Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Nå sier Lars at han kjörer uansett :) så vi kan hente deg på holdplassen ved Studentersamfunnet kl. 11:30. Litt tidlig, men vi finner sikkert noe å fotografere der oppe mens vi venter på evt. andre. Hagen, du får også gjerne sitte på (fra samme holdplass) hvis du vil, men si fra her i tråden og vär der senest 11:30.

 

Hvis det blir overskyet kanskje vi skal utsette? Borde gå greit når vi er så få, hvis vi gjör det för kl. 10 imorgen. Eller synes du vi skal dra uansett?

 

(Ser at jeg skrev busstrejk med tre S selv og jeg tenkte hele tiden på at det bare skal väre to. :D)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fint Hagen. Men da har du din bil ved Leirfoss og må hente den etter turen. Jeg vil gjerne gå hele veien lengs elva til Kroppanbrua, kanskje enda til Midtbyen om det er bra lys. Hvis du vil kan du parkere din bil i byen og sitte på med oss. Lars blir ikke med på turen - han bare gir oss skyss, sen drar han til byen og gjör noen ärender.

 

Vi henter som sagt Linh 11:30 på bussholdeplassen Studentersamfunnet (på vei ut av byen). Hvis du vil sitte på, skriv det her eller send SMS (tror du har mitt nummer).

Lenke til kommentar

hmm....

vi hadde fototreffet til Leirfoss i går istedenfor lørdag. Det var forslag å ha treffet enten på torsdag eller lørdag, og bare meg, helena og hagen kunne så vi gikk for torsdag. synd hvis du ikke har fått det med deg. 

 

det er litt lenge til neste treff ja, men fortvil ikke..det er bare å komme med forslag dersom det er ønskelig med et mellomtreff (eller flere). jeg og helena snakket om at vi kanskje skal ta en tur tilbake til Leirfoss litt senere i mai, da det ikke var fult vår og grønt der ennå.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg skal hente barn i Meråker på søndag og skal ta meg en fototur i området før det. Har planer om å kjøre fra Stjørdal ca 1230 og må være på Rypetoppen ca kl 1630. Har plass i bilen på vei til men ikke på returen. Hvis noen vil ta en tur er det bare å henge på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...