Gå til innhold

Lost 4x4- "Eggtown" (USA)


Anbefalte innlegg

Lost 4x4- "Eggtown" (USA)

 

Her skal det bare diskuteres episoden "Eggtown", annen diskusjon og diskusjon om andre episoder skal taes i en annen "passende" tråd. Om du poster informasjon om episoden før den er sendt i USA, legg det i en spoiler. Har du ellers innvendiger til hva som bør være med blant informasjonen i førsteposten ta kontakt med trådstarter via PM.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Trailer: Se spoilertråden

Hovedperson/Flashforward: Kate

Forhåndsinfo: Kate's need to get information out of the hostage may jeopardize her standing with Locke -- as well as with Sawyer.

Endret av zonko
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Okey, har jeg ikke vært irritert over Locke før er det sannelig mye mer nå. Han er blitt direkte gal igjen. Ikke bare klarer han å falle for Ben sine triks om og om igjen, men fyren dreper folk nesten helt meningsløst. Han kunne lett ha spart seg fra å drepe Miles. Han er garantert en diktator. Miles klarer nok hvertfall ikke å holde kjeft, bokstavelig talt.

 

Cliffhangern var gangske grei, og åpner opp for at Claire endelig får en form for story/plot. Er hun død? Ga hun Aaron til Kate for å gi han et bedre liv? Hva skjedde? Godt at Kate ikke var gravid, blir litt for mye hvis Kate også er gravid på øya samtidig med Sun og etter Claire.

 

Episoden generelt var grei, men likte ikke helt den reprisen av sesong 2 Ben kjørte på Locke. Håper ikke vi får noe sånt servert på nytt. Så klassisk Locke-øyeblikk.

 

Det med Frank, Desmond og Sayid får meg til å tenke. Hva huleste har skjedd med dem? Første jeg tenker er litt på Flashes Before Your Eyes-episoden. Kanskje de alle tre nå har samme opplevelse? Litt bra hvis de bringer opp de tidsreisene og det igjen, fordi det var noen av de store oppturene i S3 bare de ikke kjører det mye framover. En episode eller et par.

 

Sawyer og Kate-delen var så /care, egentlig hele den "Barracks"-gjengen er for det meste karakterer jeg er lei. Jeg er lei Locke, lei Claire(ikke hatt noe særlig plot de to siste årene), smålei Kate og veldig lei Hurley(dude x 1 000 000 000....). Karakterne jeg liker nå er Ben, Faraday, Frank, Jack, Jin, Sayid, Juliet og Desmond.

 

8/10, likte forrige bedre.

 

Edit: Episoden fikk meg litt til å tenke på ting. Liksom det var galt av Locke å drepe Miles når Locke ikke vet hele sannheten. Altså de er der for å hente Ben, men hva om sjefen til Noami har fått dem til øya for noe helt annet. Altså jeg undrer veldig hvorfor Faraday og Charlotte driver med en form for hukomelse-test. Å vi vet at Miles hadde evner som gjorde at han kunne prate med døde mennesker. Hva om de 4 er sendt ditt fordi de har evner(DNA-opplegg eller noe som han sjefen har funnet ut), for å videreutvikle dem? Vet det er veldig Sci-Fi-ish men Lost har jo alltid vært det litt.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

SYYKT bra episode. Lost blir bedre og bedre :woot:

 

Miles er da vel ikke død? Han må bare holde granaten i kjeften til locke kommer tilbake eller noen redder han. Tviler ikke et sekund på at det kommer til å skje. De kommer liksom ikke til å kaste ut en så interessant karakter ut av lost helt uten videre.

 

My 2cents

Lenke til kommentar

Ganske bra episode. Hadde faktisk i tankene at det var Aaron som var Kate sin "Baby", som sikkert mange andre også hadde. Utenom det så var episoden grei, ikke så mye nytt egentlig.

 

Noe jeg kom over var at da Jack sa det var 8 overlevende, så kan det jo være at det er mer enn bare Oceanic 6 som kom av øya? Selfølgelig så vet jeg at de lyver, men det kan være noe der. :p

Lenke til kommentar
Noe jeg kom over var at da Jack sa det var 8 overlevende, så kan det jo være at det er mer enn bare Oceanic 6 som kom av øya? Selfølgelig så vet jeg at de lyver, men det kan være noe der. :p

 

Jeg mener at det hørtes ut som Jack og de andre sin offisielle story er at de var 8 stk som overlevde selve kræsjet, men bare 6 av dem overlevde hele greia.

Lenke til kommentar

Hva mener du med at Miles ble drept? Fyren var i levende livet sist jeg sjekka, til tross for at han har en granat i munnen.

 

Forsåvidt en grei episode. Litt mer drama enn spenning, men ok. Dette med Aron åpner jo for nye spørsmål. Ble han gitt bort frivillig eller tok Kate han? Uansett åpner det for et stort hvorfor? Kate er jo ikke akkurat ungetypen og jeg skjønner ikke hvorfor Claire uansett ikke vil komme til å være i nærheten av kidden sin. Betyr det at hu ender i graven etterhvert?

 

Håper på noe nytt fra helikopteret i neste episode.

Lenke til kommentar

En øye-start for første gang i denne sesongen.

 

Maternity Leave øyeblikk med Locke som kaster mat i starten av episoden.

 

Nå vet vi hele navnet til Kate også som er Katherine Ann Austen. Må si at Flashforwards ruler. Jeg ser serien i andre øyne nå. Moro å se den brune bilen til Jack som han også har i "Through the Looking Glass". Og avslutningen er god. Hva har skjedd med Claire?

 

Faktisk så har ikke Jin hatt sin første replikk før i denne episoden. Han var med i "The Beginning of the End" uten replikk, og han og Sun var ikke med i de to tidlgiere episodene. Så hans første replikk i serien er: "Albuquerque"

 

Interessant hvordan det har blitt med "The Barracks". Er jo et ordentlig hyggeliv der jo. Eneste måte for Sawyer å komme inn i huset til Locke er: "Wanna play some Backgammon". Så har du Skate-forholdet, som jeg har blitt litt lei av. Passet mer i forrige sesong vil jeg si. Vi hørte "Cagesex"-musikken igjen da. Mimrer litt tilbake til sesong 3.

 

Moro det som blir sagt: "If Hugo knows. Everybody knows". Minner om da de skulle sprenge opp luken og Arzt får av en eller annen grunn vite om det, så da sier Arzt: "If you wanna keep a secret don't tell the fat one".

 

Locke er virkelig nå, som Charlie sa, "Colonel bloody Kurtz". Helt oppe i hundre. Jeg har egentlig ikke noe i mot det fordi handlingene hans denne sesongen og i tredje sesong overasket meg så mye så han kan egentlig holde på. Men jeg vil virkelig ikke at Miles Straume skal dø. Så god karakter.

 

Ikke den beste i sesongen, men det er typisk sesongstarter. De starter med et bang (flashforward og ankomsten til Freighters), og så tar de det mer med ro for at publikum skal smake på sesong 4 er, altså flashforward-fylt og deretter så bomber de løs.

Lenke til kommentar

Jeg tror nok neppe Mils er død. Locke har sannsynligvi tatt ut sprenglegemet inni granaten, men tror neppe Miles åpner gapet for å sjekke. Han er den eneste fra båten Locke har tak i, og han er egnet til å presse for opplysninger. Locke viser her at han har overtaket, han har makta. Ovenfor Ben gjorde han det totalt motsatte, jeg skjønner ikke hvorfor han gjorde det der. Var det et spill? At han er så cool både før og etter hører ikke sammen med det han gjorde da han knuste tallerknene. Han har et anstrengt forhold til Ben, men han har likevel makt ved at han er spesiell.

 

Det er nok en viss fare for at Claire går dukken på ett eller annet vis, og at Kate tar med seg Aaron tilbake.

 

Helikopteret har nok sannsynligvis blitt utsatt for en tids/ stedsforkyving, det blir spennende å følge med på hva som skjer der.

 

Det var spesiellt at Miles ville presse Ben for penger. Han virka så gira på å finne Ben før, men nå var egen vinning i førersetet. Kan dette tyde på at Miles er lite sterkt knyttet til økonomen og han organisasjon?

Lenke til kommentar
Det var spesiellt at Miles ville presse Ben for penger. Han virka så gira på å finne Ben før, men nå var egen vinning i førersetet. Kan dette tyde på at Miles er lite sterkt knyttet til økonomen og han organisasjon?

 

Overrasker meg ikke. Miles ser ikke ut til å ha så mye skrupler at det gjør noe. Det så vi jo i karakterens introduksjon. At han prøvde å presse Ben for $3,2 mill sier mer om Ben enn om Miles.

Lenke til kommentar

Selv om denne episoden ikke er på lik linje med de 3 andre i sesongen når det gjelder spenning, likte jeg den. Det jeg likte best er at vi endelig fikk et innblikk i "storyen" til Oceanic 6. (Endelig høres litt feil ut egentlig, vi er bare kommet til episode 4). Lurer på hvem de 2 andre som skal ha overlevd kræsjet er, og hvorfor Kate skal høres ut som en ekte helt i storyen.

 

At Aaron er hos Kate sier ikke så mye om Claire. Enten ble hun igjen på øya, eller så døde hun mellom nå og da. Det jeg lurer på er hvordan Kate kan bortforklare Aaron. "Alle" i den virkelig verden vet at hun ikke var gravid da hun ble tatt i Australia, hvordan skal hun da ha fått Aaron? Min teori er at Claire er en del av storyen, at hun er en av de 2 som "overlevde kræsjet" men døde i etterkant, etter å ha født Aaron.

 

Noen god grunn til at Jack ikke vil treffe Aaron?

 

Tror det er fordi Aaron minner han på det de måtte gjøre for å komme seg vekk fra øya, og de som ble etterlatt.

Lenke til kommentar

Svakeste episoden til nå, men på ingen måte dårlig!

 

For en twist på slutten! Ikke cliffhanger, men en twist.

 

For første gang i denne sesongen, så forteller det om en event som forteller om noe som skjer post-island og før flashforwarden. (Sikkert skjedd før, men ikke i så stor grad.)

 

Miles er på ingen møte død.

 

Desmond og folka er utsatt for en tidsforskyvning. Blir spennende å se om det går i fortid eller framtid. (Eller vet vi det?)

 

Min teori om Desmond

 

Desmond kan se i framtida, hvis han selv var der!

 

Lynet til Charlie: Han var der og stod på når lynet slo ned. Han har levd livet før, og VET hva som skjer, ergo kan han selv forutsi det. Men han må være der. Samme med Catch-22.

 

"See that helicopter? When that leaves, I'm on it." Hvordan kunne han si det? Jo, fordi han ble med på helikopterturen.

 

Han kan ikke forutsi hva som skjer med Ben etc, fordi han er ikke der.

 

Simpel "teori", egentlig.

Lenke til kommentar

Blandede følelser om denne episoden. Største plusset var Kate i dress :wee:

Hadde sansen for Locke og hans "klokskap" inntil de siste episodene, nå er han bare drittsekk. Ingen kan fortsatt stole på hverandre. Yey, fantastisk, disse "artige" tvistene er for forutsigbare.

Hvilket år foregår rettsaken i? Aaron så jo ikke så altfor gammel ut, og flykræsjet var i 2004 eller no?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...