Gå til innhold

Hva kom først av høna og egget??


Nidhogg

Anbefalte innlegg

Dette er et spørsmål mange forskere og professorer jobber med å finne svar på. Ingen av dem har hittil funet noen løsning på problemet, derfor spørr jeg dere ,kloke og snarttenkte, hardware søppelforum surfere

-Hva kom først av høna og egget?

Bare øs på med teorier usannsynlige eller ikke!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså, hvis man skal tenke darwins sin tankemåte så forandret dur seg etter hvilken behov de hadde og hvor de levde, og siden alt liv kom fra havet, så har dyret ordnet seg slik at det kunne gå på joda og hadde valgt egg som sin måte å videreføre generasjonen, så jeg tror høna kom først.

Lenke til kommentar

IMO sier dette seg selv (men nå har jeg riktignok ikke studert evolusjonen mer enn en gjennomsnittlig 10. klassing):

Så vidt jeg vet, starta det "moderne" liv ved bakterier, right? Det starta _ikke_ med egg elns - altså levende organismer. Si meg nå i så fall hvor dette egget den første høna skulle kommet fra? Skulle en gigantisk bakterie ha lagt egget, også skulle en høne ploppe ut av det? Nei? Det _jeg_ tror, er at disse bakteriene har utviklet seg til å bli en høne til slutt, som da la det første egget, som kom etter høna. :)

Lenke til kommentar

Er ikke nødvendigvis en høne som la det første egget. Kan være en fugl som ble utsatt for et eller annet som gjorde at genene i egget ble forandret slik at ei høne ble klekket ut. Med andre ord er det stor sannsynlighet for at høna kom etter det første egget. Med mindre man snakker om hønseegg da. Slike egg MÅ vel, såvidt jeg vet, komme fra ei høne.

 

Uansett startet det med amøber (encellede organismer)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...