Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mikrogekk:

 

ang armors:

T-51b armoren er ikke bare, bare å få tak i. Du må prate med Crowley i Underworld, får så å få tak i alle nøklene fra folkene han ber deg drepe (du trenger bare å drepe tenpenny så vidt jeg husker) så istedet for å gi nøklene til han så drar du til fortet (husker ikke hvor det er) og bruker nøklene for å få tak i armoren. :)

 

Tesla armor finner du på Enclave folk så du må komme langt nok i main questen.

 

Lenke til kommentar

:)

 

Godt å høre du er enig, men for meg er det litt omvendt.. Jeg kikker ikke på ting som bare står i spoiler, i frykt for å se noe jeg ikke vil..

 

Men, jeg har jo kommet et stykke jeg også.. Har spilt i 55 timer +, og er på vei mot level 13.. Så, den som skriver KUN ting i spoiler "risikerer" jo å ikke få hjelp på det han/hun lurer på, av meg.. da jeg ikke kommer til å kikke i spoileren! :)

 

Så selv synes jeg jo at man kan skrive f.eks hvilken level man er i; for da har man en viss pekepinn på hvor den og den personen er i løypa i forhold til en selv.. og eventuelt quest-navn, eller en annen "topic", så man selv kan bedømme om man vil kikke, eller ikke..

 

:)

Lenke til kommentar

Da var jeg ferdig med mainquesten. Sava rett før siste quest for å spille mer, men tror heller jeg starter en ny en. Denne charen jeg har gjennomført mainquesten med er alt for "random". Skal starte en ny med mer spesialisering, ettersom jeg ikke helt i begynnelsen "tok" dette.

 

Slutten

 

Skuffet egentlig. Selv om siste questen var utrolig stilig, ble det alt for lett alt for lett, da roboten drepte så og si alt. Også endingbildene m/stemme var skuffende. Hadde forvente noe mer egentlig.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...