Gå til innhold

Nyter/drikker du alkohol?


Slacks

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er klar over ca. 90 % av Norges befolkning drikker. Her på forumet har jeg også fått inntrykk av at de fleste drikker, men alikevel endel som velger å ikke innta alkohol. Hvorfor velger dere som ikke drikker denne livsstilen? Er det et religiøst valg eller er det andre grunner for valget ditt? Videre er jeg interessert i om folk holder seg til det norske drikkemønsteret; altså store mengder alkohol i helgene og tilnærmet avholds i ukedagene eller om du har adoptert et kontinentalt drikkemønster (oftere, men i mindre mengder av gangen)? Og ikke minst hvorfor drikker du? Er det mest for virkningen eller smaken?

 

Selv drikker jeg alkohol noenlunde regelmessig, hver helg til annenhver helg er vanlig. Noen ganger blir det bare et par-tre øl for smakens skyld, men av og til blir det mer og da blir det som oftest endel for mye.

Endret av Saltvann
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er nå 19 år, og drikker når jeg føler for det.

 

Ta meg noen øl på kvelden på en tirsdag? Torsdag? Hvorfor ikke?

En tur på byen i noen helger? Hvorfor ikke?

 

Drikker vel jevnt over ikke mer enn andre nordmenn, men jeg drikkere som regel spredt utover uka.

Selvfølgelig finnes det unntak, da både øl, sprit og diverse går igjennom, men slikt skjer.

 

Bottom line er vel at ja, jeg er norsk :p

Lenke til kommentar

Tja.. Det hender eg tar meg litt cider eller raudvin på kveldstid i kvardagane. Dette skjer kanskje ein gong i løpet av veka eller noko slikt. Ellers går eg ut med litt kraftigare skyts ca. 2-3 gonger i månaden. Då med den innstillinga at eg skal drikke mykje og ha det gøy :)

 

Er 10 btw..

Lenke til kommentar

Som regel drikker jeg i helgene/ferier for å bli kraftig beruset, hvorfor? Fordi jeg synes det er en god fölelse, mye sosialt rundt det og morsomt. Da mener jeg ikke så dritings at jeg ligger å spyr men så jeg mister litt dömmekraft og snakkeevne :)

 

Ellers hender det noen få ganger at jeg tar en kald pils en varm sommerdag, eller noen god likör/vin hjemme.

Lenke til kommentar

Jeg drikker så å si aldri, ikke fordi jeg ikke liker alkohol og ikke fordi jeg ikke tåler alkohol, men fordi jeg har en såpass stor respekt for min egen vurderingsevne, og god nok selvtillitt til å ha en god stemning og ha det gøy! :)

 

Jeg sier selvfølgelig ikke nei til en pils heller da, men herregud så inderlig jeg hater fulle mennesker.. :nei:

 

De kan leve sitt liv, jeg lever mitt! :)

Lenke til kommentar
Jeg drikker så å si aldri, ikke fordi jeg ikke liker alkohol og ikke fordi jeg ikke tåler alkohol, men fordi jeg har en såpass stor respekt for min egen vurderingsevne, og god nok selvtillitt til å ha en god stemning og ha det gøy! :)

 

Jeg sier selvfølgelig ikke nei til en pils heller da, men herregud så inderlig jeg hater fulle mennesker.. :nei:

 

De kan leve sitt liv, jeg lever mitt! :)

 

Man kan ha det gøy uten alkohol, men hvorfor ta sjansen? :)

 

Jeg for min del har ikke et eget "drikkemønster", jeg tar det som det kommer. Og holder meg stort sett til øl.

Lenke til kommentar

Ville heller sagt at det å drikke er et sjangsespill, etter å lest på forumet om folk som driter seg ut forann kvinnfolk/mannfolk eller mengder så er det ofte alkohol innblandet. :)

 

Jeg er den typen person som liker å ha kontroll over segselv, hvis jeg drikker så vil jeg miste kontrollen og selvrespekten min! :)

 

Jeg kan sjekke opp damer uten alkohol, jeg kan bli gal uten alkohol... Men det viktigeste er at jeg vet hva jeg gjør når jeg er edru! ;)

Lenke til kommentar

Å drite seg ut foran folk er en del av sjarmen - men da er det ofte snakk om mye alkohol. Ikke alle mister kontroll over seg selv når man er full. Klart er det viktig å ha selvrespekt, men jeg mener at selvironi er like viktig.

 

 

Jeg, som mange andre har gjort mye dumt i fylla. Men drikker alikavel en annen gang - som om man ikke har fått en lærepenge. Det er vel en grunn til dette?

 

Jeg kan sjekke opp damer uten alkohol, jeg kan bli gal uten alkohol... Men det viktigeste er at jeg vet hva jeg gjør når jeg er edru!

 

Noen folk har en tendens til å si "fylla har skylda" hvis det ikke går så bra i denne sammenheng. Det mener jeg er teit. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-v6cLnSOv3V

Øl, snacks, film og godt selskap henger jo i hop :)

Nyter alkohol så lenge det ikke blir overkill. For mye er ikke gøy. (Særlig ikke om du hiver innpå bacardi, jäger og øl).

Lenke til kommentar

Det som er så fint me alkohol er at folk tørr å prate med fremmede mennesker. I Norge er folk veldig lukket, og tør som regel ikke å prate med fremmede. Når du da er på fest og møter nye mennesker, så er det større sjangse for at de tør å prate med deg eller motsatt. Samtidig er det morsomt å være i en beruset tilstand med vennene sine, da man som regel blir mer morsom og livlig hehe.

 

Jeg syntes det er teit å ta helt avstand fra alkohol, og mene at de som drikker ikke eier selvtilitt o.s.v. Samtidig syntes jeg det er teit av folk å ikke kunne begrense seg, når de drikker. Ja ok, det er greit å prøve å bli HELT drita en gang (for å teste det ut), men man bør kontrollere seg. Så jeg er helt for at man tar seg 3-5 øl ++ i helgene. ;)

Lenke til kommentar

Jeg nyter ikke alkohol, men jeg er ikke totalt avholds fordi.

 

En sjelden gang (4-5 ganger i året) drar jeg på fest og da tar jeg med meg noen rusbrus bare for å unngå mas om "hærregud, voffor drikker du ikke" og "erru gravvid eller"?

 

EDIT: Jeg har ikke noe imot folk som tar seg ei øl eller fire, men HATER overstadig berusede folk mer enn alt på jord. Selv en person jeg ellers er utrolig glad i kan jeg mislike sterkt når vedkommende såvidt klarer å stå oppreist

Endret av L_C
Lenke til kommentar

Nei.

 

 

kanskje en øl en gang i måneden eller noe sånt med venner, men som vedkommede over meg hater jeg folk som må til stadighet være beruset, eller MÅ drikke hver eneste helg.

 

Kall meg gjerne kjedelig (*venter på første "morsomme svar"*), men jeg ser ikke på alkohol som en nødvendighet, mer som noe jeg drikker som tørste-drikk mens jeg ser film eller hører på musikk en gang i blandt.

Endret av NiXx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...