Gå til innhold

Darkfall, har du tenkt å spille?


Anbefalte innlegg

I disse tider kommer det stadig nye mmorpgs og det er allerede mange på markedet å velge mellom. Et av spillene som skal komme er Darkfall. Spillet blir produsert av norske utviklere. De har sitt hovedkvarter i Hellas. De satser på å gi spilleren total frihet, spillerene skal bestemem hvordan verden utvikler seg.

 

Er mye mer enn jeg orker eller klarer å beskrive.

Dere kan lese mer her:

http://www.darkfallonline.com/

Developer Journals finner dere her:

http://www.warcry.com/articles/view/devjou...rkfalljournals/

Screenshots finner dere her:

http://www.darkfallonline.eu/darkfall-bilder/main.php

 

Kanskje noen av dere har hørt om det allerede. Har dere noen planer om å spille det eller kanskje noen av dere kan verves :p

 

EDIT: Utviklerne sier at de nermer seg det et ferdig produkt. Spille ventes i 2008. Mange anntar sen sommer/høsten.

Endret av Hjelpphp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jo gammelt er det, de har jobbet med det siden 2000, men som du kan se på screenshots og lese i Journals har spillet utviklet seg enormt. Jeg tror at det kommer til å bli bedre enn på AoC og War.

 

Et sandkasse mmorpg der man kan gjøre hva man vil bare man tar konsekvensene av det. 95% av items i spillet kan spiller lage og gear er langt mindre viktig enn skills. Kampsystemet er realtime ikke turnbased. Det finnes ikke noe target system, du må med andre ord sikte spelse og øksehugg selv.

Lenke til kommentar

Ja, de mente i alle fall det i 2005, og om det fortsetter slik så skal jeg spille.

Men dette høres egentlig ganske likt ut som Mortal Online, som kommer om ett eller to år.

 

Uansett, tror jeg skal spille det. Men tror ikke det blir alt for populært, selv om det er et genialt konsept... Oblivion / Morrowind blanda med CS og Garrys Mod.

Lenke til kommentar

Tror desvere ikke spillet kommer til å få den største playerbasen jeg heller, det er ikke fordi spillet er dårlig, men fordi de ikke har penger til store markedsførings kampanjer osv. Hvis de holder de de lover og det tror jeg de gjør så kan dette bli et knall spill. Iallefall for de som er lei av manglen på frihet og ferdigheter.

 

To this I can say now, that during a planning meeting we determined that our launch date will be inside 2008, with the public beta preceding it by a few weeks. This is official and internally we're a lot more specific, but pending an announcement, we cannot say more at this time.
- Tasos

 

(Tasos er sjefsutvikleren)

 

Når det kommer til klan så er jeg med på det, jeg skal spille dverg og har tenkt på å søke om medlemskap i en all-dwarf klan, men hvis noen vil starte en norsk en kan det være gøy.

 

Det er viktig å skjønne at mange av klanen i Darkfall har store mål og avanserte sosiale og militære strukturer. Klanene har muligheter om de er store nok og flinke nok til å påvirke verden i en ganske store grad. Selvfølgelig kan man klare seg alene, men det vil nok lønne seg med en klan.

 

Jeg er ikke så hardcoregamer som mange av klan folka som allerede nå planlegger darkfall kariæren sin. Så jeg er ikek ute etter en klan som krever mye arbeid, en middels en passer meg. Hvis du er intresert i noe av de samme kan vi snakke mer om det.

Endret av Hjelpphp
Lenke til kommentar

Ja, det er pay to play. Har hørt ryker om at man kan kjøpe for et og et år, men det er nok for tidlig å si noe som helst om dette.

 

Vet bare at de har avansert og selv utviklet server teknologi som driver effektift og stabilt, så det er mulig at det blir biligere en andre spill, men det er som sakt umulig å vite noe om nå.

Lenke til kommentar

Blir vel en 50-100kr måneden.

 

Vel, jeg har personlig tenkt til å satse litt på Darkfall. Enten som en høy politiker i en egenlagd by, eller rett og slett som en assasin.

 

Men jeg håper bare de holder det de lover.

Etter det jeg har lest så blir dette som ønskedrømmen min. håper bare open beta kommer i løpet av sommeren, så jeg får muligheter til å spille i sommerferien.

Lenke til kommentar

Er det jeg håper på også. Jeg har tenkt meg rollen som cafter og gathrer. Dog jeg skal ikke vie hele livet mitt til det, dvergen min må kunne sloss og drepe stygge orker!

 

Jeg liker å spille som crafter og dessuten blir det alltid brukt for meg.

Lenke til kommentar

Siden var nede en stund i går tror jeg.

 

Er helt enig om at miljøet er helt grusomt, derfor jeg prøver å starte litt diskusjon her. Problemet med de gutta der er at de har ikke likt et eneste spill siden UO og nå har mange av de venta på darkfall i fem til seks år. De tror at de er bedre enn andre fordi de har vært medlemer på forumet lenge.

 

Det hører med til historien at det finnes hygelige folk som planlegger å spille darkfall, de gidder bare ikke å være på forumet eller chaten.(Sånne som meg)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...