Gå til innhold

HTC Touch diamond


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nå lagt inn Advanced Config, og for å være helt ærlig merket jeg ikke no forskjell (ikke det at den var så himla treg før). Noen som har erfaring med det? Mulig jeg bare avinstallerer det igjen hvis det ikke utgjør den store forskjellen.

Lenke til kommentar
Har nå lagt inn Advanced Config, og for å være helt ærlig merket jeg ikke no forskjell (ikke det at den var så himla treg før). Noen som har erfaring med det? Mulig jeg bare avinstallerer det igjen hvis det ikke utgjør den store forskjellen.

 

Forskjellen er mest merkbar når du kjører flere program i bakgrunnen, du vil da merke at menyen fortsatt er rask og god.

Lenke til kommentar

Hei alle sammen!

 

Jeg skal da hente min diamant på postkontoret imorgen, å jeg har derfor ett par veldig enkle spørsmål, siden jeg egentlig ikke er noe særlig teknofreak :p

 

Telefonen har kult design, touch screen, godt kamera etc. Godt nok for meg!

 

MEN!

 

Jeg ser mange klager på teite alarmer, dårlig tastatur (spm tegn etc) osv osv.

 

jeg ville blitt sinnsykt takknemmelig for en kort og grei brukermanual til meg (oss) som bruker telefonen helt basis! (mao bilder, ringing, meldinger, alarmer, kanskje litt epost og surfing på youtube etc etc.)

 

Finnes det f.eks ting som kan gjøre dette lettere?

 

MVH Fullstendig uvitende :p

Lenke til kommentar

okey. nå klikker jeg.. har enda ikke fått gprs og 3g til å virke. snakket først med Netcom, som selvfølgelig satt meg videre til HTC, htc ba meg sette opp innstillingene, noe jeg har gjort 100ganger, og ba meg ringe netcom.. så satt jeg i ett annet simkort i telefonen, og da funka det selvfølgelig.. så satt jeg simkortet mitt i en annen telefon, og da funka det selvfølgelig ikke...

 

Så ringte jeg netcom og sa at jeg tror kanskje feilen ligger hos dere, iogmed at simkortet mitt ikke kommer på GPRS uansett telefon.. også sier dama: "Vent litt, så skal jeg snakke med teknisk avdelig".. 5 minutter senere får jeg svaret: "Teknisk sa at man ikke trenger noen spesielle instillinger for å bruke GPS, eneste du trenger er ett program."

 

HERREGUD??? hvordan går det ann å bli så dum?.. hvertfall.. jeg svarer.. GE PE ÆRR ESS.. IKKE GPS.. også sier hun; ja, men jeg kan ikke hjelpe deg med instillingene for det..

 

ansetter de folk som er GRØNNE hos netcom eller?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1ZSK0pUMX2

Står jeg skal lade 3 timer, men gjelder det første gang eller er det når man har ladet en gang før? Lurte på og lade et døgn jeg da, heh.

Lenke til kommentar
Noen som har slitt med lyden? Sitter med headsettet nå, og det er totalt fravær av bass, det var helt anneledes i går!! Kan det være hardwarefeil, headsettet som er sprengt eller noe?! Jeg har vært inne på lydforsterker og prøvd å skru opp bassen der, uten at det hjelper

 

Det samme skjedde med meg. For å fikse det må du slå av lydforsterkeren, funket fint for meg etterpå da.

 

There seems to be a bug with the Audio Booster being stuck in Speaker mode rather than switching to Headphone mode.

 

Try this, it worked for me. Goto Audio Booster with your headphone plugged-in. Disable Audio Booster. Increase or decrease the Main system volume by pressing the Volume Up/Down button. The sound should suddenly become very clear & bassy. Enable Audio Booster to further improve the sound quality.

 

In fact, after doing this & using hi-end earphone, I think TD has some of the best sound quality in PPCs!

 

Tusen takk!! Dette løste problemet mitt også!!

Lenke til kommentar
Hmmm...jeg vet hva usbmini er, og mitt kamera av merke Canon og min nokia N95 bruker samme "plugg". Diamonden har ikke samme fasong, og den har derfor en hel annen plugg enn det som er vanlig mini usb...prøv selv, hvis du ikke tror det.

Har prøvd, og det fungerer fint. Hjemme brukere jeg usb-ledningen som hører til min Creative Zen Stone, og på jobb bruker jeg ledningen som hører til en WD-passport harddisk. Begge ledningene har et USB-merke i begge ender. Her er en slik kabel som jeg har :http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=124821

 

-L-

 

Det er miniusb som brukes i diamond. Selv om feks digitalkamera enden ser litt annerledes ut så passer den.

Oky, da gir jeg meg :p ...har ikke sånn ledning her serru, så bare på formen...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...