Gå til innhold

Hvorfor sluttet du med Age of Conan?


Anbefalte innlegg

De langdryge samtalene er kamuflerte varianter av stort sett det samme: "Gå og hent dette til meg". Det er hjernedødt (spesielt med teskjemodusen de har i AoC) og kjedelig.

Jeg syns det meste blir småpirk, nesten som om man på forhånd har bestemt seg for at "nei, WoW er mye bedre, men jeg skal teste det". Og siden spillet ikke leverer på lik linje med hva WoW er idag når det gjelder små ting, så sier folk "drittspill".

 

Det jeg og mange andre hvertfall klarer å se, er potensiale til spillet, og endgame elementene i det som på alle måter overgår WoW sitt endgame, og dette er grunnen for at jeg spiller fortsatt. Det er så mye mer som skjer i endgame her, politikk er noe man også ser på spesielt PvP servere, og man har allerede opplevd episke slag med 50-60 stykker som hamrer på hverandre for rettighetene for de beste XP stedene, og dette er jo i tillegg før selve endgame spillet er igang, slaget om battlekeeps osv.

 

Når det er snakk om "teskjemodusen" du klager på cun, så slå det av. Det kan du gjøre i options.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gikk inn med åpent sinn, men med lave forventninger (grunnet pressemeldinger og videoer vi hadde blitt servert i månedene i forkant). WoW sluttet jeg med for over to år siden fordi jeg gikk lei av det repeterende mønsteret, noe jeg dessverre finner igjen i AoC. På den annen side virker det du skriver om realpolitikk veldig spennende. Når det gjelder teskjemodusen syns jeg utviklerne kunne ha skrudd den helt av ;)

Lenke til kommentar
Mener du at det skal bli forbudt å ytre kritikk mot spillet? Eller mener du at man heller bør moderere språkbruken for å bli tatt mer seriøst? Syns du for eksempel at mine innlegg preges av "sipping", eller at de er drøftende og kritiske innspill til problemer ved spillet?

 

Jeg har aldri skrevet noe om forbud mot å ytre kritikk, mer saklig hadde vært bedre.

Men i den negative tonen som surrer rundt age of conan forumet blir jeg også mer skeptisk, enda jeg ikke engang blir irrtert over alle disse småbugsene. (noen såklart)

 

jeg har ikke lest alle innleggene dine cun, men etter hva som står rett over denne så virker det i alle fall mer voksen kritikk.

 

Hvorfor ikke holde en tråd aktiv om hva vi som spiller spillet "liker ved spillet"?

aner ikke om det finnes, men den er i alle fall ikke aktiv.

 

Negativitet er det jeg reagerer på, er en negativ, blir flere negative.

Sier ikke at alle skal spillet spille enten de liker eller ikke,

men det blir ikke noe morsomt, noe MMO og andre spill skal være når alle er negative.

Lenke til kommentar
De fleste mmorpgs har masse bugs og barnesjukdommer, men hvorfor skal det egentlig si seg selv ? Det har plutselig blitt en godkjent standard at alle mmo's skal få lov til å utgis uferdig og bug infested + x antall timer nedetid. Hvorfor ? Gjelder ikke kvalitetsstandarden vi har for alt annet i verden mmorpgs ?
Skrives det ;

 

Forfatteren i denne posten har tydlifgvis ikke anelse hvordan et MMO blir utviklet , det er så mange variabler at det er helt sjukt - noe som er umulig å sjekke med beta ,det tar TID å polere/fjerne bugs hos et MMO.

Et MMO kan grovt sammenlignes med det å utvikle en medisin , en medisins effekter og bivirkninger tar LANG tid å avdekke , det tar gjerne 10 år fra et middel blir oppfunnnet til det når markedet , slik er det og sånn vil det alltid være - nærmest som en naturlov .

Det er bare å beklage at et MMO ikke er perfekt ved release , men det vil vi aldri oppleve , fordi utviklerene trenger penger de som alle andre , sann mine ord.

 

Bare en kommentar , Conan - eller serveren jeg spiller på , har ALDRI hatt uforutsette nedetider.

Endret av Bulletus
Lenke til kommentar

:wallbash:

 

Jeg er fullt klar over at det er masse som kan gå galt, men det er da masse som kan gå galt i alle andre produkter som vi kjøper ?

Og igjen er det STOR forskjell på hva vi ofte får servert rundt release tider og et 100% perfekt resultat. Her er det ofte mye å gå på.

 

Du prøver å fordumme innlegget mitt, for å gjemme bort at du faktisk ikke har noen grunn for at mmorpgs skal komme unna med såpass mange mangler,feil, content avvik fra lovnader og så videre.

 

Bare så Bulletus får det med seg igjen, Forlanger ikke noe 100% perfekt vare, og likevel har AoC massevis å gå på for å være en tilfredsstillende vare. Jeg vil si jeg har vært rimelig tålmodig med AoC. Jeg har til og bestemt meg for å prøve det igjen om en måned når disse contentpatchene skal komme. Det er etter mine øyne for sent men jeg skal prøve på nytt.

Lenke til kommentar

Jeg var vel en av de som var veldig patriot siden det var et spill som ville bli utgitt fra et norsk selskap.

Ja,jeg godtar at det er buggs i et spill,Ja jeg godtar at allt ikke går på skinner når et spill er nytt.

Jeg har aldri sammenlignet AOC med EQ2,WOW eller noen andre MMO for det er umulig og gjøre.

Men så er det jo slik at Funcom har hatt erfaring innen MMO tidligere så noen basic ting skulle ha fungert ved launch.

Det er greit å si at ting blir fikset senere med uppdates og at ting vil gå på skinner om ettpar måneder eller et halvt år.

Men det er nå som teller for meg og ikke om 6 måneder.

Kall meg en whiner eller hva dere vil,men det tar jeg med en klype salt.

Mange sier her at de har fått hjelp fra GM så har allt fikset seg i spillet.

Jeg har inne en petition som har vært aktiv nå i 10 dager,men ikke fått svar.

Så noen har flaks og noen ser ut som ikke får hjelp i det hele tatt.

Jeg er totalt enig at selve launchen gikk bra,og at serverene var stabile.

Ingen skal ta det fra Funcom.

Men etter nå og ha spillt spillet opp med 2 characters til 52 så føler jeg at spillet ikke har noe nytt en andre MMO.

Greit, du har en pil eller to å trykke på,men det er desværre ikke allt for å få et spill til å bli en suksess.

Som mange skriver her at AOC har solgt mange kopier og at det viser at spillet har et stort potensiale.

Men man må også huske på at Conan navnet i seg selv er et stort varemerke og det har jo også gjort at mange hadde store forventninger til dette spillet.

det som var et stort irritasjonsmoment for meg var jo at Funcom sendte ut reklame etter reklame om at de kom ut med DX10 ved launch.

Så når spillet kommer ut så sier de at det kommer senere.

For meg er det en missvisende reklame,for de får meg ikke til å tru at de fannt det plutselig ut 20 timer før at det ikke kunne sende det ut ved launch.

Endret av vammaveien
Lenke til kommentar
Problemet med AoC er at whiners (som trådstarter) tror de spiller WoW.

 

Hvorfor trekke WOW inn i bildet hele tiden, er ingen WOW geek, har xx timer med den, (legg merke, ikke XXX timer).

 

Spiller Guild Wars for det meste, den har så si samme system som Age of Conan, med tanke på instances (district) og portaler (loadings vi ser når vi går til annet område).

Kan si hvorfor jeg reagerte på disse "portaler" som jeg kaller det for, er for at Guild Wars var noe jeg først spilte, og de hadde det, så par år senere gikk jeg over til WOW for å teste PVE og generelt PVP, og da ble jeg overrasket over hvor åpent det var, det var fritt, du kunne gå overalt, og slapp alle disse loadings som GW har.

 

Nå som Age of Conan kom, så fikk jeg denne GuildWars feelingen igjen, alle disse loadings og portaler, ble rett og slett skuffet, hadde håpet at det skulle være mer åpent. Som World of Warcraft er, eller kanskje jeg skulle bruke Lord of the rings online som eksempel, blir jo bare stemplet som WOW dude ved å bruke det som eksempel.

 

 

EDIT:

 

Velkommen til mmorpg's verden! Føler det er veldig nytt for mange her, og jeg synes forøvrig å reise fra booty bay til tja winterspring er - for å bruke et dramatisk ord, satans langt.

 

Må bare sitere denne, det er faktisk veldig kort, er ikke mye du trenger å gjøre for å reise dit fra booty bay. Du skjønner at WoW har taxivirksomhet, altså, du tar bare båten over til "Ratchet" som ikke hefter noe, så kaster du deg på fugla som flyr deg til Winterspring.

 

Så det ble allikavel ikke så langt, eller? (å gå er det langt, for spillet er jo så stort)

 

I Age of Conan må du springe fra A til Å, blir veldig kjedelig i lengden, kanskje greit i begynelsen når man er ny i området.

 

 

Det var en som sytet på at taxivirksomhet var dumt, vi spiller i steinaldertiden elns, men hvis man ser på Lord of the Rings, det er fra hobbit tiden eller hva dem nu kaller det for, de har hester, de kan kjøre deg til et viss sted på x antall silver.

I Age of Conan har de hester også som mounts, hvorfor ikke samme opplegg her, eller lignende?

Endret av nagina
Lenke til kommentar
Jeg har aldri skrevet noe om forbud mot å ytre kritikk, mer saklig hadde vært bedre.

 

100% saklighet og skriftlige fora på nettet er uforenlig. Engasjerte, sterke personligheter med ditto sterke meninger gjør at temperaturen fort når kokepunktet og mindre pene ord hagler begge veier. Den ene sidens forsøk på kritiske bemerkninger blir bryskt avfeid, samtidig som den andre siden presenterer sine meninger som reflekterte, universelle sannheter - og vice versa. Vi vet jo alle at slik er det ikke.

 

Høy temperatur behøver imidlertid ikke alltid å være negativt, problemene starter først når kritikk blir tatt personlig.

 

Men i den negative tonen som surrer rundt age of conan forumet blir jeg også mer skeptisk, enda jeg ikke engang blir irrtert over alle disse småbugsene. (noen såklart)

 

Slutt med å la andre få lov til å styre livet ditt. Jo før du klarer det, jo bedre. Gjør det DU vil, og gi f*** i hva andre mener. Bare et velment råd.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Hvordan setter man subscription på pause? Har ikke noe spesielt behov for å spille nå så jeg tenkte å prøve igjen om noen måneder. Er det change my payment option -> Delete this payment option? Eller er dette noe som gjør at jeg sletter hele accounten?

Lenke til kommentar
Hvordan setter man subscription på pause? Har ikke noe spesielt behov for å spille nå så jeg tenkte å prøve igjen om noen måneder. Er det change my payment option -> Delete this payment option? Eller er dette noe som gjør at jeg sletter hele accounten?

 

Ja, da fjerner du bare betalingsmetoden og når den aktive spilletiden går ut så fryses kontoen. Gjorde det selv i dag, pga. jeg må være sikker på at jeg har penger tilgjengelig når jeg skal betale for ny måned.

Lenke til kommentar
:wallbash:

 

Jeg er fullt klar over at det er masse som kan gå galt, men det er da masse som kan gå galt i alle andre produkter som vi kjøper ?

Og igjen er det STOR forskjell på hva vi ofte får servert rundt release tider og et 100% perfekt resultat. Her er det ofte mye å gå på.

 

Du prøver å fordumme innlegget mitt, for å gjemme bort at du faktisk ikke har noen grunn for at mmorpgs skal komme unna med såpass mange mangler,feil, content avvik fra lovnader og så videre.

 

Bare så Bulletus får det med seg igjen, Forlanger ikke noe 100% perfekt vare, og likevel har AoC massevis å gå på for å være en tilfredsstillende vare. Jeg vil si jeg har vært rimelig tålmodig med AoC. Jeg har til og bestemt meg for å prøve det igjen om en måned når disse contentpatchene skal komme. Det er etter mine øyne for sent men jeg skal prøve på nytt.

 

 

Beklager å måtte fordumme men jeg må prøve igjen siden du ikke forstår hva jeg mener ;

 

99 % av ALLE spill har bugs ved release , software er ikke som andre produkter - spør Microsoft .

Lenke til kommentar

Jeg har sikkert lest 100 ganger på diverse forums nå at alle MMORPG spill er bugget ved release, derfor er det OK at AoC er et uferdig produkt.

 

Noen personer, blandt annet megselv, synes det er FOR uferdig til å orke å spille det nå. Dette er uakseptabelt for de som spiller det, og må derfor angripe enhver form for kritikk for å forsvare at de selv ignorerer bugs og mangler.

 

Dette er vel sammendraget av 9 sider diskusjon, og jeg tror ikke partene kommer til å komme til noe enighet med det første.

Lenke til kommentar

igjen, Bulletus...

 

Forlanger ikke noe perfekt vare her, jeg forlanger derimot at det tilfredstiller et minimumskrav JEG har og tydeligvis en del andre for hva som er morsomt og spennende.

 

Manglende implementering ved release av forskjellige elementer som ble lovet prerelease, dårlig løsninger som bare gjør spillet frustrerende,langdryg og dermed kjedelig, manglende til fraværende support etc er ikke bare småbugs og barnesykdommer.

Lenke til kommentar

Etter nøye gjennomtenking inne i hodet mitt kom jeg fram til noen få ting;

-Ja, AoC har noen mangler(som kanskje gjør at enkelte vil hate det og slutter).

-Ja. AoC har bugs, noe som blir fikset på. Noen mener dette ikke skulle være noe problem med tanke på tiden de har hatt og tidligere mmo's som har satt en standard etter x antall år.

 

Det som derimot får meg til å fortsette er; Casual. WoW var for hardcore for min del. Det å levle til 60 tok veldig lang tid for meg(pre tbc), før jeg slutta kom jeg til lvl 64. Var fornøyd med WoW, men synes det var for tidskrevende.

 

AoC derimot; jeg er lvl 58. Jeg har spilt casual og liker det. Nå er det bare å kose seg med en film eller to, noen lan og litt cola.. Så er det nok content fra 50 og utover. :)

En stygg fisk kan bli rimelig god etter å ha kokt/stekt den.

 

Håper ingen reagerer sterkt på dette. Men jeg liker casual.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar
Etter nøye gjennomtenking inne i hodet mitt kom jeg fram til noen få ting;

-Ja, AoC har noen mangler(som kanskje gjør at enkelte vil hate det og slutter).

-Ja. AoC har bugs, noe som blir fikset på. Noen mener dette ikke skulle være noe problem med tanke på tiden de har hatt og tidligere mmo's som har satt en standard etter x antall år.

 

Det som derimot får meg til å fortsette er; Casual. WoW var for hardcore for min del. Det å levle til 60 tok veldig lang tid for meg(pre tbc), før jeg slutta kom jeg til lvl 64. Var fornøyd med WoW, men synes det var for tidskrevende.

 

AoC derimot; jeg er lvl 58. Jeg har spilt casual og liker det. Nå er det bare å kose seg med en film eller to, noen lan og litt cola.. Så er det nok content fra 50 og utover. :)

En stygg fisk kan bli rimelig god etter å ha kokt/stekt den.

 

Håper ingen reagerer sterkt på dette. Men jeg liker casual.

 

Meget bra, her er det en som har forstått det skikkelig og tar det på rette måten.

 

Ikke ha noe hastverk, kos dere med spillet det vil bli mye bedre.

Lenke til kommentar
Problemet med AoC er at whiners (som trådstarter) tror de spiller WoW.

 

Velkommen til mmorpg's verden! Føler det er veldig nytt for mange her, og jeg synes forøvrig å reise fra booty bay til tja winterspring er - for å bruke et dramatisk ord, satans langt.

 

Må bare sitere denne, det er faktisk veldig kort, er ikke mye du trenger å gjøre for å reise dit fra booty bay. Du skjønner at WoW har taxivirksomhet, altså, du tar bare båten over til "Ratchet" som ikke hefter noe, så kaster du deg på fugla som flyr deg til Winterspring.

 

Så det ble allikavel ikke så langt, eller? (å gå er det langt, for spillet er jo så stort)

 

I Age of Conan må du springe fra A til Å, blir veldig kjedelig i lengden, kanskje greit i begynelsen når man er ny i området.

 

 

Det var en som sytet på at taxivirksomhet var dumt, vi spiller i steinaldertiden elns, men hvis man ser på Lord of the Rings, det er fra hobbit tiden eller hva dem nu kaller det for, de har hester, de kan kjøre deg til et viss sted på x antall silver.

I Age of Conan har de hester også som mounts, hvorfor ikke samme opplegg her, eller lignende?

 

Nei det ble vel ikke så langt alikevel, akkurat som i aoc, som var poenget jeg ville fram til, som du selv bekrefter. For det blir bare useriøst å si at det tar noe lenger tid å springe fra booty til winterspring enn feks khemi og til lacheish plains. Og hvor lenge tok det ikke før man utvidet taxi systemet slik man kunne fly hvor man ville uavhengig av stoppesteder i wow?

 

Man finner også en del leverings quest i wow, og som nevnt tidligere, viss du ikke er slik som meg, som må gjøre alle quest uansett farge, så trenger du ikke å gjøre messenger quest viss du ikke vil.

 

At reising kan bli mer lettvint er jo en helt annen ting, men selv om det er mer lettvint i wow tar det jo forsatt lang tid og det er langt. Summoning stone eller hva det heter kunne vært en fin ting i aoc.

 

Ikke dere som reagerer nagina? Veeeel det er jo noen poster som kaller alle som ikke vil si noe negativt om aoc - patetiske og at vi ikke hører hjemme i tråden.

 

Helt ok at folk ikke liker reising i aoc, jeg har enda ikke blitt lei av det heldigvis, men å klage på at der er for langt å reise og at verden er liten henger ikke på greip. Rett skal være rett.

 

En annen ting jeg kom på, kan ikke huske at det fantes taxi i ratchet i starten? Mye mulig jeg tar feil men kom ikke den etter et visst behov fra communitiet? Ser for meg at det fort kan bli sånn i aoc også, at man ser hvor det er behov for lettere transport etc. Og turen til desolace er skikkelig smerteful før du får taxi som alliance, i allfall med character nr 3+++. Men som nevnt tidligere, du er jo ikke nødt til å reise der, likt som du ikke er nødt til å levere en beskjed til en kar i khemi.

 

Jeg suger i quoting.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar
jeg starta å spille det i forigårs. Ga bort accounten min i dag. For å være ærlig så syns jeg at det er en bra ripoff av wow, men det er bare en etterligning av wow det er problemet. Nei, jeg er fornøyd med wow bare:)

 

 

 

å kalle aoc en rippof av wow vill være som å kalle call of dury en rippof av half life. Bare fordi det er samme sjanger og begge går ut på å drepe fiendene

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...