Gå til innhold

Gamer.no nominert til Gullstikka


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er et eksempel på hva Gullstikka gjør riktig. Denne prisen vil bli lagt merke til i målgruppen og kan bidra til å fremme konkurransen i norsk spillmedia. Bra!

 

Dersom de hadde hatt en pris for beste journalist, ville min stemme ha gått til Joachim Froholt. Nå har ikke jeg noen eksepsjonell oversikt på dette feltet, men jeg synes han har vært veldig flink til å promotere den uavhengige spillbransjen. Særlig de siste månedene har dette vært tydelig, med sniktitter på spill som Mount & Blade, World of Goo og Audiosurf, dekning av Independent Games Festival, samt en lang rekke mindre artikler. Uavhengige spill fortjener langt mer oppmerksomhet enn de typisk får i dag. Ofte er det nemlig her man ser ekte innovasjon og fokus på ren spilleglede.

 

På en god andreplass kommer Øystein Furevik for hans bruk av nynorsk.

 

Endring: Så at prisen ikke bare gjaldt nettsteder.

Endret av tåa
Lenke til kommentar

Uten at jeg har fulgt med på Dagbladet sine anmeldelser, syns jeg det virker snodig at aviser i det hele tatt kvalifiserer her. Er det virkelig så mangel på spillmedier her i landet? Og Rune & Co i VG-staben har for lengst sett meg lei på, de har tråkka i salaten litt for mange ganger til at jeg kan ta de seriøst lenger. Hva med Barnevakten.no og deres arbeid med å anmelde spill for foreldre og barn? Syns nå det er et mye mer verdig formål enn to avisers obligatoriske spillspalter.

 

Så, så lenge verken VG eller Dagbladet vinner, er jeg likeglad. Lykke til!

Lenke til kommentar
Men husk at Gamer.no skriver anmeldelser til, ja hva sto det; "over én million lesere i 15 lokalaviser, samt Norges største PC-blad, HjemmePC."

Så gamer.no er ikke bare på internett, men også i stor grad i avisen. Det tilsvarer litt over en femtedel av norges befolkning.. Og ikke alle abbonerer på VG eller Dagbladet.

Eg les alltid stoffet frå Gamer.no, og dei andre sidene i nettverket, i den regionale avisa. No er rett nok ikkje det vi finn i avisene, med forbehald om forskjellar mellom ulike aviser, av den same kvaliteten som vi finn på nettsidene. I aviser blir ting gjerne korta ned og forenkla for å nå flest mogleg. Omtalane får og lite spalteplass og kjem ikkje (relativt) sjeldan.

 

Lokalavisene i Noreg har nok ein viktig posisjon, og i så måte er det veldig bra at spel-relaterte artiklar kjem med her. No har vel dei store tabloidavisene hatt ein nedgang dei siste åra, men dei er fortsatt store og spelar ei sentral rolle for å spreie spel bodskapen ut til folket. Eg kjenner ikkje til Dagbladets speldekning i papirutgåva, men VG har vel fast ei side eller to ein dag i veka. Dette er betre enn det eg finn i den regionale avisa som av og til kjem med ein liten omtale frå Gamer.no.

 

No kan eg kanskje virke litt negativ i forhold til Gamer.no, men det er ikkje tilfelle. Eg har vore ein trufast lesar her sidan starten, og det gleder meg å sjå den positive utviklinga sida har vore igjennom. Kvaliteten på det redaksjonelle innhaldet er bra, særleg på unikt materiale (omtalar, blogg, "features" ol.). Og det er flott at ulike aviser/magasin henter stoff frå nettsiden, sjølv om eg kunne ønskje at innhaldet var meir utdjupande.

Lenke til kommentar

Hva? Er det pga. bladet de gir ut?

 

Egentlig skuffet, ettersom jeg føler Gamer.no er både bedre og større utvalg når det gjelder å dekke ting. Kanskje Gamer.no bør utvikle seg? Nå har faktisk Gamereactor et spillemagasin, og er vel det eneste vi har. Er det ikke på tide at Gamer.no utvider og lager skikkelige blad? På linje med EGM...

 

Men for all del, Gamereactor er et bra blad, og vant de så fortjente de det. Så gratulerer så mye.

Bedre lykke nestegang Gamer.no

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke helt for meg gamer.no eller noen av søstersidene i bladform egentlig.

Har personlig mer tro på det å stå på og forsette og utvikle de tanker og idèene de har liggende for det er tydelig at de gjør noe rett når de blir nominert til Gullstikka =)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...