Gå til innhold

Konsollvalget, et vanskelig valg. Wii, PS3 eller X360?


Bear^

Anbefalte innlegg

Xbox 360 premium: 1995 ,-

Denne versjonen inneholder 20 Gb HDD

Trådløst adapter: 699 ,- (elkjøp)

Online: 495 ,- året

Reell pris: 3189

Nå får man 360 pro til litt over 2000,- med 60GB HDD + Lego Indiana Jones og Kung Fu Panda. Blant annet på Spaceworld.

 

Klipp og lim er morsom, men sørg for å få med alt neste gang ;)

 

"Jeg vil bruke www.prisguide.no for begge enheter for å få den billigste prisen, den kan selvfølgelig variere."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eh, ja? Jeg vet at du lette etter det billigste, og du klarte nok å finne den billigste pro-maskinen. Derfor tipset jeg deg om at hvis man legger på 200-300 får man større HDD og to spill.

 

Åja, takk for tipset. Jeg var ikke klar over det.

Det hadde vært et fornuftig svar. Jeg bryr meg fint lite om at du er for lat til å finne det beste Xbox 360-tilbudet, men når jeg finner det for deg, kan du enten være takknemlig eller overse posten. Det kan godt være at flere ikke var klar over at det selges en Xbox 360-bundle med disse spillene og større HDD. Jeg informerte dem om det, og hvis det plager deg kan du holde det for deg selv.

 

Klipp og lim er kjempemorsomt for å forhindre unødvendig quoting. Jeg siterer det jeg svarer på, ikke alt annet du har skrevet.

Endret av -drugiS-
Lenke til kommentar
Er mange her inne som tydeligvis ikke forstår at det finnes mange folk der ute med ANDRE behov enn dere. Live, blu-ray, stor harddisk osv, det er ting som mange ikke bryr seg om. Kan dere vær så snill og forstå det??

 

Er som å snakke til veggen. Jeg har gitt opp. Jeg tror de rett og slett bare ikke vil forstå.

Lenke til kommentar
Bare rundt halvparten av alle X360-maskiner blir koblet opp mot LIVE. Altså har vi ganske mange millioner spillere som ikke har noe særlig mye mer behov enn hva Arcade-versjonen tilbyr. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor du snakker om ps2 når ønsket er å spille de nyeste og hotteste spillene, ps2 kommer ikke i nærheten av å levere varene. Det er gjerne slike spill som også får folk til å anskaffe seg en konsoll, vi snakker om spill som GTA4, MGS4, HALO3, Gears of War, Killzone 2, LBP, Super Mario, SSB Brawl osv...

 

Joda..

Hvis prisen er det eneste viktige, så er selvfølgelig PS2 også noe å vurdere.

 

 

 

Spill som Fifa09, Need for Speed Undercover, koster ca. 100-150 kroner mindre på PS2, enn hva den gjør på de nye konsollene i.flg. prisguiden på Gamer.no.

Og slik er det på alle spill.

 

Hvis han er skikkelig sparsom, og fremdeles sitter med SDTV, så er ikke forskjellen på grafikk så voldsom stor uansett, og da er jo PS2 straks ett enda bedre alternativ.

 

Spill som Gran Turissimo 4, Shadow of Colossus, God of War, forsvinner ikke med det første, og like mye system-seller som de du nevnte, og sannsynligvis mange ganger billigere uten at jeg gidder å sjekke.

PS2 får også fremdeles enklete eksklusiver, hovedsaklig fra Japan fremdeles, Persona 3 og 4 er vell de viktigste i første omgang.

 

Så mener at PS2 altså er fremdeles ett bra alternativ, hvis pris er det viktigste kriteriet du stiller.

 

 

 

Uansett valg av konsoll, så får du uansett ikke spille alle spill, dette er noe du må se ann, eller mest sannsynlig innvistere i flere konsoller.

Det eneste spillet Camrot nevnte, som du kan velge hvilken konsoll du ønsker å spille på er GTA4, og jeg har null tro på at det er de eneste spillene bruker for å avgjøre hvilke konsoller de skal ha.

 

Folk må selv vurdere hvilken spill de synes er intressant, og avgjøre hva dem ønsker å bruke maskinen til, og deretter vurdere dette opp med deres eksisterende maskinvare (f.eks. selv har jeg god PC og PS3) og lommebok.

Ikke bare se seg blind på at du kan spille offline-delen av de nyeste spillene til 995. :-/

Lenke til kommentar
Om vi kun ser på pris ja, men hva om vi slenger på ett annet kritere, som for eksempel å spille de nyeste og hotteste spillene. Anbefaler du fortsatt ps2?

 

Det kommer ann på interessene dine..

 

Hvis de nyeste og hotteste spillene du er intressert i er Fifa, Buzz og Singstar ilag med venner. Så vil du sannsynligvis få mest for pengene med å gå for en PS2. :)

Hvis du vil ha den bedre versjonen av de 3 spillene, så bør du gå for PS3, men det koster mere penger.

 

Hva om du slenger på enda ett kriterie på de nyeste og hotteste spillene (la oss si at dette er Gears 2), spille dem online på trådløst nettverk?

Anbefaler du fortsatt 360 arcade til 995?

Nei, du sier selvsagt at mannen må kjøpe ett live-abonemang i tillegg, til 50kr månden, og 360 sin trådløs pakke til 500 mere, eller hva det nå enn koster.

Endret av KongRudi
Lenke til kommentar

Nå har jeg bare 2 konsoller fordi Wii sin framtid så mørk ut med tanke på at ingen spill til den frister meg. Solgte hele oppskrytte maskinen, en revolusjon spar meg. Ja den er en revolusjon med tanke på omtrent over halvparten av Wii spillene får under 8/10 :).

 

For min del så var Wii bra med 2 spill kun og det er Brawl og Galaxy, mens 360 og PS3 har " her kommer spillene under samme tak fordi jeg har begge konsollene" stortitler som Bioshock, Mass Effect, MGS 4, Little Big Planet, Uncharted Drake's Fortune, Gears Of War/ GeoW 2, Halo 3, mangen fler spill som ikke er til Wii...

 

Glad jeg har fortsatt PS3, 360 og GamerPc som jeg fikk kjøpt fordi nettopp har solgt Wiien ;)

Og jeg står fortsatt på mitt, dem som sliter med å velge en konsoll, velg PS3 enkelt å greit ;)

Gratis nettdel, innebygd nettleser, Bluetooth så du kan koble opp ditt tastaur, mus, headsett, Blu-Ray, 40GB og 80 er vel standard men du kan få harddisker opptil 300GB harddisk hvis man vil ha.

 

Spill som er ute som Metal Gear Solid 4, Little Big Planet og Unharted Drake's Fortune er verdt en PS3 alene..

Og Playstation 3 er ikke så dyr som folk vil ha det til, fordi dem glemmer vel at du får veldig mye for prisen av rundt 3900kr til 4300kr...

 

Og neste år og fram til 2011 med Killzone 2 som ser ut til å bli neste års store FPS-spill, Uncharted 2, MGS 5, Gran Turismo 5, God Of War 3 som bygger videre fra 2 beste spillene til PS2 mener jeg, Heavy Rain til dem som liker sånn type action og sikkert mye flere spill jeg har ikke sagt engang :)

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Du husket de viktigste trippel A-titlene, bortsett fra inFamous og spillet med det teite navnet (Massive Action Game), og nytt Ratchet & Clank, som jeg tror kommer til neste år. :p

 

I tillegg så kommer endel spill som jeg tipper blir B-titler, The Agency, Free Realms (beta tilgjengelig forøvrig på www.freerealms.com) osv.. :p Disse to kommer sikkert også til PC, da dette er SOE-spill.

 

2010 og videre tipper jeg vi får se reultatet av at David Jaffe sin plan om slarraffenliv med å bare lage småspill i vasken også.

Nytt Twisted Metal for PS3 har jo blitt annonsert. :p

 

Og så gikk det rykter om at Warhawk-gjengen skulle lage ett nytt spill som heter Hardware, ilag med de som egentlig skulle lage Getaway. :) Og har ikke hørt om flere Warhawk-pakker...

 

De japanske spillene, blir vanskeligere, siden vi ikke vet når SCEE henter dem..

Men Level 5 lager jo bare bra spill, og White Knight blir helt sikkert hentet snarest. :)

 

Japan Studio lager hovedsaklig naturspill, som av en eller annen merkelig grunn ikke har blitt hentet enda.. Selv om både Afrika og det dykkespillet deres virker bra.. Har importert kinesisk versjon (m/engelsk tekst) av Afrika, så det får jeg uansett i Desember.

 

Supertrege Clap Hanz skal vell lage enda ett Hot Shots Golf tipper jeg, eller kanskje nytt Tennis, nå har dem tilogmed klart å patche spillmotoren til å inneholde Voice-chat i HSG5. :p

 

Team ICO lager en ny versjon av Snake.

 

bare tuller

 

 

Men blir intressant å se hva han Katamari-fyren får til å lage med den dildo'en han viste frem, når han fortalte om sitt nyeste prosjekt. :-)

 

angående Microsoft Game Studios, så lager de ihvertfall ett Halo-strategi-spill, og ett Halo skyte-spill, også Alan Wake, og tipper at de holder på med nytt Forza, selv om jeg ikke har hørt noe. Ellers vet jeg ikke om noe særlig, bortsett fra Gears of War skal være trilogi, og Mass Effect skal også være det, selv om EA har overtatt eier-rettighetene til siste franchisen nå:) :-/

Lenke til kommentar
Eh, ja? Jeg vet at du lette etter det billigste, og du klarte nok å finne den billigste pro-maskinen. Derfor tipset jeg deg om at hvis man legger på 200-300 får man større HDD og to spill.

 

Åja, takk for tipset. Jeg var ikke klar over det.

Det hadde vært et fornuftig svar. Jeg bryr meg fint lite om at du er for lat til å finne det beste Xbox 360-tilbudet, men når jeg finner det for deg, kan du enten være takknemlig eller overse posten. Det kan godt være at flere ikke var klar over at det selges en Xbox 360-bundle med disse spillene og større HDD. Jeg informerte dem om det, og hvis det plager deg kan du holde det for deg selv.

 

Klipp og lim er kjempemorsomt for å forhindre unødvendig quoting. Jeg siterer det jeg svarer på, ikke alt annet du har skrevet.

 

Jeg brukte prisguide som referanse fordi begge var representert der. Samt det er ikke realistisk å sammenligne pakketilbud med ikke pakketilbud, dvs PS3 alene mot en X360 med spill. Slike pakketilbud har somregel en dumpet pris for å selge og da blir det ikke en realistisk sammenligning. Om man derimot hadde en bundel PS3 med 2 spill så kunne jeg brukt den og. Men jeg snakker om rene spillmaskiner her uten spill og da synes jeg min sammenligning holder like godt mål, den maskinen jeg fant frem på X360 fronten er en pro med HDD og trådløs kontroll, en lik pakke som det PS3 har med HDD og trådløs kontroll. Med andre ord helt like premisser for de kriteriene jeg satte.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Spør du meg synes jeg det ikke er så vanskelig ;)

1. Spiller du mye og ikke er opptatt av kosoll kan det være at du både har ps3 og xbox 360.

 

2. Er du optatt og holde på den kosollen du har hatt tidligere og føler seg fornøyd med det.

 

3. Kan komme ann på hvilke spill du har planlagt og spille og hvilke muligheter somskiller de fra hverandre :)

 

 

Det beste fra Playstation/ Sony: er 60GB uten tvil..

Grunnen til at jeg mener dette er jo at den er tilbake kompatibel med alle spillene som har kommet utgitt til Playstation konsollene.

- Gratis Nettspilling

 

 

Den beste XBOX'EN ER VEL - Xbox360/ Microsoft:

Er er en god spillekonsol med et veldig braonline game system som etter min mening ikke kan slåes av de andre konsollene :)

 

Nintendo er nintendo klasikkerne som alle liker ;)

Tenker hovedsaklig på mario og alle små spillene..

Wee er jo den eneste med bevegelses fuksjon som gjelder styringen av gamet.

 

Selv om lignenede går igjenn ;)

 

 

skjenner dere vel kansje igjenn her...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har nå hatt Xbox 360 i snart 2 år. Er ganske fornøyd med den, men har ikke brukt den så altfor mye.

Vi hadde oversvømmelse for ikke så lenge siden, så da ble Xboxen ødelagt. Får mest trolig penger for den og ikke en ny Xbox på forsikringa.

Men vet ikke om jeg skal ha meg 360 eller PS3. Blu-Ray er utolig fristende siden jeg kommer til å se mye film på den.

Spiller ikke så veldig mye online, da bruker jeg Pc :) Så det blir mest singleplayer jeg er ute etter.

Noen tips til hva jeg bør gå for?

Lenke til kommentar
Har nå hatt Xbox 360 i snart 2 år. Er ganske fornøyd med den, men har ikke brukt den så altfor mye.

Vi hadde oversvømmelse for ikke så lenge siden, så da ble Xboxen ødelagt. Får mest trolig penger for den og ikke en ny Xbox på forsikringa.

Men vet ikke om jeg skal ha meg 360 eller PS3. Blu-Ray er utolig fristende siden jeg kommer til å se mye film på den.

Spiller ikke så veldig mye online, da bruker jeg Pc :) Så det blir mest singleplayer jeg er ute etter.

Noen tips til hva jeg bør gå for?

 

PS3 er helt klart det beste valget, ihvertfall hvis du har spill-PC. :)

 

360 sine eksklusiver kommer også til PS3 eller PC, som oftest iløpet av ett år. :-/

Mens det ikke er tilfelle motsatt i like stor grad, fordi Sony har mye flere spill-designerer ansatt enn Microsoft.

Online er gratis på PS3, og du slipper å bestille, og avbestille evt. online-spille abonemang, så det holder at du har spillet, og kan spille når du selv ønsker det, om du vil.

Synes også at PS3-spill er mere annerledes PC-spill, enn 360-spillene.

I tillegg så er mange gode spill mere offline-fokusert, gode spill som Uncharted, Heavenly Sword, Ratchet & Clank osv. fokuserer utviklerene 100% på å ha en offline-modus.

 

Og Bluray er fantastisk. :)

Lenke til kommentar

Er det bare meg, eller er PS3 kontrollene mye dårligere enn xbox360 kontrollene? PS3's r2 og l2 knapper, er ellendige i forhold til xbox sine, i og med at de er buet innover istedenfor utover. Du får liksom et bedre grep med xbox-en.

 

PS: dette er bar enoe jeg har fått inntrykk av, og jeg har heller ikke spilt ps3 mye.....

Endret av kristian04
Lenke til kommentar

Har fått Playstation 3 til jul, men nå er jeg litt usikker om jeg heller burde bytte den til Xbox 360, da får jeg noen ekstra spill for pengene som blir igjen. Jeg har ikke noe HD-tv, så da er vel mye av vitsen med playstation 3 borte, i og med at det følger med blue-ray spiller. Dessuten er det vel flere ekslusive spill til X-box 360? Kontrollen til Xboxen syns jeg også ser bedre ut. Men vil spillene på Playstation 3 få bedre grafikk enn spillene på Xbox360 i fremtiden, i og med at PS3 er kraftigere? Jeg har også hørt at dersom man skal ha PC i tilegg, burde man gå for PS3... :hmm:

 

Noen som har noen tips eller råd om hva jeg burde gjøre?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...