Gå til innhold

BK - There are no monsters


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig så liker jeg de fleste bildene dine og ser på de som originale, både i oppsett og redigering. Jeg liker og den "effekten" du bruker i de aller fleste bildene dine, men her synes jeg det ikke passet i det hele tatt. Personen som ligger der, virker bare overredigert og det virker som om valget av lokasjon er tilfeldig. Et parkett-gulv "gir" meg ingenting.. Jeg synes bildet kunne fort ha blitt bedre bare ved å fjerne den typen redigering.

Endret av Pétur
Lenke til kommentar

nja...

får det jo for meg at det kan skje med hvem som helst av oss.

angst kan krype opp på deg like lett om du er en vellykket gründer som om du er en uteligger eller noe. dermed viser jo bildet litt mer av realiteten på denne måten.

Lenke til kommentar

Takk for synspunkter.

Intet er tilfeldig, det må sies. ;)

Morsomt hvordan dere tolker det. I utgangspunktet er det vel mer i øyeblikk av galskap enn frykt, men det kommer neppe fram så godt, når jeg tenker etter. Uansett er det i mitt perverse åndssvake univers. :)

Lenke til kommentar
Takk for synspunkter.

Intet er tilfeldig, det må sies. ;)

Morsomt hvordan dere tolker det. I utgangspunktet er det vel mer i øyeblikk av galskap enn frykt, men det kommer neppe fram så godt, når jeg tenker etter. Uansett er det i mitt perverse åndssvake univers. :)

 

 

Det første jeg ser i hodet mitt når jeg tenker på et slikt bilde er en mann i dress, liggende foran en barneseng med bamsen i armen og stresskofferten liggende åpen med dokumenter spredt omkring... Noe jeg gjerne skulle ha gjort, men om jeg klarer er noe annet:)

Lenke til kommentar

Blander man det her sammen med Dave Hill effekten så tror jeg det virkelig kan begynne å likne hans. Synes redgeringen her er perfekt og jeg liker at han ser så redd og hjelpsom ut, det at det er helt mørkt bak hjelper veldig på inntrykket at han er alene og forlatt. Parketten synes jeg passer inn i dette tilfelde.

Lenke til kommentar

Jeg liker det, men litt usikker på den flekken, og veggkanten.

 

Galskap? Neiognei, det er det ikke... Mentalt skadet? Tja, en voksen mann i fosterstilling, med tommelen i munnen er vel ikke helt normalt? Rent teknisk er bildet perfekt syns jeg, bare flekken og kanten som plaget litt. Du har teken på dette, og jeg begir meg ut på å kommentere evt budskap.

 

Posituren tilsier mentalt skadet, eller "Et barn i en voksens kropp" men ansiktsuttrykket er ikke "redd", men ganske, skremmende, vanlig, derfor ser jeg mer likhet til noe innlagt "freak"

 

Jeg funderer, hvordan hadde dette bildet gjort seg i:

Tett cropp fra kne opp til over hodet, som et portrett, og gjerne kanskje lavere standpunkt, dvs kamera langs gulvet?

 

Og hva med en mye videre cropp i venstre side, og topp? Altså et stor svart område med gulv til venstre for han?

 

Hva om han satt i et hjørne, eller oppreist i en slikt skyggesetting?

 

Jeg kan se mange muligheter jeg ville gjort med denne settingen, spesielt etterbehandlingen, som du vet jeg elsker :love:

Lenke til kommentar

Komposisjonen forteller om en person er litt psykisk skadet i mitt syn, og ikke at han er redd for spøkelser eller noe, dette fordi jeg syns uttrykket til modellen ikke viser frykt eller at han er redd.

 

Fosterstillingen og fingern i munnen tyder på at noe ikke er riktig her, og jeg anser personen som psykisk lidende.

 

Men det kan være han er redd og er på bedringsvei, siden det ser ut på ansiktet hans at han har funnet tryggheten en plass.

Lenke til kommentar

Nesten genialt fra riktig. Det ligger en fin ironi i tittelen. Han vet jo veldig godt at det finnes både monstre og aliens, slik jeg beviste i et bilde tidligere i år.

 

Det eneste som eventuelt trekker ned er parketten. Det hadde passet bedre med vinyl, slik at det ser ut som om stakkaren ligger på et institusjonsgulv.

 

Når det er et slik bilde fra riktig kan dere godt unnvære å bruke "boyband"-fotografen Dave Hill som referanse. Riktig er inspirert av Dragan, ikke DH. For ethvert boyband finnes det en Motown-artist i bunn, bak Dave Hill og riktig finner vi Dragan. Så det så :p

Lenke til kommentar
JEg klarer fortsatt ikke å se noe likhet i DH og Dragan :blush:

Snodig. Forskjellen ligger jo nesten bare i motivene, og dette er jo uten tvil et Dragan-motiv. Vi får høre hva riktig sier, men hvis du har lest hans tutorial for "malerisk effekt" så vil du forstå hvorfor jeg våger å legge ord i hans munn.

Lenke til kommentar

Var borte i helgen, får prøve å svare nu.

 

Skalviseee.. Morsomt å presentere noe som mystisk og med rom for tolkning, det gir masse bra tilbakemelding. Parkett er vel ikke på sin plass, men man tager vad man haver.

Dette er et temmelig spontant bilde, må jeg innrømme. Ble gjort midt i en serie med litt mer edruelige bilder. Dette er i et studio, og han ligger under mikseren.

 

Hill, Dragan, Saudek, call it what you will... Jeg stjeler som en ravn fra alle disse særingene av noen photoshop-fotografer. Minus Saudek, som bruker maling og pensel. Vil også trekke fram Giger og Da Vinci som store inspirasjoner.

 

Ang beskjæring, jeg har prøvd utallige metoder, men det gjør bare at følelsen av tomhet og ensomhet forsvinner. Syns hvertfall jeg. Hadde en plan om et kvadratisk format, men det gikk ikke slik.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...