Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prøv å sette alt av settings på det laveste før du går inn i spillet. Sjekk om spillet fortsatt fryser når du har alt på lavt. om det ikke gjør det så prøv å sett opp settings gradvis oppover til du finner ut hva som forårsaket det. Hadde noen problemer med at VATS ble veeeeeldig slow motion til tider selv og hos meg hjalp det å leke litt rundt med skyggene. Men prøv det meste!

Endret av Skagen
Lenke til kommentar

Det er absolutt en mulighet selv om du har den råeste PCen som er mulig å få. Det finnes uendelig med forskjellige kombinasjoner av hardware Bethesda må ta hensyn til når de lager spill og de kan aldri få Fallout 3 optimalisert til alle mulige kombinasjoner av hardware på alle settings.

Men for all del, om du ikke vil ofre litt tid for å kunne få en mulighet til å spille et av fjorårets beste spill så er det opp til deg.

Endret av Skagen
Lenke til kommentar

Enkelte innlegg er blitt redigert grunnet overdreven eller feil bruk av quotefunksjon. Vær vennlig å passe på å quote det du svarer på og ikke mer enn det. I utgangspunktet skal man ikke quote mer enn maks to innlegg bakover. Dette for å gjøre det mest mulig oversiktlig. Ved quoting av veldig mye tekst, eller om bruker finner det nødvendig å quote flere innlegg bakover så oppfordres man til å bruke skjul funksjonen.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Dreper du presidenten i slutten? Trodde bare du byttet ut vannet i "rommet" der det var nok statuer..

 

Mutanter han jo ganske store fingrer.. var litt små knapper..

 

2dager på å svare på noe som er uinteressant for dere som ikke er i gjennom spillet enda, jaja :)

 

Var ikke meningen å drepe ham, han ble bare overbelastet når jeg snakket med ham o.O

Så da tenkte jeg det kanskje ikke var så lurt å følge opp en plan til en død, eh, "person"

Jo det var den konklusjonen jeg å trakk med mutanten. Helt til jeg så hvor store! knappene var :p Jaja, lurer på hvordan det blir når expansionpakken kommer :)

 

Lenke til kommentar

Med 180.48 er F3 stabilt og kan ha det minimert i dagesvis uten kræsj heh. Hatt det minimert siden i går kveld nå. Hvilken drivere er "siste" ?

 

NB!

Jeg har Nvidia PhysX v8.10.13 installert og har den enablet i Nvidia Control Panel, så det skal heller ikke være kjeltringen. Dog merket jeg mer ustabilitet og ekstremt mye kosmetiske glitches med SLI.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Fy faen jeg er ferdig med main storyen nå og WOW for et spill. Det er så stort, det er så mye å gjøre, det er så gøy å utforske nye steder, masse masse forskjellige våpen osv osv osv osv.

 

Så glad for at jeg kjøpte dette selvom jeg ikke er RPG'er! Fjorårets spill for min del ihvertfall (slår tilogmed GTAIV selvom jeg er veldig GTA fanboy og elsker også IV, men fallout3 var rett og slett mer underholdende)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...