Gå til innhold

Hvilken konsoll synes DU har best menysystem/OS?


Hvilken konsoll synes du har best menysystem/OS?  

218 stemmer

  1. 1. .

    • Wii
      18
    • Playstation 3
      95
    • Xbox 360
      89
    • Vet ikke
      16


Anbefalte innlegg

Ja, alle de tre konsollene våre har jo forskjellige menysystemer. (OS)

PS3 med XMB, X360 med Dashboard og Wii med Wii menu.

Men hvilket system liker du best? Hvilket ser best ut, er enklest å bruke og passer deg best? Ser helst at vi begrunner meningene slik at det ikke bare blir oppramsing :)

 

Selv liker jeg egentlig alle menyene godt. Wii Menu er hvit og minimalistisk, noe jeg liker godt. Den er derimot alt for tungvind å bruke. XMB er enkel å bruke, klar og lekker, men kanskje noe kjedelig av og til?

360 Dashboard er jeg en smule lei av, men veldig brukervennelig og grei.

Endret av LucarioX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Liker ps3 sin XMB best jeg, enkelt og greit men samtidig vakkert. Et pluss er at man kan laste ned flere themes.

 

 

Fordi du kanskje ikke har WII og xbox 360 og prøvd deres meny system ? :ermm:

 

 

Har alle 3 konsoller, og 360 er uten tvil den beste. Alt er katorisert, enkelt å finne, søke og navigere med siste dashboard oppdatering

 

PS3 XMB er relativt lett å navigere, men alt er bare rot der

 

WII er bare kjedelig.......og eks. vist jeg vil inn på VC og finne SNES spill så tar det aaaalt for lang tid å komme ditt

Endret av kewell79
Lenke til kommentar

Har litt for lite erfaring med 360 til å kunne uttale meg om den, men eier både PS3 og Wii. Synes begge sistnevnte har bra løsninger, men PS3 må få hedersplassen av de to. Dette pga flere valgmuligheter, funksjoner, samt ikke bli påtrengt den speisa surrete sangen(go bokstavrim) i bakgrunnen. Før noen påpeker det vet jeg at det går ann å mute tv'n, men surt å måtte gjøre det gjentatte ganger. Etc osv.

Lenke til kommentar

Wii

(Enkleste menysystemet, lite costumising, men det enkleste og morsomste og bruke)

 

360

(Kult, ikke penere enn XMBen til Ps3, men er lettere å bruke)

 

Ps3 (Penere enn de andre, men ikke like brukervennelig)

 

Brukervennelighet er det jeg ser på, deretter visuelle ting og tang.

Wiien har det enkleste men fortsatt det mest morsomste menysystemet, dessverre ikke så mye man kan endre men seirer fortsatt over Ps3 sin veldig stilige men mindre brukervennelige XMB.

 

360 sine Blades kom på en andre plass ettersom det er lettere å bruke enn Ps3 sin Xmb men ikke så attraktivt som Wiien sitt system og Ps3en sitt system.

 

Looks: Brukervennelighet:

Ps3 Wii

Wii 360

360 Ps3

 

OVERALT:

1.Wii

2.360

3.Ps3

Endret av Red_Sun
Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke prøvd PS3 sitt, men med tanke på at Xbox 360 har sin "Guide" som kan bringes opp når som helst, så tror jeg det er hakket bedre? PS3 sin hovedmeny ser hakket bedre ut, dog. Litt mer rotete utseende på 360. På Wii synted jeg ting går litt sakte og sånt (spesielt online, men det kan ha andre grunner), men det er ganske stilig.

Lenke til kommentar

PS3 sin XMB er best, vrien i starten, hærlig når du er vant til den.

 

360 sitt menysystem er veldig brukervennlig, men er rett og slett stygt.

 

Wii har jeg ikke testet nok til å bedømme..

 

 

PS: det at ps3 ikke har mulighet for ingame xmb er en sinnsyk ulempe i forhold til 360.. satser på at det kommer snart!

Lenke til kommentar

Har ingen formening om PS3, men synes menyene i 360 er helt greie, til tross for at det ble en del rot etter siste opdatering (spesielt Marketplace). Fargene er pene, og det går greit greit å navigere.

 

Menysystemet til Wii er kurant så lenge du har ett eller to VC-spill. Har du mer enn det, skinner svakhetene med systemet fort igjennom; spesielt at det skal ta så forbanna lang tid å se hvilket spill det dreier seg om. Skjønner ikke hvorfor de bare kunne ha vist et menybilde fra spillet, framfor å ligge å veksle mellom det og logoen til konsollen det kom ut på (all slik informasjon finner man jo uansett når man klikker på spillet). Ellers ser det jo ut til at menyene lider av plassmangel med bare fire sider, spesielt når spillbiblioteket begynner å bygge seg opp (mulig flere legges til når det er fullt?).

Lenke til kommentar

Wii-menyen er grei sånn som den var ved launch. Når det kommer nye kanaler og tar opp plassen blir det ALT for tungvint å bla gjennom så mange sider. 360-menyen ligner jo litt på prinsippet vi finner i PS3, men muligheten til å dele inn i albumer, legge til ikoner o.l. på PS3 gjør at jeg liker den best. Både når det kommer til utseende og brukervennlighet.

Lenke til kommentar

Liker XMB best. Veldig minimalistisk og grei. Kunne tenke meg et eget view for å browse store samlinger via mediaservere, samt muligheten til å få opp en elegant meny der man kan velge mellom Other OS (Linux) og XMB i oppstarten.

 

360 sin meny syns jeg er litt for glorete, men den er forsåvidt veldig oversiktlig og praktisk.

 

Wii har jeg ikke brukt så mye, men den virker grei nok, bare en smule mindre brukervennlig og mindre utfyllende enn de to andre.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Synes wii skal få for både utseende og brukervenlighet. Ingen unødvendig klikking, man kan har alt man trenger på en skjermside ved oppstart, og det er et stort pluss. Det å selv kunne organisere hvor ting skal ligge er også et stort pluss. Jeg har for eksempel satt alle VC-spillene på egen side hvor de er kategorisert etter plattform og alfabetisk, svært oversiktlig med andre ord.

 

X360 hat lagt opp et helt greit og logisk skrivebord, dessverre har de satt inn et par vinduer med reklame som er sykt irriterende.

Endret av Slettet-NIoHlfL
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...