Gå til innhold

Den store EVE-Online tråden.


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Har sluttet å spille EVE, men med tanke på alle spillene som kommer ut om dagene som er f2p, så lurte jeg på hvordan det hadde vært om EVE også hadde blitt det.

Jeg tenker litt på å lære seg skills kan ta uker/mnd og er jo litt dumt å sitte å vente på en skill skal bli ferdig og ikke ha så mye å gjøre på mens man venter.

Vet jo at man selvfølgelig kan mine/pvp or whatnot.

Noen som forstår hva jeg prøver å få fram med dette innlegget? :blush:

 

Eller hadde det ødelagt spillet om det ble f2p?

Endret av -Léon-
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis noen er interesserte, men ikkje følger med så mye, så har CCP nå gått ut å beklaget seg pga. incarna og mye annet snacks, og at de nå har flyttet alle programmerere, designere osv. tilbake til å fokusere på romskip.. :)

 

Dette er beklagelsen:a letter to the followers of eve, av CCP Hilmar

 

Dette er noe av det de har planer om å fikse først:eve updating - winter expansion 2011, av CCP Zulu

Lenke til kommentar

Hvis noen er interesserte, men ikkje følger med så mye, så har CCP nå gått ut å beklaget seg pga. incarna og mye annet snacks, og at de nå har flyttet alle programmerere, designere osv. tilbake til å fokusere på romskip.. :)

 

Dette er beklagelsen:a letter to the followers of eve, av CCP Hilmar

 

Dette er noe av det de har planer om å fikse først:eve updating - winter expansion 2011, av CCP Zulu

Har lest disse, og det ser bra ut.

 

Jeg har vært inaktiv et par år nå av forskjellige grunner, men har tenkt å reaktivere om et par uker (må bare komme meg hjem fra utlandet først).

Har kommet mye nytt som må testes ut :D

 

Noen her som er aktive i et kult corp/alliance som jeg kan joine når jeg logger på igjen?

Trenger nok litt veiledning for å komme kjapt inn i alle nye ting siden sist...

Lenke til kommentar

Noen her som er aktive i et kult corp/alliance som jeg kan joine når jeg logger på igjen?

 

 

Vett ikkje om det er lov etter diskusjon.no sine retningslinjer, men her er iallefall recruitment tråden til corpet mitt.. Veldig kjekk gjeng med folk.. Trenger tilførsel av nytt blod eneste.. Spredt ganske godt ut i tidssonene, men litt mer US TZ, vi har jo en god del EU også da.. Men er mye EU folk i alliansen..

 

*edit*

Alle interesserte kan forsåvidt gå inn å kikke.. ;)

 

*edit2*

Har nå gitt meg i dette corpet, men de er en god gjeng.. De driver en smule seriøst i 0.0, som eg ble litt lei av. Og de tar ikke in low SP characters.

 

Eg er nå i corpet 1STMC, som er en gjeng fra EZCO som synes ting ble litt for seriøst. Vi driver med PVP, i Faction warfare, low sec, og 0.0.. Vi tar i mot folk med lavere SP, bare de er interesserte i PVP.

Endret av Elgenn
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet-10579

Etter å ha spilt siden 2003, og utviklet mange chars, sendte jeg main min rett til recycling etter Incarna kom ut.

 

Desverre så har lack of content blitt standard, og ikke unntaket for CCP. Monokkel - nei takk. Nye missions, eller kanskje noen flere hint om Jove kunne ha holdt meg der. Nå virker det mer som Habbo hotell enn noe annet.

 

Nope, main 103M SP biomass, 2 support chars 88M SP biomass.

 

Edit; skrivefeil, nytt tastatur

Endret av Slettet-10579
Lenke til kommentar

I was there :D ca 16 min ut i filmen skyter de jaggu på meg, hehe ;)

 

Spiller i NorCorp Enterprise som er et fullblods norsk WH corp. Vi bor i Polaris atm som er nevnt i filmen, et C6 magnetar system med C6 statisk (mao akkurat likt AHARM sitt). Vi rekruterer om dagene om folk er interessert er det bare å convoe meg (PilotBRS) ingame eller joine Norge.no kanalen for en hyggelig prat.

 

Veldig bra film btw ;)

Lenke til kommentar

Spiller i NorCorp Enterprise

Så hva var greia? Hvorfor angrep dere, var dere kjøpt? Alliert? Sykt nyskjerrig! :p

 

Vi hadde vel så vidt starta å snakke med AHARM om en mulig invasjon. Vi var ikke kjøpt på noe som helst måte. På dette tidspunktet bodde vi i et C5 system med C5 statisk. Rooks and Kings bodde i en C5 med C6 statisk. En søndags kveld der vi cyclet vårt statiske C5 på leting etter pvp, fikk vi tilfeldigvis kobling til Rooks and Kings systemet (sannsynligheten for dette er VELDIG liten). Vi var en 30-40 man i fleet på det tidspunktet og vi bestemte oss for å invandere dem der og da. Vi hadde intel som tilsa dem hadde noe cap support, og kunne stille en ca 25 man i fleet. Vi fikk inn et par carriers og 1 dread + noen support skip, men uheldigvis ble hullet lukket så hele fleeten vår kom seg ikke inn (vi fikk vel inn rundt en 20 personer totalt vil jeg tro). Vi reinforcet tårnet dems uten problemer.

 

Ut over natta logga de fleste av oss. Om jeg husker rett satte Rooks and Kings opp enda en pos den natta som vi reinforca dagen etterpå uten carrier support og med en veldig liten del av våre folk online. Rooks and Kings begynte å logge på litt div skip mens vi holdt på å reinforce den andre pos-en dems og det er denne fighten dere ser på videoen (der jeg mister tenguen min bl.a).

 

Senere den kvelden/natta logga de fleste av oss og Rooks and Kings fikk da kontroll over det statiske hullet dems og de fikk scannet inngang for å få inn forsterkninger. Intel tilsa dem fikk inn rundt en 30 combat piloter i T3 o.l, så de var da en samlet gjeng på rundt en 50 personer. Hullet dem bodde i var også et magnetar system med 85% damage bonus. Vi bestemte oss for å ikke ta fighten pga mange folk som ikke hadde tid å logge på, bl.a carrier pilotene og at dem var mye flere enn oss. AHARM var riktig nok i systemet, men ikke med flere enn 10-15 personer vil jeg tro. Vi fikk evakuert alle våre assets. Alt i alt var det en spennende og lærerik invasjon :)

Lenke til kommentar

var ute på første roam på ukesvis i dag. Har ikke hatt tid til sånt + vi har flyttet langt.

 

Det merkes at det er en stund siden sist.

 

Jeg merker også at det er litt mer nøye at alt går bra / blir gjort rett når vi alle flyr rundt i t2 skip til 175m-ish hver istedet for billige drake-er med forsikring. jeg liker konseptet; t2 sniper hac med en god FC gir fleksibilitet i forhold til hva man kan gå løs på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...