Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvorfor liker folk store/frodige jenter?


Anbefalte innlegg

Menn flest liker kvinner som ser fruktbare ut på en eller annen måte. Hvor mye fett som er idealet er kulturelt, og i dag er det mye sunnhetsmoralisme i kulturen. Jeg tror den har mer å si enn mange kanskje tror, at tidsånden faktisk kan få en mann til helt ærlig å kunne si at han liker radmagre jenter. I mange kulturer skal jenter være tykke, og noen steder er det så viktig at jentene faktisk feites opp i forkant av bryllupet.

Jeg synes det er hot at jenter er litt myke. Hvor feite de kan være før det blir for mye av det gode kommer helt an på. Det finnes jenter som er dritsøte uansett hvor mye eller lite de veier, det er kanskje de som har "de beste genene".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg må bare kommentere denne..

 

Følte meg faktisk litt umoden her jeg sitter(som kanskje ikke er så rart iom at jeg kun er 17). Jeg synes at utseende er viktig, men jeg synes også at personligheten er veldig viktig. Hvis jeg kan prøve å si det på en annen måte da. Utseende er det som tiltrekker meg, mens personligheten er det som holder meg fra å gå.

 

For å pirke... Personligheten holder deg fra å gå sier du. Vil de si at dersom dama di legger på seg, så vil du bli så lenge du liker hennes personlighet?

 

Du har spart i flere år for å få drømmebilen. Den er dritfin, og den har god motor. Det er det som har tiltrukket deg sånn at du brukte alle sparepengene på den.

 

Men så plutselig blir motoren dritdårlig, og bilen får masse bulker slik at den ser ut som noe dritt fra høggeriet. Bilen gidder ikke å bli fiksa. Beholder du bilen fordi du likte den i starten?

 

Jeg tror faktisk at utseende og personlighet henger sammen, og hvis dama mi plutselig skulle bli feit, måtte det en større livsstilsendring i gang for å få hu til å gjøre noe så drastisk(altså å bli feit). Det er så godt som synonymt med at hu er forandra, og at personligheten er forandra. Hvis hu blir feit og annerledes vil jo ikke jeg være sammen med hu lenger. Det er jo ikke hu jeg ble forelska i for 2 år siden!?

 

forøvrig...du er 17 år, hva mer kan man forvente? Bort med sarkastiske formuleringer nå, he he, men...tipper dama di er på din alder, kanskje yngre. I en alder av 17 år, så er sjansen stor for at din frue ikke er ferdig utviklet. Det er ikke uttenkelig at hun fortsatt vil få breiere bekken/hofter, samt større pupper. Kanskje dette er noe du liker, men det er verre om dette faller i dårlig jord hos deg. Eller..skrekk og gru....tenk når dere skal ha barn!! Og hun legger på seg under svangerskapet, får stor mage, og det tar flere mnd før magen hennes er tilbake til sitt opprinnelige utgangspunkt, hennes rumpe er like liten som den var, ect. Når dette tar tid, både graviditeten og etter, hvordan skal du da tenne på henne i denne perioden?? Du vet vel at kvinner ikke kan ta sittups etter en fødsel før opptil 6 mnd etterpå...Skrekk og gru sier nå bare jeg...:)

Hu er faktisk eldre. Jeg er 17 og hun er 18. Jeg har da ikke noe i mot store pupper eller breie hofter? Mener da å spesifikt si at det jeg likte best med kroppen hennes var hoftene, rumpa(og lår/legger) og puppene?

 

Og for å si det sånn, hvis hu blir gravid, så tror jeg ikke det blir noe på hu før hu blir normal igjen. Jeg tenner ikke i det hele tatt what so ever på å kjøre pikken min inni den feite klamme bollemusa som henger fast i en diiiiger mage med unge i. Nei, ellers takk sier jeg da. Det å få barn er uansett så utrolig fjernt for oss at vi ikke tenker på det. Hvis ikke pilla gjør jobben sin, derimot, blir det en annen sak. Da blir det abort real style eller keisersnitt og adopsjon. Hu får ikke ødelegge den deilige kroppen sin helt enda ;D

 

På den andre siden, så synes jeg at jenta skal få lov til å bestemme over sin egen kropp enn å la DEG få styre hennes kropp fordi DU skal tenne på det! :angry:

Jeg får jo ikke tvingt hu til å gjøre ditt eller datt, men hu har spurt meg hva jeg liker, og så har hu tilpassa kroppen sin til det. Er da ikke noe galt med det!

 

Eneste jeg har "tvingt" hu til å gjøre er å trene. Jeg har trent styrke i noen år, og veit at hvis man skal merke noe, må man presse seg. Så etter å ha dratt hu med på trening et par ganger, pressa jeg hu til å ta flere reps enn hu trodde at hu klarte. Men hu ble jo kjempefornøyd etterpå, så da er det vel greit det óg.

Lenke til kommentar
Og for å si det sånn, hvis hu blir gravid, så tror jeg ikke det blir noe på hu før hu blir normal igjen. Jeg tenner ikke i det hele tatt what so ever på å kjøre pikken min inni den feite klamme bollemusa som henger fast i en diiiiger mage med unge i. Nei, ellers takk sier jeg da.

....

 

Da blir det abort real style eller keisersnitt og adopsjon. Hu får ikke ødelegge den deilige kroppen sin helt enda ;D

Nå som jeg trodde jeg hadde deg på gli, så sklir du helt ut igjen.. :p

Leste du siste innlegget mitt(svar på ditt)?

Lenke til kommentar

Haha, sånn kan det gå;)

 

Hyggelig at jeg kunne få deg til å tenke :)
Men hva mener du om "si slike ting om din kjære"? Jeg har da ikke sagt et negativt ord om henne what so ever.

Ikke direkte, men samtidig jo.

Når du sier at du ville dumpet henne på grunnlag av kroppsendring, er det implisert at kroppen er viktigere enn det indre. Og dette blir da faktisk en fornærmelse mot hennes personlighet, bare indirekte. Er du med så langt?

 

Dog, du ga deg selv egentlig et godt tips, og bidrag til hva jeg ville fortelle deg:

 

Utseende er det som tiltrekker meg, mens personligheten er det som holder meg fra å gå.

Nettopp!

Alle blir tiltrukket av utseende ved førsteinntrykk og i starten. Det er helt normalt, og ikke noe galt i det.

MEN! Det er en stor forskjell på å ikke interessere seg for noen til å begynne med, grunnet kropp, og å dumpe en eksisterende partner grunnet kropp.

 

Det var hele poenget med mine uttalelser om ekte kjærlighet. Om noen man elsker, vil man aldri mene "blir du feit, dumper jeg deg". Nettopp p.g.a det du sa, man blir for personligheten.

Når jeg snakker om "dumpa hu", tenker jeg ikke egentlig på hu, for det hadde jeg gjort uansett hvem det var. Selv om jeg var sammen med Cristina Aguilera, hadde jeg dumpa hu hvis hu ble feit. Det er også en veldig viktig faktor som spiller inn her, men som vi ikke har vært inne på enda, og det er status. Hvis dama mi hadde blitt feit, hadde jeg mista ansikt blant venna mine, og de(få?) som ser på meg som en "stor mann", hadde mista all respekt for meg. Så jeg har ikke råd til å være sammen med ei feit jente, hverken for min egen skyld eller når det kommer til venner/status.

Lenke til kommentar

1. Venner og status er absolutt IKKE et godt grunnlag å velge partner på.

2. "Venner" som endrer sine holdninger overfor deg pga en overvektig jente er ikke faktiske venner. (vi har vært inne på ekte kjærlighet, det samme gjelder ekte vennskap)

 

Det spiller ingen rolle om du tenker på hun eller jenter generelt. Det er fortsatt en fornærmelse mot din(e) nå(/da)værende kjæreste®s personlighet. En fornærmelse kraftig nok til at jeg tipper hun dumper deg om du viser henne denne tråden.

Lenke til kommentar

Ærlig og brutalt talt?

Nei, du elsker henne ikke. Ikke om du kan si ærlig at du kommer til å dumpe henne om hun får 10 nye kilo, er komfortabel med dem og ikke går hardt inn for å trene dem vekk.

 

Men hvis du er skråsikker på det du sier, vil jeg gjerne utfordre deg til å la henne lese gjennom tråden, og fortelle oss hvordan hun reagerer.

Endret av toth
Lenke til kommentar
Ærlig og brutalt talt?

Nei, du elsker henne ikke. Ikke om du kan si ærlig at du kommer til å dumpe henne om hun får 10 nye kilo, er komfortabel med dem og ikke går hardt inn for å trene dem vekk.

 

Men hvis du er skråsikker på det du sier, vil jeg gjerne utfordre deg til å la henne lese gjennom tråden, og fortelle oss hvordan hun reagerer.

Haha, det tør jeg ikke. For jeg føler ikke at jeg har klart å beskrive hvordan jeg føler ovenfor henne i denne tråden.

 

Saken er den at det blir veldig mye hvis og om når det kommer til det med vekta. For det kommer ikke til å skje innen den nærmeste fremtiden at hu legger på seg så mye som det er snakk om her, så det er egentlig ganske dumt å snakke om hu på den måten. Hu er faktisk så glad i sin egen kropp at hu ikke ville blitt feit og ekkel - ihvertfall ikke på noen år.

 

Det er fullt mulig at jeg endrer meninger ettersom årene går. Men per i dag kunne jeg ikke akseptert at hu ble feit

Lenke til kommentar
Men du er jo sammen med henne delvis av STATUSGRUNNER??

Vet ikke med resten av dere andre, men jeg er ikke sammen med min kjæreste fordi det hjelper til meg å holde "statusen og ansikt" blant mine venner.

 

Faen altså, nå begynner jeg å bli lei av at alle vrir og kødder med det jeg sier. Jeg har da aldri sagt det jeg! Det jeg sa er at jeg ikke ville vært sammen med ei feit jente. Skal man være kar i min "gjeng", er man enten singel eller sammen med ei jente som faktisk har noe å tilby - både seksuelt, fysisk og psykis. Mangler en av dem, ser jeg ikke noen grunn til å være mer enn venner med personen.

 

Så f.eks. Jeg har en god kompis som vi kan kalle Anders. Han gir meg ikke noe seksuelt, så han er kun en kompis. Jeg har ei dame, hu gir meg nærhet og sex, er pen og har bra personlighet. Derfor er hu dama mi.

 

EDIT: Jeg hadde ikke fått mindre status av å bli singel, men tenk på alle de idiotiske diskusjonene jeg hadde sluppet, som "hvorfor er du sammen med hu, hu er så feit", og alle de stundene jeg hadde vært flau over å holde hu i hånda hvis hu var feit! Jeg har faktisk ganske god selvtillitt, men jeg har ikke nok til både meg og hu.

 

Dama mi er ikke en av de mest populære eller den som alle gutta ser på, men hu er faktisk perfekt for meg. Og det er vel det som teller?

Endret av conflict
Lenke til kommentar

Ja, det er det som teller, at hun er perfekt for deg. Men det blir ille når du sier at om hun hadde lagt på seg, så hadde du kanskje dumpet henne fordi du hadde mistet ansikt/status hos vennene dine. Det sa du selv, så vrir ikke på noe :)

 

Og btw... hvis mine venner hadde stilt spørsmål ved min kjærestes vekt, utseendet eller "ekkelhetsgrad", hadde jeg blitt fly forbanna. Om de ikke blir forelska i personen er ett fett, men de kan vel respektere at JEG er det, og ikke kritisere og kommentere negativt.

Lenke til kommentar

Spørs på hvilke folk man henger med, hvordan man er selv, og selvfølgelig alder. De vennene mine hvis mening betyr noe for meg er relativt barnslige og siden vi kun er 17 eller 18 hele gjengen, og sex fortsatt er ganske nytt for noen av oss, er det viktig at det ikke går negativt ut for meg. For å si det sånn, hvis vi sitter og snakker om hvor mange vi har feid over, og hvem det var, og det eneste jeg kan dra opp er "det villeste jeg har gjort er å rompepule den 90 kg tunge dama mi", kan jeg ikke akkurat si at det går positivt ut over meg.

 

Hvis typen din plutselig sa at han dreit langt f. i hva du mente, og ville bli feit, og åt ribbe og medisterkaker til frokost, middag og kveldsmat hver dag til han la på seg en del kg, og når du såklart prøvde å overtale han til å slutte og bli seg selv igjen, bare driter han i deg og spiser mer. Da hadde forholdet deres endra seg såpass mye at du sikkert ikke likte han lengre. Jeg hadde ihvertfall ikke likt at dama mi endra seg så mye.

 

Men du er jo sammen med henne delvis av STATUSGRUNNER??

Det kalles å vri på det jeg sa, ja. Jeg er ikke sammen med henne av statusgrunner, men det er av statusgrunner jeg ikke ville vært sammen med henne hvis hu er feit. Eller der motsier jeg egentlig meg selv litt, men det er revende uinteressant for vennene mine at jeg er sammen med ei "vanlig" jente. Var hu pornostjerne eller freak, ville det vært ting som hadde slått ut på statusen, men siden hu er helt vanlig for dem, har det da ikke noe å si for dem om jeg har dame eller ikke.

Lenke til kommentar
Jeg syns det er stor forskjell på:

1. Kjæresten legger på seg ganske mye en periode uten at det er "bevisst"

2. Kjæresten sier "jeg driter i hva du mener om mitt utseende og har tenkt å endre det drastisk".

Nå er du bare helt på jordet. Vi har da aldri snakka om å gjøre noe ubevisst. Jenta mi hadde fått høre det med en gang, så det kommer ikke til å skje. Dette fungerer motsatt også. Vi har et åpent forhold, så hvis en av oss gjør noe "feil", sier den andre ifra.

 

Jeg forstår rett og slett ikke hvor du tar det fra. Hvem i alle dager legger på seg "ganske mye" uten å tenke over det? Nå snakker vi om åpent forhold altså!

Lenke til kommentar

"uten å tenke over det" kan f.eks være at man spiser litt mer enn man har godt av, rett og slett fordi man har lyst.

Eller at man trener litt mindre enn man har godt av, fordi man ikke har lyst.

 

Da blir man ikke "bevisst" feitere, selv om man merker det. Man går ikke inn for å legge på seg, og gjør det således ikke for å irritere sin partner.

Lenke til kommentar

Tror dama til conflict føler det samme som han, jeg, ergo er det ikke noe "problem" (was there ever? hun valgte jo å bli sammen med han, win win). Og hvorfor skal dere andre blande dere inn i hvorvidt han elsker kjæresten eller ei, kun fordi dere har et annet syn på akkurat hvordan dét foregår? Folk suger så uhorvelig til tider. Jeg suger uhorvelig. Murr.

Lenke til kommentar

Kan jo ta meg selv som eksempel, det er jo populært i denne tråden.

Trener ikke og kunne sikkert vært ti ganger mer strukturert angående det jeg putter i munnen, så hadde jeg gått ned 4 kg og vært hakket fastere i fisken. Og det er det jeg mener med ubevisst, at man ikke gidder å tenke på hva man spiser, forbrenner eller hvor ofte man trener.

toth forstod hva jeg mente.

 

Heldigvis er min kjæreste glad i meg selv om jeg veier 4-5 kg mer nå enn da vi møttes ;) han ser det, jeg ser det, men vurderer jo ikke brudd av den grunn.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...