Jump to content

Linepusle

Medlemmer
 • Content Count

  1134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg så disse bildene først nå. Veldig fargerike, og særlig likte jeg paraplybildene med refleksjoner.
 2. Jeg har fått annet å gjøre jeg også, dessverre. Jeg er hjemme neste uke, ferie. Kanskje en dag da?
 3. Jeg er fortsatt hjemme og hadde tenkt meg en tur i byen.
 4. Jeg kommer nok ikke. Er litt forkjølet, så blir hjemme i regnet. Beklager.
 5. Jeg kan godt være med i morgen.
 6. Virkelig mange fine stemninger her. Helena har fanget koronaens distansering og isolering på veldig bra vis. Krøllx har tatt detaljer og gjort dem spennende. Lekre blomsterdetaljer, både farger og former, og til slutt et lys i mørket!
 7. Veldig varierte april-inntrykk så langt - mye fint her. Vi har jo hatt et varierende vær også, må vi kunne si, og det viser bildene godt! Det er en spesiell tid. Godt å se at vi utnytter dagene til annet enn å sitte inne, selv om det bøtter ned ute. Det blir jo fine bilder av både tåke, snøvær og regn også. Stemningsfullt. Her kommer litt vinter og vår og mine inntrykk: 1. 2. Seriestart om litt? Nei, tror ikke det. 3. Billig drivstoff 4. Kø med avstand 5. Stengt Big bite. 6. Tomt lørdag formiddag. 7. Tom metrobuss 8. Ny vekst 9. Gammel vekst. 10. Venter på take-away. 11. Hanging out 12. Olderskog
 8. Jeg har laget bildetråd for April måned! Ha en kreativ, spennende, utfordrende og forhåpentligvis morsom fotomåned i april.
 9. I stedet for et vanlig fototreff i april, bruker vi resten av april til å dokumentere "Trondheim i koronaens tid". Temaet er åpent, og det er mulig å poste flere innlegg. Spesielt velkomment er bilder som dokumenterer den spesielle tiden vi er inne i i forbindelse med begrensningene vi er underlagt for å hindre smittespredningen av covid-19. Men siden dette også er tiden der våren ankommer for fullt, er det naturlig at vi gleder hverandre med vårtegn som en kilde til glede og oppmuntring! Dette kan bli en spennende og morsom utfordring. Ha en god fotomåned! Og husk: Hold hodet kaldt, hjertet varmt og hendene rene.
 10. Hva blir konklusjonen? Skal vi opprette en bildetråd for april med en egnet tittel? Temaet kan godt være "Trondheim i koronaens tid", og er helt åpent. Bildet trenger ikke ha noe med koronaen å gjøre. Man kan også lage egne utfordringer i innleggene. Bilder/innlegg kan legges inn gjennom hele perioden 1.t.o.m 13. april eller lenger??? Man kan poste flere innlegg.
 11. Mange gode forslag her, og jeg tenner umiddelbart på ideen om dokumentasjon av denne unik perioden vi er inne i. Spennende. "Trondheim i k-ens tid" eller noe slikt. Men jeg er åpen for andre temaer også. (Boktitler var bare et eksempel, og det kan vi jo ta senere. Der kan man jo tenke på mulige/umulige titler allerede?) Jeg har ikke vært på Ringve, men det pleier å være tidligblomstrende busker der, og det kan vel være noe snøklokker og gule erantis og slikt, men jeg vet ikke. Siden det ikke er snakk om å treffes som vanlig, er det jo fullt mulig å ta bilder i en lengre periode.
 12. Hei dere! Jeg håper dere er friske og har det bra. Det er noen dager til vårt faste fototreff, men det blir vel ikke noe vanlig fototreff denne gangen, regner jeg med. Hvordan skal vi gripe an denne nye situasjonen slik at vår gode tradisjon for fototreff ikke smuldrer bort? Har noen en idé om alternative treffmåter? Vi må jo ikke slutte å ta bilder! Jeg vil si det er et større behov for å bruke kamera kreativt enn noen gang, og hvis vi kan gjøre noe morsomt ut av vår selvpålagte isolering, burde vi slå til! Det går an å lage en utfordring for oss selv eller en felles utfordring, og legge bildene ut i en felles tråd? Jeg nevnte for noen av dere at min første fotoutfordring var å ta bilder som skulle illustrere boktitlene: Naiv, super!, Artenes opprinnelse og en annen ganske abstrakt tittel jeg har glemt. Det var veldig morsomt - og utfordrende, men kreativt! Hva synes dere? Dere som er litt mer teknisk begavet enn meg, har kanskje forslag til andre treffmåter? Kom med dem! Ta utfordringen - jeg er med! (Jeg har ikke brukt k-ordet - helt bevisst!)
 13. Takk for hyggelig treff. Artig med ungt innslag - og jammen er de flinke! Flotte, kreative bilder, særlig Annie4 og Gaute4. Bra! Av Helenas likte jeg særlig 1, 5 og 7. Hagen hadde veldig mange fine utsnitt denne gangen, men fine effekter, særlig 1, 4 og 8. Få bilder fra meg denne gangen: 1. 2. 3. 4.
 14. Gode forslag. Samme for meg hvor vi drar.
×
×
 • Create New...