Gå til innhold

LG-reklame sensureres


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette synes jeg er litt drøyt. Greit nok at man ikke får lov å bruke mobilen når man kjører, men når bilen står stille?! Da er det vel ulovlig å snakke i telefonen mens bilen er parker også. Ingenting forundrer meg når det gjelder Norge.

 

Endret: Oi... Så ikke at det var i England. Jaja, det samme ville vel skjedd i Norge også, tenker jeg.

Endret av dextrous
Lenke til kommentar
- Håndfri mobiltelefon like trafikkfarlig:

http://www1.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=501577

 

Veldig lite overraskende. Det er ingen som holder to hender på rattet hele tiden når de kjører allikevel.

 

VG:

Studier rapporten baserer seg på viser at spising og drikking i bilen går mest ut over den motoriske kapasiteten, mens bruk av mobiltelefon påvirker oppmerksomheten.

- Bruker man mobilen håndfritt så får man økt ulykkesrisiko grunnet dårligere oppmerksomhet.

- Bruker man mobilen håndholdt så får man økt ulykkesrisiko både grunnet dårligere oppmerksomhet og på grunn av selve holdingen.

- Spiser man, ruller røyk etc så har man fortsatt god oppmerksomhet på veien men øker ulykkerisikoen på grunn av at hendene er på gal plass hvis det skulle skje noe.

Lenke til kommentar

Delvis enig. Men når man bruker håndfritt kjører man fremdeles kun med en arm. Den andre armen er ut vinduet, bak ryggen, bak nakkestøtten, på låret til kona, bak nakkestøtta til kona, etc. Er det verre enn å holde hånda opp til øret ?

 

Men når jeg tenker meg om så er det vel litt annerledes for bykjøring; med mye start og stopp sitter man jo ofte med hånda på giret/rattet?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...