Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Travle dager for meg. Jeg skulle ha tipset om dette for flere dager siden, men det har kokt bort i kålen...

 

Det er spennende lyssetting i alleen i Høgskolebakken opp mot Hovedbygningen på Gløshaugen nå under UKA. Den er slutt nå i helga, og da blir vel lysene fjernet. Best i mørket... :wee: Skiftende lys i mange farger. Hovedbygningens front er også lyssatt - i rødt.

Lenke til kommentar

Sitter og leser siste By-Avisa. Interessant med Elgeseter gate 30, Jugendgården ved siden av det RAKE huset. Ser ut som arkitektene har åpnet den, spennende opp trappene der og lyset inn gjennom farget glass. Noen som har vært der og fotografert? (Før den eventuelt rives - de snakker om et spennende prosjekt med sykkelvei rett gjennom huset)

Lenke til kommentar

Lørdag, ja. Denne gangen kan jeg være med. Yr spår OK vær, sol med sky foran og 0 mm nedbør, 6 grader.

 

Et sted vi har snakket om for en stund siden er promenaden fra Gulltanna og til Skansebrua. Foreløpig må vi snu og gå samme vei tilbake, så vi kan jo vente til gangbrua er på plass...

Forresten: Vet noen om promenaden langs Ila og mot Trolla er gangbar?

 

Ellers har jeg et forlag til dagstur: Austråt.

Lenke til kommentar

Linepusle, godt forslag. For meg gjör det ikke noe om vi må gå den samme veien tilbake, men dere får bestemme. Promenaden langs Ila og mot Trolla höres også intressant ut.

 

Austrått var vi til for noen år siden, men hvis de som ikke har värt der för vil dra dit noen gang er det selvfölgelig greit. Kanskje blir jeg med igjen. :)

 

Randi, leste akkurat det samme. Man kunne kanskje kombinere med å gå litt i området rundt, selv om vi har värt der för.

Lenke til kommentar

Brattørkaia would offer some possibilities for long exposure photos, which I've been meaning to try there, so I'd be in.

 

From Ila to Trolla sounds a bit cool this time of year, as there's little sun on that side. But I've never walked along the coast there, so it would be interesting.

 

When and where should we meet?

Lenke til kommentar

Lange eksponeringer kunne være artig, ja. Solen går jo ned allarede kl. 16 nå.

 

Forslag: Vi møtes f.eks. kl 12 utenfor "Gulltanna"/Clarionhotellet. Fotograferer litt. Kanskje går på café på Rockheim. Etterpå kan de som vil bli igjen og ta bilder i blå timen/skumringen?

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

I avisen sto det at Jugendgården er åpen "frem til 2. November". Skriver man det slik på svensk betyr det at det er siste dag idag. Vet ikke om det er det samme på norsk? Så jeg lurer på å ta en kjapp tur idag for jeg har lenge hatt lyst å se inne i det huset.

 

OK, da sier vi kl. 13 utenfor Clarion hotell Brattöra imorgen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...