Gå til innhold

Dealextreme verdens billigste nettbutikk! GRATIS FRAKT!


Er du fornøyd med dealextreme ?  

1 683 stemmer

  1. 1. Hvor fornøyd er du med DX ?

    • Alt bortsett fra fornøyd
      122
    • Relativt bra nettbutikk
      173
    • Både ups and downs
      386
    • Meget fornøyd med DX!
      696
    • Jeg elsker DX mer enn jeg elsker mor og far !
      322


Anbefalte innlegg

Nettavisen prøver seg på svindel? Ha ha ha!

 

Denne klokken her koster 100 kroner hos DealExtreme! Se hva Nettavisen prøver seg på i samarbeid med innpris.no og mywatch.no.

 

Legg også merke til hvordan de tilsynelatende kan se ut som de regelrett lyver, med å si at innkjøpsprisen på klokken faktisk er 560 kroner pr.klokke og at en dermed får den til innkjøpspris - dette begrunner dem med at det er en reklame kampanje for mywatch.no, der klokken til vanlig koster 749 kroner.

 

OK, så blir det store spørsmålet! Er dette den samme klokken som blir solgt hos DX? Sjekk og bedømm selv!

 

Nettavisen sin artikkel om klokken:

http://www.nettavise...icle3340979.ece

 

Vil en kjøpe klokken blir en henvist til innpris.no, som selger produkter for andre butikker.

http://innpris.no/prod.php?id=2021

 

Her er butikken som "annonserer/selger" denne klokken hos innpris.no

http://mywatch.no/ik...skive-brun.html

 

Jeg har selv kjøpt denne klokken hos DX og mottatt den for ett par måneder siden (ikke for å bruke den selv) - hadde vert interessant å sett "nettavisen" sin klokke for å sammenligne direkte medden fra DX. På bildene ser dem unektelig tilsynelatende helt like ut på alle måter.

 

http://www.dealextreme.com/p/leather-band-self-winding-mechanical-wrist-watch-16717

 

Noen som vet om DX klokken er en kopi av den originale IK klokken, eller om DX faktisk selger origianle IK klokker selv til denne prisen. Såvidt jeg vet, er jo ikke IK noe luksus Rolex merke da he he.

 

"Nettavisen sin klokke":

post-160065-0-17502300-1330000450_thumb.jpg

 

Dealextrem sin klokke:

post-160065-0-59860700-1330000501_thumb.jpg

 

Det er forøvrig samme farge på klokkene hos Nettavisen og Dealextreme (reim, innvendig tannhjul etc), selv om det på disse bildene ser ut som fargene er litt forskjell (har med fotobehandlingen å gjøre)

Endret av China Burger
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spennende innlegg. Du kunne jo sende en epost til Nettavisen og høre med dem? Hadde vært interessant å se svaret.

 

Fikk svar nå:

 

Hei, takk for mail.

 

Jeg sender dette videre til leverandøren som har mer utdypende informasjon.

 

Mvh

Henrik Torp

Ansvarlig leder

Innpris.no

+47 907 37 816

Endret av China Burger
Lenke til kommentar

Tror ihvertfall ingen blir misunnelige på den der!

Joda, det tror jeg nok. Rolex lager klokker som er veldig mye styggere enn det der. Så fort de kuuule har den så mååååå bare alle ha lizzm. Beats by dr. Dre, Porta Pro, u name it. Sleng det på noen "kule kidz", og vips, så MÅ alle sheeples'a ha det. Automatisk urverk og greier, vøtt - sjekk denne! (Akkurat det siste ER jo faktisk litt stilig).
Lenke til kommentar

"Svindel" er det uansett ikke. Bare en svært høy avanse, og det koster å drive butikk her i landet med det kostnadsnivået og den kjøpekraften vi har. Så om Nettavisen/Innpris/Mywatch klarer å selge disse for 5-800 kroner, så for all del - værsågod. Det er strengt talt ikke deres jobb å fortelle folk at man kan importere dem selv for en hundrings.

 

Kostnaden inn til importør for Inex og andre "merkevarer" (av typen OEM-produserte rebrands) som koster 800-2500 gjennom mer tradisjonelle salgskanaler er neppe stort annerledes de heller.

Endret av qwert
Lenke til kommentar

"Svindel" er det uansett ikke. Bare en svært høy avanse, og det koster å drive butikk her i landet med det kostnadsnivået og den kjøpekraften vi har. Så om Nettavisen/Innpris/Mywatch klarer å selge disse for 5-800 kroner, så for all del - værsågod. Det er strengt talt ikke deres jobb å fortelle folk at man kan importere dem selv for en hundrings.

 

Kostnaden inn til importør for Inex og andre "merkevarer" (av typen OEM-produserte rebrands) som koster 800-2500 gjennom mer tradisjonelle salgskanaler er neppe stort annerledes de heller.

 

"Du får det til innkjøpspris så dette er et godt tilbud på klokker."

Jeg tror ikke innkjøpsprisen på denne klokken er 560 kroner, når enn får den til 100 hos DX. Og visst det er 560 kroner, så er det rart at selgeren/importøren i Norge ikke kjøper den fra DX istedet til 100 kr. Fordi det er faktisk importøren (mywatch.no) som påstår at dem betaler 560 kroner for hver IK klokke av denne typen dem bestiller fra Kina (hvor denne er laget). Jeg må bare si at jeg tror det er BULLSHIT ha ha!

 

Det svekker absolutt troverdigheten til Nettavisen & CO som gjør dette, har en mistanke om at Nettavisen tjener ekstra bra på dette - det kan være at noen som jobber i Nettavisen faktisk eier eller er medeier til nettopp den nettbutikken som overpriser billige kina varer. Visst ikke er det snodig at Nettavisen faktisk lager en hel artikkel om en billig kina klokke som selges som om det var gull kanter på den. Er mulig klokken ser mye dyrere ut enn hva den er, men det betyr ikke at en har rett til å selge den som om det var en "dyr" klokke.

 

Hvem vil vel betale "500 kroner" for en krone is som er laget av en kina fabrikk som har spesialisert seg på å lage billige is'er? selv om krone is'en ser bra ut, betyr ikke det at den inneholder gull liksom ha ha ha. Såvidt jeg vet er IK klokkene laget i Kina, uten at jeg har googlet det.

 

En som nevnte lenger oppe at internet er åpent for alle og en lever ikke i 1993 lenger, ha ha, bra sagt, fordi hadde dette vert 1993 hadde alle trodd dette var en klokke som både var verdt prisen og som faktisk hadde en innkjøpspris på 560 kroner for den norske importøren. Og at dette dermed var ett heidundrende bra tilbud, men, nå som vi vet at den koster 100 kroner på DealExtreme, så er det soleklart at 560 kroner er ett heidundrende dårlig tilbud - og det uavhengig av hva selgeren eller importøren har betalt for den.

 

Heretter tenker jeg meg om to ganger neste gang Nettavisen kommer med en artikkel om en klokke eller noe med "som er laget i kina" som tilsynelatende skal selges til en rå bra pris ingen bør gå glipp av.

 

Jeg vil faktisk si at dette er svindel. Det fordi varen blir priset sky høyt over hva den er verdt. Blir nesten som å selge en 100 lapp til naboen for 560 kroner. Den klokken koster ikke mye å lage, når DX kan selge den til 100 kroner med god fortjeneste.

PS. Tar selvsagt forbehold om at DX klokken kan være en kopi av den originale IK klokken - men for å finne det ut, må enn nesten ha begge klokkene fysisk i hendene for å sammenligne.

 

 

Lenke til kommentar

"Du får det til innkjøpspris så dette er et godt tilbud på klokker."

Hadde oversett den, men tja: Spørs hvem det er sin innkjøpspris. Importøren (Mywatch) kan vel hevde at 560,- er deres normale engrospris (vs. 749,- direkte til forbruker via nettbutikk). Er dog enig i at en slik formulering er på grensen til misvisende.

Lenke til kommentar

Påstander i norsk markedsføring skal i følge markedsføringsloven kunne dokumenteres. Siden det er tvil om påstanden om innkjøpspris holder mål, så kan du enkelt og greit kreve at de dokumenterer det. Vil de ikke dokumentere, så klager du de inn for forbrukerombudet så kan de presse de ytterligere for å dokumentere påstanden sin og eventuelt anke saken til neste instans.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har fått nytt svar på epost fra innpris.no som tydeligvis har kontaktet klokkeprodusenten IK for mer informasjon om klokken som DX selger. Når det gjelder klokken som innpris.no selv selger, skriver de at den er ikke den samme som DX selger.

 

Men om klokken som nettavisen/innpris/mywatch selger faktisk er original, står det faktisk ingenting om i svaret som kom fra innpris.no idag:

 

"Hei, takk for at du sendte oss denne informasjonen.

 

Vi har vært i kontakt med IK og fått opplyst om at klokkene fra Dealextreme er fake. IK sender over et skriv på dette som snart vi vil publisere på våre nettsider. IK er et stort merke i utlandet og desverre hyppig kopiert. Klokken du har kjøpt er ikke den samme som vi selger.

 

Mvh

Henrik Torp

Ansvarlig leder

Innpris.no

+ 47 907 37 816"

Endret av China Burger
Lenke til kommentar

Etter en kjapp runde i google ville jeg bli overrasket om man kan snakke om "fakes" i ordets rette forstand når det gjelder disse:

 

http://forums.watchuseek.com/f72/

http://www.tractionink.com/watch_wiki/index.php?title=Guangzhou_Xinxin_Jing_Cheng_Watch_Manufactory_Ltd

http://www.wristwatch.com.cn/XXWatch/

 

Om IK Colouring er et "stort merke i utlandet", så er de store som leverandør av svært billige klokker fra Kina. Dermed ikke sagt at det ikke kan være kvalitetsforskjeller ute og går avhengig av hvor klokken kjøpes fra. Er vel bare å maile dem å spørre om et prisoverslag på et passende stort antall (si 500-1000 stk.) og om de evt. leverer flere "kvalitetssorteringer" (t.eks. avhengig av kvalitet på- eller type urverk) hvis man vil være sikker.

Endret av qwert
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...