Gå til innhold

Gamerpoints og achievements - en genistrek


aMo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er helt greit for meg at det forlenger levetiden til spillet for noen, men jeg har sagt en del ganger nå at jeg ikke føler meg ferdig med spillet når jeg har spilt ferdig historien på grunn av den forbanna Gamescoren. Og jeg vil føle meg ferdig når jeg har spilt gjennom.

Lenke til kommentar
Det er helt greit for meg at det forlenger levetiden til spillet for noen, men jeg har sagt en del ganger nå at jeg ikke føler meg ferdig med spillet når jeg har spilt ferdig historien på grunn av den forbanna Gamescoren. Og jeg vil føle meg ferdig når jeg har spilt gjennom.

 

Så IKKE SE på gamerscoren da!?!

 

Hvis du ikke bryr deg om gamerscoren, hvorfor trykker du da fram den skjermen med poengene på? Man må jo faktisk VELGE å se gamerscore på spilla ved å enten trykke på gamercard-greia eller ved å trykke på X-knappen i spillet og velge seg inn den veien..

 

Så enten bryr du deg om det og velger å sjekke status, eller så driter du i det og lar være... Du er som en av de som ikke liker at det skal være porno på tv, JEEZUZ, det er bare a la vær å se på!

Lenke til kommentar

Helt enig, når jeg spiller PS3 så glemmer jeg meg av og til og lurer på hvor achievementen min ble av etter jeg enten har runna spillet eller spilt ferdig et level.

 

achievements er noe som får meg til å ville spille videre på spill jeg har runna singelplayeren på og det er faktisk veldig bra.

 

Har også en achievement konkuranse med noen av vennene mine (ligger på andre plass.

Lenke til kommentar

Achievements er en genial oppfinnelse av MS. Han som kom på det må være en rik fyr :p

 

Hvis du driter i gamerscoren din, så drit i den. Hvis du har runda COD4 men ikke syns at du er ferdig med det fordi du bare fikk 200 GS for det er det ditt problem. Du må ikke runde hele greia på den tøffeste vanskelighetsgraden....med mindre du bryr deg om achievements og GS da.

 

Jeg syns det er gøy å strekke meg etter noen achievements, mens andre gidder jeg bare ikke å prøve på (som å runde Gears på diverse vanskelighetsgrader).

Lenke til kommentar

Selv synes jeg det var utrolig fett med gamerscore, men har gått lei liksom, selv har jeg både PS3 og 360, og det er flere ganger jeg kjøper spillet på Ps3 fremfor 360, bare for å sleppe det jævla maset med gamerscore. Dette kommer nok til å bli grunnen til at jeg tar GTA4 på PS3, så jeg kan kose meg, og driiiite langt i gamerscore...

 

My golden rule er, har du under 500gs i et spill, har du faen meg ikke spilt det bra nok, dette maset slipper jeg på Ps3.

 

Har blanda føleser for Gs for å si det sånn...

Lenke til kommentar

Achievements er genialt. I starten skjønte jeg ikke helt hva det var for noe, men da jeg kom inn i det har jeg blitt litt achievement junkie. Ikke at jeg sitter å hoster 1000 games på GRAW for å få 30 poeng, men jeg ville aldri i verden spilt gjennom COD4 på veteran om det ikke var for achievements. :D

 

Achievements'a har blitt litt bedre over tid og, syntes jeg. I starten var det et par som var sykt overdrevne. f.eks i GRAW er det 3 achievement som er litt vriene:

 

* World Champion (Multiplayer) 40

Climb to the top of the universal leaderboard

 

* Solo champion (Multiplayer) 32

Climb to the top of the solo leaderboard

 

* Team champion (Multiplayer) 32

Climb to the top of the team leaderboard

 

Det at det faktisk er en fyr som har 1000/1000 i det spillet er helt uvirkelig.

 

http://www.xbox360achievements.org/leaderb.../game/G.R.A.W./

 

Jeg tror faktisk også at achievements kan hjelpe utviklerne til å tenke nytt. "Hvilke sinnsyke greier kan vi få spilleren til å teste ut?". Crackdown er jo et godt eksempel her. Hvorfor gi spilleren muligheten til å ta "salto" med en bil om det ikke er for å få folk til å prøve seg på achievements? ..bare en teori.

Jeg ville i alle fall aldri prøvd å bruke harpoongun'en til å feste 3 skurker til en bil om jeg ikke fikk noe igjen for det. :p

 

 

Aller helst kunne eg tenkt meg at gamerscore kunne brukt til microsoft points. At du faktisk fekk noko av verdi tilbake. Sjølvsagt med litt andre verdiar enn i dag, kanskje 200 MS-points for 1000 gamerscore. Det er ikkje snakk om mange kronene MS taper, men ville vore eit kjempebra trekkplaster.

 

Har tenkt på det samme selv. Tror faktisk dette kunne fått folk til å kjøpe flere spill. Si at man fikk et gratis arcade spill etter hvert 1000 poeng?

Lenke til kommentar

Spiller flipperspillet som ligger på arcade for tiden, og her strekker jeg meg etter acievementsene, selv om jeg aldri bryr meg om de ellers. Det er morsomt å ha noe å prøve på, selv om det ikke gir så mye mening. Godt at de er der, i alle fall siden det ikke finnes lokal high-score, noe jeg må si er dumt på ett spill jeg ellers liker godt.. :)

Lenke til kommentar

Gamerscore er ikke bare bra etter min mening. Hvis du først har fått full gamerscore i et spill kan det ofte hende at du ikke gidder å spille det noe mer, selv om det er mer å gjøre i spillet. Jeg har alltid vært en som helst skal gjøre alt, og blir irritert over åpne spill der det er umulig å eller tar for lang tid å lete over alt, så gamerscore har ofte ikke gjort at jeg har brukt så mye mer tid på spill uansett.

 

Men jeg liker fortsatt gamerscore, det jeg liker mest er at andre kan se at du har fullført spill osv. Første gang jeg spiller gjennom spill prøver jeg å å la være å tenkte på gamerscore, da dette kan ødelegge opplevelsen litt. Andre gang jeg spilelr gjennom et spill ser jeg kanskje gjennom hva jeg kan få noen poeng av, men det er uansett alltid morsomst når du blir overrasket av noen hyggelige achievements. Jeg skulle virkelig ønske at Wii hadde noe liknende, da det sannsynligvis ville gitt spill som Wii sports og Wii play mye mer gjennspillingsverdi.

Lenke til kommentar
Jeg skulle virkelig ønske at Wii hadde noe liknende, da det sannsynligvis ville gitt spill som Wii sports og Wii play mye mer gjennspillingsverdi.

 

QFT

Det var vel kanskje litt det jeg mente med det forrige innlegget mitt, uten at jeg helt skjønte det selv. Småspill som man kanskje fort blir lei uten å ha noe å strekke seg etter, blir litt forlenget av achievements. I historiedrevet spill er det det samme.. Og, gamerscoren min ser "fryktelig" ut med poeng som 50 i noen spill.. Etter at jeg lånte noen av en kompis rett etter jeg fikk den.. Noen ble kjøpt, noen ble gitt tilbake.. men, det er absolutt ett morsomt konsept, og jeg liker det godt i småspill, som på en måte ikke har noen mening..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Likevel burde det å bli ferdig med historien, og dermed spille gjennom spillet gi mye mer gamescore. Hvis ikke, som jeg sa tidligere, får jeg følelsen av å ikke være ferdig med spillet selv om jeg er har spilt gjennom det.

 

Men du synes ikke man skal bli ekstra belønnet for å fullføre på høyere vanskelighetsgrad? (Eller var det en annen som sa det?)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...