Gå til innhold

Hvor mange asylsøkere kan vi motta?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Helst alle.

Det er politikken de rødgrønne ønsker å føre nå, men det er ikke praktisk gjennomførbart å ta imot alle og gi søknadene skikkelig behandling. Da de også gir en stadig større andel av søkerne opphold blir konsekvensene store.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar
Det er fullt gjennomførbart å motta en hel mengde flere enn det vi gjør i dag. Vi mottar relativt få.
Regner med at du her snakker om mottak av asylsøkere for grundig søknadsbehandling og ikke om opphold.

 

Hvor skal vi huse alle disse? I partytelt? Og i hvilke kommuner? Stadig flere kommuner nekter å ta imot flere pga. kostnader og problemer. Og hvem skal behandle alle disse søknadene grundig?

Lenke til kommentar

Nei, full stopp og får alt på rett plan med dem som har kommet inn. Vi har jo ikke kapasitet til å følge opp alle engang. Alle vet jo hvor treg saksgang vi har i Norge.

 

Nei, jeg vet hvor min stemme går. Vi har ingenting å tape med å la et nytt parti prøve seg noen år.

Når folk tenker FRP til makta, så tror folk at vi er doomed i 20 år fremover. Men de går fort av igjen om folket ikke er fornøyd med hva de driver med...

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
Nå må grensene stenges umiddelbart.

 

Landet taes jo over av arbeidsinnvandrere og asylsøkere. Mister vi snart landet vårt?

 

Er folk så avhengige av offentlige jobber og statsstøtte at de ikke kan annet enn å fortsette å stemme på "de røde"?

 

Grensene er åpne fordi vi trenger arbeidere.

 

 

Er innvandring et rødt fenomen?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789

Eg syns det er meir enn nokk innavandrarar her no, dei aller fleste alvorlige krimminelle handlingane no til dags blir utført av innavandrarar.

 

Eg leste nettop på vg om denna saka:

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=194300

 

Det første hintet eg fekk var at han hadde sprengt det kristne bygget(sjølv om det ikkje kan regnast som nyheiter fordi kristne er ikkje så viktige i forhold til muslimar og andre hellige relgionar), ingen nordmann kunne finne på å sprenge eit av dei få som faktisk driver med kristendom utanfor kirka.

 

Og selfølgeleg var det Omar(ein innvandrarar, første, andre, tredje veit ikkje eg). som hadde gjort det.

Endret av medlem-141789
Lenke til kommentar
Gjest medlem-141789
Nå må grensene stenges umiddelbart.

 

Landet taes jo over av arbeidsinnvandrere og asylsøkere. Mister vi snart landet vårt?

 

Er folk så avhengige av offentlige jobber og statsstøtte at de ikke kan annet enn å fortsette å stemme på "de røde"?

 

Grensene er åpne fordi vi trenger arbeidere.

 

 

Er innvandring et rødt fenomen?

 

Ja vi trenge arbeidarar, men ikkje asylsøkarar.

Vi kan klare oss med folk som kjem her og arbeidar, ikkje folk som kjem her og gjør jævleskap.

Er ikkje du einig(75 prosent av somaliarar som kjem her utførar ein kriminell handling i løp av livet, 1% i 2007).

 

Hvor mange asylsøkere kan vi motta?

 

Helst alle.

 

Viss vi hadde gjort det hadde eg flytta, Noreg er jo da ikkje lenger vårt/mitt/normennens land.

Lenke til kommentar

Jeg kunne sagt en god del om "innvandrere", men her snakker vi om gruppen asylsøkere. Akkurat her skal jeg ikke late som jeg har for mye peiling. Men jeg skal kort gå inn på det jeg mener er et stort problem her til lands, dette gjelder i stor grad asylsøkere.

 

FRP er det eneste partiet som er for en streng innvandringspolitikk. Dette har de også fått mye pepper for opp igjennom tidene. Man kan diskutere om hvor stor del av partiet som er for dette fordi det er realistisk, den beste løsningen og virkelighetsnært eller at det er grunnet ren og skjær rasisme. For det er liten tvil om at en liten del av FRPs velgere og parti, mener "Norge er for Nordmenn". Så ja, det er en todeling.

 

Vi ser helt klart at mange innvandrere bedriver kriminalitet her i Norge. Vi ser der er problemer. FRP ser problemet, og kommer med et forslag til bedring i tilstanden. Men så kommer det store problemet jeg snakker om: Hva med de andre partiene??? Hva mener de skal bedre tilstandene? Eller mener de det i det hele tatt er problemer? For det virker ikke som de gjør det. Det virker som de lukker øynene, å fokuserer på kun det positive med innvandring. Men det å kalle FRP for et rasistisk parti, det er de veldig kjappe med å gjøre. Det vi opplever, er politikere som er så livredde for å bli oppfattet som rasister, at de rett og slett lukker øynene sine.

 

Jeg skal prøve å fatte meg i korthet - Dette mener jeg kort om saken: Innvandring (herunder tema asylsøking) er et problem her til lands. Det hele bunner i integrering. Vi har en ELENDIG integreringspolitikk i Norge. Derfor har også integreringen gått dårlig. Alle må ta skyld i at integrering går så dårlig her til lands: Vi kan bli bedre til å ta kontakt og bistå folk som kommer hit, de som kommer må etter beste evne forsøke å bli integrert osv. For meg personlig, vil det å bli integrert bety å 1. Snakke Norsk (best mulig) 2. Forstå det Norske samfunn mv. I bunn å grunn er man "Norsk" i mine øyner, når man snakker relativt godt Norsk.

 

Etter situasjonen i dag, er jeg enig i FRPs strenge linje. Hvor mange innvandrere (herunder asylsøkere) vi skal ta inn, vil i første rekke avhenge i hvor mange vi makter å integrere. Her vil jeg si - alle skal med! Tar vi inn flere enn de vi makter å integrere, får vi et samfunnsproblem. Dette har vi i dag. Så nettop i dag, med dagens integreringspolitikk - hvor mange makter vi å integrere? Vel, jeg vil ikke tro det er mer enn 50-100 stk (!!!).

 

Men her vet jeg ikke hvor mesteparten av FRP står. For i min bok er det hvor mange vi makter å integrere + hvor mange det er "plass til" som er det avgjørende. Så om situasjonen i dag hadde vært at vi kunne tatt inn 100.000 i året hvor alle ble integrert + at det er "plass til alle" - så mener jeg alle skulle få komme inn. En rasist vil ikke være enig. ;)

 

Bottom line: Om Rødgrønn + alle andre partiene eksl. FRP vil ta inn like mange som i dag, evt. enda flere, så må de ha på plass et system som gjør at samtlige blir integrert i det Norske samfunn. For hvis det er noe som skaper rasisme mer enn noe annet - så er det en misslykket integreringspolitikk slik som her i Norge! Vår virkelighetsoppfatning tvinner seg rundt det vi opplever. I dag opplever vi innvandrere som ikke kan språket, som går på sosialen, som langer dop, ungdommer som er medlemmer av gjenger, driver med ulovligheter... Dette skaper fremmedhat. For jeg trenger ikke fortelle dere at folk som faller utenfor samfunnet - fort blir dradd inn i gjenger osv. Rikets sikkerhet er det viktigste av alt.

Endret av Lansky
Lenke til kommentar

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2546807.ece

 

Asylsøkere starter alt å skyte på hverandre i asylmottaket.

 

Da har du så lite grunnlag for å komme at en gruppestraff hadde vært til pass. Asylsøkeren som skøyt + alle som er i familie til vedkommende burde få avslag og ASAP utsendelse.

 

Kollektiv avstraffing for asylsøkere burde vært en god trussel for å få dem til å skjerpe seg!

Endret av Wabby
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Hmm, tja det er jo en mulighet for det ... :whistle:

 

Ellers så bekrefter slike kjappe utredninger at noen har en i overkant ferdigprogrammert ryggmargsrefleks, og da knytter jeg den "feilen" opp mot hva en tidligere poster har betegnet som utfordringen, nemlig at vi som kultur er for dårlige på integrering, og at det påhviler oss alle et eget ansvar for at nettopp hurtig integrering oppnåes.

 

:)

Lenke til kommentar

Det kom ikke så godt frem når jeg leste det, ser at de har oppdater siden rett før jeg postet linken. Ser nå at skuddet gikk inn mot mottaket.

 

 

Uansett, ender ikke min mening om kollektiv avstraffing dersom asylmottakere gjør straffbare handlinger under søknadsperioden.

 

Alione: Slike spekulasjoner kan du putte et visst sted!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...