Gå til innhold

Kommentar: Ikke ring på flyet!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nordmenn som er lett brisne på alkohol, eller bare elsker å skravle i telefon, vil nok neppe tenke noe særlig på hva medpassasjerer mener om mobilskravling på fly.

 

 

Ikke minst må en høre på mobiler som ringer i en evighet før de blir tatt. Fordi mobileieren enten bruker en evighet på å fiske fram mobilen, sitter med hodetelefoner på og hører musikk på full guffe, eller er en tur på do.

For å ikke glemme alle dem som ikke vet hvordan man avviser en oppringing, som venter på at mobilen ringer ferdig (fordi man ikke vil bruke penger på å ta imot samtalen fra akkurat den ene som ringer). -Eller de som avviser, hvor så den i andre enden ringer på nytt flere ganger.

 

Hva så med alle SMS lyder, og dem som nå vil spille på mobilen med full lyd.

 

Jeg må ikke glemme alle dem som automatisk snakker mye høyere i telefon, enn i vanlige samtaler med en fysisk person foran seg (her er jeg litt skyldig selv).

 

Selvfølgelig så er det også det med at man tror det er en annen mobil som ringer, og ikke sin egen telefon, så finner man brått ut etter en stund at ”oi kanskje det er min mobil”. –Eller ser ubesvarte oppringinger når man først er på bakken.

Min erfaring er ofte at mange ikke er flinke til å skru av lyd på sin mobil, noen aner ikke en gang hvordan lyden skrus av.

 

Pluss det med tastelyder på tastene ved skriving av meldinger.

 

Ja,ja nå får eksemplene holde. God flytur...

Endret av plankeby
Lenke til kommentar

iflg en episode av myththbuster er det ingen opplysninger om at mobilbruk på fly er farlig for flyets utstyr. men kravene til sikkerhet er at slike ting blir gjennomtestet før det tillates. dvs at det skal testes under alle mulige forhold.

 

imidlertid er utviklingen innen trådløs kommunikasjon så rask at det vil koste fullstendig uoverkommelige summer å ta samtlige flymodeller ut av sirkulasjon for å teste hver gang det kommer en ny teknologi for trådløs kommunikasjon på markedet.

 

det var i alle fall argumentasjonen FAA brukte på mythbusters.

Lenke til kommentar
Jeg synes hele denne artikkelen er teit.
Så er ikke dette en artikkel, men en kommentar (derav overskriften). :)

 

 

Den gjentatte bruken "Tante Magda" fikk meg til å tenke på klisjé-stilene folk skrev på ungdomsskolen.

 

Jeg synes HWNO har tatt en kraftig sving i retning av "forbruker" journalistikk, egenreklame for diverse søstersider, og økt bruk av svært lite interessante "kommentarer". Savner den gangen det var mer fokus på _hardware_ og entusiastene.

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

På en av mine mange turer Bodø - Bergen i fjor, reiste jeg bl.a. sammen med en annen vaktsoldat fra mitt vaktlag som også er fra Bergen. Han ble så full og så bråkete at han nesten ble satt på bakken da vi mellomlandet på Gardermoen. Da klarte han å roe seg.

 

Det hører også til historien at han presterte å spy utover alle klærne han hadde på seg, inkludert skoene, og var skikkelig forbanna pga dette. Så det er slett ikke nødvendigvis bare omgivelsene det går utover når vi bergensere drikker ;)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...