Gå til innhold

HTC Diamond FAQ


Anbefalte innlegg

Et spm: Vil ROM'en (1.93) som er tillegna Diamond fint funke på Touch pro eller tar jeg feil?

Jeg har nemlig 1.90 på min.

 

Tviler jeg veldig på. Diamond har jo ikke HW tastatur, så dette finnes jo ingenting om i ROM. De har jo heller ikke den andre menyen man får opp når man slider frem tastaturet.

 

Tips: Blåtanntastatur? Uansett merke skal som regel virke... Tilogmed på Symbian.

 

Men! Virker det da på feks SNES Emulatorer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det noen bedre GPS enn TomTom Navigator 7? Jeg hadde den på diamanten før, men den hang virkelig ikke med i svingene. Ofte kom den faktiske svingen litt før eller litt etter det ble vist på GPS. Dermed er den vanskelig å følge på fremmede steder..

Har ikke testet Diamond sin GPS skikkelig, da jeg bruker en annen HTC telefon til GPS, men syntes jeg så tendensen til at den ikke var like nøyaktig som den forrige telefonen! Aner ikke hvordan dette kan ha seg, men skal prøve å få sammenlignet direkte ved anledning for å få fastslått eller avkreftet unøyaktigheten.

Lenke til kommentar

Synes TomTom7 fungerer greit, men har ikke gjort noe mer enn noen få tester.. så kanskje den er mer slitsom å følge ellers..

 

HAr en tomtom i bilen, og problemet der er at du svinger litt etter, men det er som regel ikke noe problem da du blir varslet en haug av ganger at du skal svinge om 300m, 100m, 50m, NÅ..

 

Det jeg dog likte med tomtom7 for portable devices er at du kan velge å planlegge en gå rute.. på googlemaps får du ikke den luksusen..

Lenke til kommentar
jeg trenger noen ekstra mini-usb synckabler men har problemer med å finne... På komplett ligger denne som anbefalt tilbehør, men den har da en helt annen tilkobling?

 

komplett mini-usb

 

Det stemmer, annerledes usb-tilkobling, da HTC har sin egen standard (idiotisk, men sant).

 

Komplett mini-usb for HTC

 

EDIT: Forstår at jeg misforstod spørsmålet ditt, men du har fortsatt rett i at mini-USB'en på telefonen har en annerledes standard enn vanlig mini-USB.

Endret av sfRoyal
Lenke til kommentar

Ser det er et hav av forskjellige program til HTC Diamond, og jeg bare lurer på om det er "lurt" av meg å innstalere de programmene som jeg føler for å ha på mobilen? Er det mange program som faktisk gjør noe med mobilen, eller en form for dette?

 

På PC, er det annerkjent at en rekke programmer som legges ut, kan være virus-spredende, samt enkelte kan være program som sender ut informasjon fra PC til bruker(som la ut programmet). For ønsker ikke en skyhøy regning på programmer som har belastet alt på mobilen ol.

Lenke til kommentar
jeg trenger noen ekstra mini-usb synckabler men har problemer med å finne... På komplett ligger denne som anbefalt tilbehør, men den har da en helt annen tilkobling?

 

komplett mini-usb

 

Det stemmer, annerledes usb-tilkobling, da HTC har sin egen standard (idiotisk, men sant).

 

Komplett mini-usb for HTC

Han skal ha en vanlig sync-usb kabel, ikke jack-usb konverter.

En hvilken som helst standard mini-usb kabel kan benyttes til å koble Diamond til PC. Pluggen som følger med originalt ser litt tykkere ut enn vanlig, men funskjonaliteten er den samme med vanlig mini-usb.

Endret av Vice
Lenke til kommentar

Når jeg skal laste ned det NoData programmet, og har lagt filene inn på mobilen. Når jeg skal åpne de kommer det bare: Det er ikke noe program tilknyttet "FILNAVN". Start programmet først, og åpne deretter filen fra programmet.

 

Why?

 

Ja og forresten, ingen lettere måte å slå av datasending da, istedenfor det programmet?

Endret av InjB
Lenke til kommentar

Er det cab fil du installerer(husker ikke helt selv, lenge siden jeg installerte det), eller .exe fil?

Vis det er cab fil, så skal du bare kopiere over alle filene til telefonen, og trykke på cab filen.

 

Vis det er .exe, koble til activesync med telefonenen, kjør installerings programmet fra pc'en også vil den installeres på telefonen.

 

Ok, thanks. Så hvis jeg disabler, kobler den ikke nett uten at jeg enabler det igjen?

Den skal ikke koble til noe nett da nei, bare wlan, men det er jo gratis :>

Endret av Christoffer99
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...