Jump to content

camxer

Medlemmer
 • Content Count

  1195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. camxer

  Digg rock

  Dessverre, så finnes ikke denne sangen på youtube i god kvalitet Et band som forsvant etter første platen. En av de få gangene hvor cover sangen er bedre enn originalen.
 2. Eller gjøre det enda lettere for arbeidsgiveren til å outsource til et annet land for å så spare penger.
 3. "Digitale møter og hjemmekontor har kommet for å bli" - for de som har den type jobb som kan gjøres hjemmefra. Det kan også ende opp med at det blir en del mer overvåking fra arbeidsgiver sin side hvis hjemmekontor blir den nye "normalen".
 4. Har du prøvd å installere en linux distro for å så utelukke software problemer? Hvis det hjelper ikke - har du mulighet til å prøve datamaskinen i et annet hus eller med en annen strømforsyning? Hvis problemet fortsetter, så er hovedkortet nok neste "synder".
 5. Har ikke prøvd, men du kan kjøpe det samme kortet helt nytt hos elkjøp for en tier ekstra! Link
 6. Har du en bil fra før eller skal dette være din første bil? Fra det jeg har lest på nett, så ville jeg ha styrt unna 1.4 TSI motorene. 140000 km er også en såpass høy kmstand at det er ikke altfor lenge til det kommer kostbare reparasjoner på bilen. Har du noen du kjenner som har peiling på bil?
 7. Bilen din kunne fort være produsert i slutten av 2010 og ble ikke solgt før i mars 2011. Registrert første gang på eier = deg. Antall tidligere eiere er vel ikke særlig relevant informasjon å ha i vognkortet?
 8. Hei! Hvilken årsmodell og kmstand vurderer du? 1.4 TSI motorene til vag-gruppen har hatt mye problemer av den kostbare typen. Ville ha anbefalt deg å google litt rundt og ventet med kjøp til situasjonen roer seg litt ned i Norge og resten av verden. Tror ikke det er lurt å ta opp lån i disse tider. Om firmaet du jobber i får økonomiske problemer, så er du nok en av de første som blir permittert/mister jobben siden du er lærling og har vel lite ansiennitet?
 9. I min bil (audi A8 D2) vet jeg at glødelampen kan blinke pga flere ting som f.eks defekt bremselysbryter eller når bilen hadde stått i et par måneder og tankmåleren hang seg opp og ga feilkode. Tror det beste er å sjekke med diagnoseutstyr og finne ut om det er noe alvorlig eller ikke med tanke på at du har nettopp kjøpt bilen. Jeg ville tatt den inn på verksted for diagnose slik at du får all info nødvendig til en eventuell reklamasjon hvis det er noe selger burde ha visst om eller prøvde å skjule...
 10. Har du prøvd å slette feilkoden og se om den kommer tilbake? Har girkassen alltid giret fint? Har det vært byttet olje/filter på girkassen eller sjekket oljenivå i det siste? Har du noen andre feilkoder på motor eller girkasse?
 11. Dette er faktisk et veldig godt poeng - kan noen bekrefte/avkrefte at ps4/ps4 pro har TRIM? Med SSHD slipper man problemet med TRIM hvis jeg husker riktig.
 12. Støtter denne. Har SSHD selv (firecuda 2TB) og testet i horizon zero dawn. Spillet startet opp på 31s mot 28s på ssden i denne testen (17s fortere på sshd enn vanlig hdd). Lastet inn en save fra flere timer inn i spillet (som jeg har ikke brukt på lenge) på 41.5s mot 34s på ssden i denne testen (20 sek fortere på sshd enn vanlig hdd). Tar man pris per GB, så stiller SSHD sterkt her. Synd at man kan ikke oppgradere xbox one slik uten å bryte garantien :/
 13. Syntes ikke det er negativt at myndighetene får mer kontroll, men tipper at det kommer ikke til å ta veldig lang tid før det går for langt med elektronisk valuta. Overdrevet privat/statlig sporing av min og din pengebruk kan ha mange uheldige konsekvenser. Et fint eksempel er obd "boksene" som er valgfrie hos noen forsikringsselskap og gir deg billigere forsikring hvis du kjører pent etter de veldig generaliserte "kriteriene" som de har satt. Man kan fint være en tryggere sjåfør med lavere score enn en som har nesten full pott på en slik dings... Blir ikke en kjekk verden å leve i når statlige organer og private selskap bruker samme fremgangsmåte og analyserer pengebruken vår før vi får lov å få, kjøpe eller søke om en eller annen tjeneste.
 14. Personlig håper jeg at vi går aldri 100% ifra en eller annen form for "kontanter" med tanke på hvor sårbar og sporbar elektronisk valuta er.
 15. Tror ikke "Libra" kan kalles en kryptovaluta når facebook er inne i bildet.
×
×
 • Create New...