Gå til innhold

Akustisk musikk, gjerne med fiolin.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...
Piazzola

Hva er dette? Fortell.

 

Jeg er kjempeglad for at du spurte:D

 

Eller, hvis du spurte grunnet min stevingsfeil er det jo ikke sååå bra. Det skrives Piazzolla, ikke Piazzola. Beklager. Han er en argentisk komponist som har skrevet musikk for en rekke ensembler. Jeg var på teateret her for noen uker siden på ett arrangemet kallt" Dikt og Tango2 der det var fremførelser av Latin-amerikanske/spanske poeter og komponister.

 

Der fikk ejg virkelig opp øynene for denne fantastiske komponisten.

 

Han har laget mye pent for callo, fiolin og piano, men man burde også sjekke ut verkene hans for klassisk gitar, som jeg som klassisk gitarist selvfølgelig liker ekstra godt.

 

Dette er musikk med mye lidenskap, som er lett fordøyelig og passer til det meste:) Gjerne ett glass rødvin

Lenke til kommentar

Vil anbefale deg Bob Dylans tidligste ablum. Ikke mye violin akkurat, men desidert noe av det bedre akkustiske jeg har hørt. Vil spesielt anbefale albumet Another side of Bob Dylan som etter min mening er det beste av disse tidligste albumene. Pete Seeger er litt i samme gate som Dylan, men han har eller ikke mye violin. Men John Lennons låt Immagine er akustisk og gjør bruk av violin. Det samme gjelder Jealous guy og How fra samme album. Dette er gode enkeltlåter, men vil ikke anbefale deg å kjøpe albumet ettersom det ikke er av Lennons beste. Viss du skal ha disse låtene vil jeg heller anbefale deg å kjøpe boksen kalt: Lennon. Den er på 4 cder og du får disse sangene samt mye annet bra fra Lennons karriere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...