Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er noe helt annet enn å kalle dem enkle ;)

Tja de er ikke så harde og drepe hvis man har noen mini nuker :p Har selv bare møtt på en nå ved GNR radioen, og akkurat der har det skjedd en del siden sist jeg spilte. Første gangen jeg gikk mot den byggningen så måtte jeg drepe hele jævelen aleine, men når jeg skulle ditt denne gangne så fikk jeg jo hjelp av en squad av Brotherhood of Steel folk som skulle samme veien, kult ;) Uansett gikk fort ned med litt mini nukes :p

Lenke til kommentar

Grunnen til at du fikk hjelp den ene gangen:

 

Hvis du går til Rivet City eller Tranquility Lane før du går til GNR, så hopper du forbi den delen av mainquestet, og da får du ikke hjelp av BoS-soldater til å sloss mot alle supermutantene mellom metroen og GNR-bygningen.

 

 

INGENTING er vanskelig om du regner ut fra Fat Man-standard.

Lenke til kommentar

Jeg må rette på meg selv med tanke på hvor vanskelig spillet kan være i starten :p Spoileren inneholder karakterer i spillet og lokasjon av en våpenstash.

 

 

 

Startet ny game på Very hard nå nettop. Level to, gikk rett fra 101 og vandret nord for megaton for å finne den hule steinen med sniper rifle. Der møter jeg som første evil creature i capital wasteland Sam Warrick(han som alltid er hostile og løper rundt med sniper). Fikk skutt våpen ut av hånden på han tidlig så da ble han ganske harmløs. Men han traff meg en gang med sniper og tok ca 40% av HP! Hadde jeg bommet på våpenet i VATS hadde jeg ikke vart lenge.

 

Uansett: Jeg gikk videre for å hente sniperen i den uthulede steinen og tok noten som ligger der også. Noten er til "S" fra "E". Kan denne "S" referere til Sam Warrick? Virker logisk at det ligger en sniper og ammo til en kar som løper rundt å sniper folk for harde livet? :p Står ingen ting om det på fallout wikien men jeg syntes det virket som en logisk kobling med tanke på at jeg fant han istarten av gamet like ved steinen.

 

 

Lenke til kommentar

@ IsaachElric:

Takk for det! :) Ja, det var litt interessant med en historie som ikke oste av heltegjerninger og alt sånn som er typisk.. Og sitatet til slutt er er en så veldig passende beskrivelse på spillet! Historien passer veldig godt for de som vil spille både snill og ond, tror jeg -selv spiller jeg aldri ond, men jeg kan bare tenke meg..

 

 

 

@ KristofferAG:

Om 10 er "for snilt" vet jeg ikke om jeg er enig i.. det kommer vel an på hvor man legger "10-er lista", regner jeg med.. For meg er et 10-er spill IKKE et "så perfekt spill som det bare kan få blitt", -for det ser jeg ikke helt at finnes, men spill som får 10 hos meg (som også jeg gir ut veldig, veldig sjelden) er spill som jeg storkoser meg med, som jeg føler at har blitt gjort skikkelig arbeid med, som jeg ikke finner noen spesielle ting som trekker noe ned.. altså et virkelig kvalitetsspill som suger meg inn.. Fallout 3 er et slikt spill.. Half-Life 2 er et slikt spill, Banjo-Kazooie er et slikt spill.. Det kan være små ting jeg kanskje kunne ønsket har vært anderledes, men det ikke noe som ikke gjør at det ødelegger 10-ern.. :)

 

 

 

@ gsn:

Jeg spilte spillet på 115 timer, og kom ca til level 20 ikke lenge før jeg ble ferdig, så for min del synes jeg at levlingen ikke gikk for fort, men akkurat passe.. vet ikke helt hvordan du spiller, men dette gjelder ikke for meg, gudskjelov.. :) Vektsystemet kan jeg være enig i at kunne være noe anderledes, og har jeg hatt en PC jeg kunne ha spilt det på (håper at det blir bedre med Windows 7 etter hvert), så hadde nok også jeg funnet en mod som gjør endringer på tyngden på gjenstandene, eller hvor mye man kan bære..), men dette er ikke nok til å trekke ned -det er en ting som ville ha gjort det mer optimalt, men det er ikke kritisk.. Man kan være litt forebyggende når det gjelder rollespilling selv, og begrense seg til et hovedvåpen, en sidearm, eller noe, og bestemme selv hva man føler man "greier" å ta med seg.. er enig med vekt, men for meg ikke et problem..

 

Når det gjelder skills så vet jeg ikke helt.. jeg fikk tak i mye, og mye ble jeg også veldig god i, men det var også ting jeg "ikke hadde peiling på" når jeg hadde fullført spillet.. slik som Big Guns, Laser, Explosives, -hadde heller ikke full score på science og noe annet.. Så igjen, får ikke snakket for din erfaring, men synes i mitt tempo så lærte man kanskje "det man skulle" .. hvis man går og sanker absolutt alt, plukker opp og leser alle blader med dobbelscore-perken, og sånn så blir man jo makset i absolutt i det meste, men da har man jo jobbet for det også.. så, da blir det vel litt naturlig igjen? På en annen side så har det vel vært litt rart om man fikk 100 på Small Guns, så "fikk man ikke lov" til å bli flink i Big Guns, f.eks.. ? Eller hvordan hadde du tenkt at dette skulle løses?

 

Hva er t51-b?

 

Likte litt slow-motionen, jeg.. :) Men, hørte hvis du valgte en spesiell perk, så ble dette litt for ekstremt, så den perken valgte jeg ikke.. husker ikke hva den het..

 

Ikke fått prøvd noen tillegg, kjøpte PS3-versjonen av en eller annen grunn..

 

Ikke helt meningen å kverulere heller.. jeg er bare litt uenig, for jeg likte spillet veldig veldig godt og det var egentlig ingenting som irriterte meg, og jeg følte at historien hadde bra innhold og alt egentlig satt på plass om det skulle, og vel så det! :)

 

 

 

:)

Lenke til kommentar

@Bone: T51-b er sannsynligvis den beste armoren på spillet. Det er en unik power armor. Du kan lese mer om den og hjelmen som hører til på fallout wikien :) Jeg anbefaler den dog IKKE da det faktisk blir for høy dr :p

 

Sikkert den perken som gjør at man tar 5% mer damage og det blir masse blodsøl du tenker på. God idè forøvrigt, skal ikke velge den denne gangen og se om det hjelper! Slow-mo greia var kult første gangene, men når man møter på en enkel mob med raiders osv så blir det til at man velger å ikke bruke VATS rett og slett for det tar så lang tid å se de dø.

 

Jeg er ikke enig med deg angående skills. SCECIAL liker jeg som sagt veldig godt. Men jeg syntes igrunn man får alt for mye skills alt for lett, og at noen kanskje er litt unødvendige(de kunne feks latt unarmed og melee vært samme skillen?).

 

Vekt greia var igrunn bare en mindre irritasjon. Hadde det ikke vært ett vektsystem hadde det vært enda lettere å få mye caps... Har egentlig ikke noe forslag til hvordan det kunne blitt gjort bedre!

 

Forøvrigt er fallout ett knakendes godt spill, en av de bedre jeg har spilt på flere år nå :) Jeg virket kanskje svært negativ, men jeg tok bare frem de tingen jeg mente ikke gjorde dette til ett 10/10 spill.

Lenke til kommentar

Forbanna GFWL, hadde planer om og kose meg litt med Fallout 3 idag, men får jo ikke spilt det siden jeg ikke får logget meg tinn gjennom Game For Windows Live dritten. Kommer opp en beskjed om at jeg må laste ned en oppdatering, men den oppdateringen blir automatisk misslyket og denne feilkoden dukker opp: OX8015190A. Flere som har hatt problem med dette i Fallout 3 eller andre spill som bruker GFWL?

Og ja jeg er koblet på internett og alt sånt, selv om i følge den feilmeldingen at jeg er ikke er online.

 

Så ja flere som har hatt problem med dette? Søkte etter det i google også og fant jeg bare dette: http://forums.gamesforwindows.com/p/1687/12354.aspx

 

Var liksom ikke til mye hjelp :p

Lenke til kommentar
Vet ikke om dette funker men hvis du går inn på Dokumenter->My Games->Fallout3->*Brukernavn* også kopierer du savefilen derfra en mappe tilbake.

 

EDIT: Mener altså at du skal spille i "offlinemodus" =)

Vil da ikke spille i offline modus, det gjorde jeg første gang jeg spilte spillet :p Vil låse opp sånna greier nå pluss sammle poeng som jeg kan bruke til og eventuelt kjøpe ekstrapakker med osv.. ;)

Lenke til kommentar

Tror du blander achievement points og microsoft points.

 

Achievement Points får du for å låse opp Achievements, dvs. gjøre oppgaver i forskjellige spill. Det er bare en måte å vis hvor god du er eller hvor mye du spiller osv.

 

Microsoft Points må du kjøpe, det er disse som brukes til å kjøpe spill og utvidelse ol.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...