Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

det kommer mest ann på hva du selv føler for. å starte helt på nytt i season har sine positive og negative sider. som at du finner ofte upgrades, blir kjent med de forskjellige skillsa karakteren har (med mindre du blir boosta rett til 70) og kan kose deg med garatert leg drop på bosser og storyspilling.

 

men så er det den andre siden av sverdet der du ikke har godt nok gear til å spille på det nivået du ønsker, og om du er vandt til å skli igjennom T6 uten problemer så vil du føle at alt tar mye lengre tid, det dropper mindre gear og det tar lengre tid å tjene opp xp (selv om du lvler fort til å begynne med.

 

selv spiller jeg begge deler om dagen. spiller season med de i clanen som starta på nytt der (synes selv det er mer moro når man er 3-4 stk som er ca like gode og kan spille på samme nivå) men så liker jeg også å spille vanlig der jeg kan pushe høye Grifts og kose meg på T6 uten å daue bare man snuser på en mob.

 

i forrige sesong var det anderledes faktisk, da var det mest vanlig spilling, men jeg spillte litt season når jeg var alene pålogga i clanen, bare sånn for variasjonens skyld, samt at jeg testa en ny build som jeg ikke hadde gear til på vanlig.

Lenke til kommentar

Nesten 576 blir det i nettbuikkene der. 685 via battle.net, 574 fra g2play.net. Mtp. at du også må betale frakt i nettbuikken så er nok g2play billigst.

 

Finnes sikkert noe billigere på mer shady keyshops, men spørs om det er verdt å spare en 100 lapp mot å kjøpe shady shit :p

Lenke til kommentar

Lurer på egentlig på noe av det samme selv, la oss si, 100 bounties, så 100 rifts og så 100 grifts? Er grifts noe vits når du har levlet opp alle gems(bortsett fra rankingen selfølgelig)?

 

Hvilken torment er mest effektiv når det kommer til å grinde etter gear? Klarer meg i solo T5 nå - men det tar MYE lengere tid enn T3 - som jeg bare kan suse igjennom uten noen problemer.

 

Her ser dere gear og lignende (ikke store greiene, startet på denne på mandagen :tease: )

Endret av JVMyhre
Lenke til kommentar

dersom du ikke har en gruppe som tar T6 greit som du kan bli med så kan det kanskje lønne seg å kjøre Grifts 15-20 da du får flere legendarys på den måten.

 

dropraten utenfor T6 og spesielt om du spiller solo er veldig dårlig.

 

ellers så er det best å kjøre et nivå du klarer i et ok tempo uten å daue. flest mulig rifts gir flest legendarys og ikke minst blood shards.

 

du trenger ikke 100 bounties for å få 100 keystones da. du får en 5-6 stk per bounty, så rundt 20 bountyruns vil gi deg ca 100 keystones. dette er jo også best å ta på T6 om mulig, da det er 100% dropsjanse fra cashe.

 

greater rifts er vistnok mer effektivt på legendarys og bloodshards (dersom du klarer 25+ effektivt) men du for minimalt med hvite, gule og blå mats, så det er nok best å bytte på, i alle fall i starten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...