Gå til innhold

Levering via UPS - hva hvis en ikke er hjemme?


Anbefalte innlegg

Har bestilt div fotoutstyr fra USA. Bor i Trh, ser av pakkesporngssystemet at pakken befinner seg i Oslo (fra ons 19.03). Det står videre at pakken må leveres på et senere tidspunkt da mottager er sannsynligvis på ferie/er borte.

 

Har de forsøkt å levere pakken hjem til meg i Trh? (selv om det står at pakken befinner seg i Oslo)

 

Er det mulig å ringe til UPS og be dem levere på abeidsplassen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De siste to-tre gangene jeg har fått noe levert fra UPS så har jeg blitt ringt opp på morgenen og spurt om jeg er hjemme (Jessheim), når jeg sier jeg er på jobb så ber de om adressen dit (Oslo) og leverer den der samme dag.

Pakkesporingen er ikke mye å stole på, fikk pakken min mens det enda stod at den var i Tyskland.

Lenke til kommentar

Det teite for folk som er på skole eller jobb som bestiller privat er da feks posten prøver klokken halv 11 på morran.

 

Bestilte fra Amentio.no og de sender fra mange forskjellige lagere...

Og en av pakkene "Ble" levert på døra. Fitte irriterende. Dama på Kiwi ante ingenting, siden jeg ikke hadde noe nummer på den. Måtte til hybeln og notere ned siste tallet. Og da kunne jeg ta den ut.

 

Så pakker på døra for Privatfolk er styr. Vis man ikke er hjemme...

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

Beklager at jeg bumper en gammel tråd, men jeg har bestilt noe utstyr fra Tyskland, og satt det til å bli levert i min samboers navn. Samboeren er meste sannsynlig ikke hjemme når de kommer, hvis datoen stemmer. Blir det et problem at jeg skriver under med mitt eget navn, i så fall? Det har aldri vært et problem når vi bestiller via postordre og henter forsendelser i hverandres navn, da vi tross alt er registrert ved samme bostedsadresse i folkeregisteret..

 

Men jeg tenkte ikke over akkurat dette da jeg bestilte tingene, for jeg forventet at det ville bli overlatt til Posten Norge for fortolling og utlevering, men det er altså UPS som kommer til å levere det. Forventet leveringsdato er visst i morgen, i følge sporingslenken UPS sendte meg per e-post. Det ville jo vært surt hvis de ikke godtar at det er jeg som mottar sendingen.

 

Vi har gjort lignende før, med enten UPS, FedEx eller et annet Internasjonalt transportfirma, og det var ingen problemer å skrive under i samboerens sted da.

Lenke til kommentar

Takk for svar, Nautica. Det viste seg at budet kom en dag før forventet tid (sendte beskjed om morgenen), og samboeren var hjemme ved ankomst, så det gikk greit. Bestillingen ble delt opp i flere kolli, og et par av produktene er ikke på lager før neste måned, så jeg får se hva som skjer da, for det vil også bli levert i samboerens navn :)

 

Jeg leste at UPS har en uvane med å behandle pakkene dårlig, og jeg så en stor rift i en av eskene ved ankomst. Det var blitt lappet over med blank tape og således godt synlig, men heldigvis var ikke originalemballasjen på innsiden skadet. Det hele var pakket ganske godt fra produsenten (kanskje fordi de er klar over at UPS ikke behandler det med silkehansker) og alt var i skjønneste orden.

 

Takk igjen!

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

BadaBUMP!

 

Jeg fikk en pakke sendt fra USA på tirsdag og den er nå etter sporingen å dømme i Oslo. Den kom dit i morges. Når kan jeg forvente å få den levert?

Hva skjer om faren min (hvor jeg har postadresse) ikke rekker til døra siden han er dårlig til fots?

Og hvor kan pakken hentes om den ikke blir levert til døra?

Endret av Doofenschmitz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...