Gå til innhold

Bruker du SDTV, HDTV eller FullHD-TV med din PS3?


OscarWoHA

Bruker du SDTV, HDTV eller FullHD-TV med din PS3?  

260 stemmer

  1. 1. SDTV, HDTV eller Full HD-TV?

    • SDTV
      40
    • HDTV
      130
    • Full HD-TV
      88


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-XHLacM

Her om dagen fikk jeg panikk fordi kvaliteten på bildet var elendig. Jeg rotet med alle funksjonene PS3-en hadde, men greide ikke å løse det. Senere fant jeg ut at TV-en på merkelig hvis (Se: Broren min) hadde greid å stille seg inn på PC istedet for DTV. Gjør det hvis du ikke allerede har gjort det! Skjer egentlig automatisk da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Bruker en HDTV. Hvis jeg skulle gå for Full HD modell i samme merke, måtte jeg ut med alt for mye penger. Forresten bruker jeg en 37", fordi jeg har liten stue. Og alle TV'er under 40" gir samme effekt med 720p for menneskeøyet. Men over 40" derimot må man ha 1080p for best effekt.

 

Forøvrig har jeg alltid spilt på 1080i og laggingen er veldig minimal. Det kan også skyldes at TV'en er mye dyrere enn andre 37", og det må vel være noe i prisen.

Lenke til kommentar
jeg sitter på en 720p pj og vi testet mot en 1080p pj(begge BenQ)på 70"90" og 120".

på normal sitteavstand så var det kun 120" vi så litt forskjell på dybde og kontrast ellers så merket vi ingen forskjell og dette var på film.På ps3/xbox360 så vi ingen forskjell på spill.forøvrig så synes jeg det er 100 ganger så fett og spille på et 120" lerret enn på min Panasonic pv70 42" tv

 

Det kan jeg ikke forstå. Hvilket spill var dette? Mest sannsynlig ikke et som kjørte i ekte 1080p oppløsning, men heller oppskalert. På 70" skal du garantert merke forskjell i et spill om du sitter relativt nærme.

 

Jeg leste et vitenskapelig skriv ang. full hd og sitte-avstand på nettet et sted, der var det noe sånt som 10 fot og 50" som var punktet der man kunne begynne å merke forskjell ved 1080p.

Lenke til kommentar

Mange spill kjører i 720p native, så det hadde muligens egnet seg best å kjøre med denne oppløsningen, så får du eit progressivt signal også :) Gjør seg bedre når man spiller siden det er mye bevegelse i bildet. Men dette er noe du nesten må sjekke ut sjøl :p

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...