ønsker meg med andre ord flere tester, guider, sammenligninger og annet stoff som dere selv har brukt tid på å gjennomføre og oppsummere, ikke bare ctrl+c/ctrl+v.

 

2. Gjør det enklere for oss brukere å bidra. Det er veldig mange her i forumene som kan mye og som er flinke til å skrive. Gjør det lettere for disse å skrive egne anmeldelser, tester, guider osv. Å skrive en "brukererfaring" er per i dag en for omstendig prosess. Knytt erfaringer og karakterer til profilene og la oss skrive og gi karakterer som vi vil. Lag heller et advarselsystem for useriøske brukere.

 

3. Bli enda flinkere til å skrive om skjulte spilldiamanter og hardware for selvbyggerprosjekter. På spillsiden synes jeg dere er ganske flinke, men det er langt mer interessant å lese om en ny diamant enn om Fifa XXX eller Final Fantasy YYY.

Lenke til kommentar
Kunne ha ønska meg en knapp for å printe ut artikklene. Husker at det var en sånn knapp før slik at ikke all reklamen og dt tulle kom med i printeren istedet for selve teksten.

Halve siden pleier å være tekst og halve reklame. Det er veldig irriterende.

Jeg har sagt det før også men uten å ha blitt hørt. Håper virkelig det skjer noe denne gangen.

 

Helt enig, det hadde vært genialt :yes:

 

Å i tillegg kunne fått artikkler/tester i PDF format som Hr. Thorsen nevner i tillegg, det hadde vært kjekt. Alt som nevnt uten reklamen da selvfølgelig.

 

Synes de nye sidene er rotete i forhold til de gammle jeg å, men har vendt meg til det nå................

Endret av onkelRoar
Lenke til kommentar

Jeg er egentlig ganske fornøyd slik det er i dag. Men siden man kan komme med ønsker så.

 

Jeg skulle ønsket meg mye mer stoff om HTPC, mye mer.

 

Forslaget om Hifi/hjemmekino skulle jeg veldig gjerne tenkt meg veldig gjerne.

 

Knapp for å printe ut hadde vært veldig OK. Guider i PDF hadde vært enda mer OK.

 

Forslaget om "Denne månedens spillanseringer" og "Ukens kino, video og tv" syns jeg burde starte opp med en gang dette burde ikke være noe stress. Da er det Spillanseringer og Leie/kjøp film jeg syns er mest inntresant.

 

Så syns e dere burde satse mer på Guider og Tester mye mer, og oppdatere de Guider dere har.

 

Og Amobil, verdenen handler ikke om Iphone. Lei av å lese om Iphone nå. Og en telefon som styres med fingrene er ingen Iphone/killer utfordrer.

Lenke til kommentar

Etter min mening er innholdet på Tek-nettverket skikkelig bra, selv om jeg hadde satt pris på flere tester og lytt dypere innhold.

 

Det aller viktigste, som har ødelagt en stor del av det gode inntrykket av Tek-nettverket, er deres feilskrivingspolitikk. Greit nok at dere ikke liker at produsentene bruker produktnavn som markedsføring, men det er fortsatt ikke greit å skrive produktnavnen feil med vilje, kun på barnslig trass. Hvis dere vil unngå markedsføring av produkter, er det kanskje best å bare legge ned hele nettverket.

Endret av kris33
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...