Gå til innhold

Grand Theft Auto IV exclusive content for ps3?


Anbefalte innlegg

Dette høres bra ut for oss som vurderer\har tenkt å kjøpe spillet til ps3

 

According to rumors in the latest issue of PSW magazine, the PS3 will likely be getting exclusive GTA IV content. They also say that GTA IV will tie in with Playstation Home and that exclusive Home unlockables will be made available. They say that a GTA IV home space will come packed with Rockstar-themes T-shirts, caps and other goods that will let you customize your avatar. They also say you will be able to invite friends over to chat in Home before you go on a co-op mission.

 

Kilde

Endret av tidus2k4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det virker mer og mer sannsynlig for hvert GTA IV PS3 DLC rykte at de $50 mill MS disket ut for de to eksklusive "episodic content" pakkene, at pengene ikke bare kjøpte disse to tilsynelatende overprisede pakkene, men også den eksklusive retten til å offisiellt skryte av GTA IV DLC.

 

Hvis dette er tilfellet, vil nok Sony annonsere GTA IV DLC, om ikke kanskje PS3 eksklusivt GTA IV DLC, i tiden rundt releasedatoen for spillet.

Husk at DLC for PS3 versjonen verken har blitt bekreftet eller avkreftet. :fun:

Endret av XDamage
Lenke til kommentar

Enig der.. etter å ha brukt 80 timer på lost odyssey på 360'en er det en sann fryd å kunne spille litt på ps3 igjen og slippe ulydene i bakgrunnen.

 

Stillhet > Archievements

 

Blir derfor fint ps3 versjonen av multiplatform spill fremover, nå som de fleste spill er så og si like på begge konsollene.

Lenke til kommentar

Nei men det er det eg legger i ordet forsiktighet. Har men mindre søsken, som mange ¨har så legger man ikkje spillet på sølvfat på stuebordet,golvet eller kor det måtte vere.

 

Lov å tenke seg om to ganger. Har jo eldgamle CD`er og PS1 spill som fortsatt fungerer perfekt, dog mange av PS1 spillene ser mindre flott ut etter utlån og slike småsøsken uhell :p

Lenke til kommentar
Er man ikkje meir forsiktig med gullspillene sine så fortjener man nesten ikkje å eige mediet spillet er lagret på.

 

Biler nå til dags, kommer med air-bags, abs-bremser og sikkerhetsbelte..

Dersom den neste Toyota'en kom uten alt mulig sikkerhets-utstyr, og Toyota sin innstilling var at dersom folk ikke kjørte forsiktig så fortjente dem nesten ikke å overleve evt. ulykker, jeg regner med at dette hadde vært ett minus også for deg når du skulle velge bil-modell, selv om du sikkert er en forsiktig sjåfør. :-/

 

Selv har jeg endel CD'er og DVD-er, som er ødelagt av forskjellige grunner som jeg ikke har hatt kontroll over, og synes at det er kjekt at ingen av Blu-ray'ene mine er blitt ødelagt enda. :)

Er storfornøyd med at de har BR-konsernet har påbud om å bruke dette beskyttelses layeret på alle BD-discer. :)

Lenke til kommentar

Ahhh, Pre-ordra spillet nå!... Gleder meg som en unge, kosta ikke mer enn 300 kroner, så synes det var en grei deal.

 

Slengte inn en ordre på Dual Shock 3 i tillegg. Den kostet så mye som 250 kroner.

 

Da er det bare å vente.

 

Vil også nevne at jeg har fått tak i beta kode til Japansk MGO (Metal Gear Online) som kommer 17.april?... Så ja, slutten av denne måneden, og resten av mitt liv kommer til å bli MGO+GTA4 24/7.

 

Thank you.

Endret av BadSmile
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...