Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ny bil til ca 850.000


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Far skal selge sin A8 nå. Kan jo kjøpe den. :)

 

Link

 

Herlig å kjøre, og med alt utstyr. :)

 

Edit:

 

Så gjennom kravene du/dere hadde, og den har vel gått for langt.

 

Uansett virket det litt rart med de kravene der til en bil til 7-8-900.000. Det er jo ting man får på biler til 300.000.

 

Hva med navi, firesoners klima, TV, motorstørrelse, adaptiv cruisekontroll, svingbare lykter og andre ting som faktisk er luksusting?

Endret av Tee-Zee
Lenke til kommentar

Klarer du deg uten 7 seter må du ikke kjøpe SUV. Jeg liker best BMW 5-serie. Den har det desidert sprekeste designet i klassen og de beste kjøreegenskapene. En ny 525xd får du sikkert til under 800'.

 

Skal du ha SUV bør du vente på Mitsubishi Outlander med dobbelklutsjkasse. Det blir kult. Har lyst på en slik selv, men vet ikke om jeg kan ta meg råd (kommer sikkert til å koste rundt 500')

Endret av yablame
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
På hvilket grunnlag sier du det, papertiger?

 

jo det skal jeg si deg.

1. det viser seg at Land Rover/Range Rover står mer enn gjennomsnittlig på verksted (har ingen statistikker for hånd, men det blir stort sett omtalt hver eneste gang en Land Rover blir prøvekjørt/testet i et motormagasin). har også lest om folk som har hatt land rover, og aldri kommer til å kjøpe det igjen. selvfølgelig finnes det fornøyde kunder som begjærer engelsk stil og luksus, og jeg mener selv at Range Rover (ikke Sport) er en av de tøffeste luksus-SUVene på markedet. interiøret er også ufattelig fint. men når ikke kvaliteten holder mål, hva hjelper det da?

 

2. selv om SUV'ene er høybygde og tar seg fram der du trenger, er ikke dette terrengbiler. slikt har man Pajero, Land Cruiser og andre arbeidsbiler for. der kan vi også dra inn Land Rover, som har glimrende terrengegenskaper og bygger imaget sitt på det. de fleste luksus-SUV'er har ikke lavserie, og som regel ikke dekk/felgdimensjoner som er særlig gunstig i terrenget. en SUV hører hjemme i byen, og er grei å ha om man skal kjøre på en skogsvei til hytta f.eks. Honda har skjønt det med sin CR-V, og prøver ikke å gjøre den til en terrengbil, snarere en personbil med bedre oversikt. firehjulstrekksystemet fungerer til å forsere brøytekanter og andre hindringer, som igjensnødde veier og liknende, men det er da slettes ingen terrengbil av den grunn.

 

derfor hadde jeg valgt en BMW 525/530XDAT, som har, om man krysser av på den lange ekstrautstyrlisten, det man måtte ønske av utstyr.

 

...det slipper man for øvrig på visse japanske bilmerker, som f.eks. Lexus, der alt er inkludert (man har en ekstrautstyrpakke til ca 230 000 kr, for diverse komfortdetaljer, og dett er dett). På nye Landcruiser V8 er såvidt jeg vet soltak og et par ting til det eneste ekstrautstyret som finnes....

Endret av papertiger
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...