Gå til innhold

Fortell om dine skader (syt og skryt)


P1ndy

  

365 stemmer

  1. 1. Har du noen gang brukket et bein?

    • Nei
      231
    • En gang
      75
    • To ganger
      28
    • Tre eller fire ganger
      20
    • Fem til ti ganger
      7
    • Mer enn ti ganger
      4


Anbefalte innlegg

Vi skulle sage ned et svært tre (jeg var bare 7-8 år) også har vi en gangveg nedenfor oss. Så skulle vi sage det i tre deler og holde det litt igjen. Men jeg var så liten at jeg ikke tenkte på at vi ikke klarte å holde det helt igjen, så jeg surret tauet rundt hånden. Så falt treet og jeg føyk etter. Gjennom sånn hønsegjerde, via noen trær og ned 12 meter.

 

Når jeg har forstuet fingrene har jeg bare stått i mål, både håndball og fotball ;)

 

EDIT: Prøvde å legge ved et bilde, men det funket visst ikke.

Sorry ass måtte nesten le litt når jeg så for meg situasjonen, en typisk Americas funniest homevideos hendelse^^ Men det hørtes ikke digg ut i det heletatt nei :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan vel fortelle om min lille(finger) ulykke som skjedde på tirsdag.

 

Det har seg sånn, at et fotball lag i nærheten mangla en keeper, så da blei jeg med på en trening. Alt gikk greit helt til det kom til skuddøvelsene. (Må også bare si at keeperhanskene ikke var mine, de jeg brukte på tirsdag hadde ikke beskyttelse inni.)

Etter hvert fikk jeg ett skudd som kom midt på meg, så den skulle jeg ta enkelt i mot, men siden ballen gikk veldig fort, så rakk jeg ikke å flytte hendene mine fort nok, og fikk ballen rett på en strak lillefinger :thumbdown:

 

Resultat:

(De som ikke liker deformerte fingre, ikke se :))

 

DSC00438.jpgDSC00437.jpg

 

 

Så kom jeg på sykehuset da, og etter 5 timer kunne jeg dra hjem, da hadde de satt den på plass (den var ute av ledd).

 

Dagen etter (onsdag) ringte sykehuset, de sa at jeg måtte opp for å operere, der venta jeg i 5 timer, da fikk jeg beskjed om at jeg skulle operere neste dag.

 

På torsdag kom jeg til sykehuset 07.30, ventet lenge, og ble opperert kl 15.02, hvis jeg ikke husker feil. Operasjonen tok 3 timer.

 

Så så sitter jeg hjemme med gips, skrivende med en hånd og dopa på smertestillende :)

Lenke til kommentar

Jeg har forstuet både bein og armer mange ganger, men en sommerdag i 2002 etter en brutal takling på Norway cup brakk jeg håndleddet, men ingen trodde den var brukket så jeg gikk en uke uten gips, på tegnekurs. Og ja, det var høyrearmen. Jeg klippet papir (under sterke smerter naturligvis) og tegnet i vei. Hånda er fin nå :)

 

Februar i år, klarte jeg å tryne og brekke ankelen. Det var pain det! Var et stykke hjemmefra og gikk/halveis ble båret hjem til noen kompiser. Dro på sykehuset neste dag og fikk konstatert at det var brukket, og i tillegg så alvorlig at jeg måtte operere. Nå, 3 måneder etterpå, kan jeg nesten gå normalt på det, men foten hovner opp og tåler ikke noen lange gåturer akkurat.

 

 

n675087316_1102701_3508.jpg

Nydelig! (rett etter jeg har tatt av gipsen og smørt inn foten i masse fuktighetskrem

 

Edit: gjemte bildet i en spoiler :D

Endret av LazyLine
Lenke til kommentar

- Knekt kragebeinet. Det skjedde etter at jeg tryna på snowboard.

 

- Trakka på en spiker som gikk gjennom skoen og et stykke inn i foten.

 

- Røk korsbåndet og menisken. Definitivt det verste jeg har opplevd. Ikke bare gjør det grusomt vondt, men en må gå på krykker i minst en måned, deretter må en trene opp kneet noe voldsomt for å kunne drive med idrett igjen.

Lenke til kommentar

På motocross: forstuet, strekkt leddbånd og knust ben inni ankeln, forstuet håndleddene, ødelagt det og, ødelagt noen nakkevirvler, slått ut 2 tenner, høl i tunga, hjernerystelse 90x ganger og noe mer jeg ikke kommer på...

 

utenom cross: brekkt begge tomlene og fallt og slått meg iblant..

Lenke til kommentar

Hmm, har gjort litt forskjellig oppigjennomtidene. :p (Er 15 år nå)

 

1. Fikk tre store steiner over fingrene som måtte fire stykker for å løfte opp (barn). Når jeg kom ned til legevakten holdt to av fingrende på å dø pga blodmangel. Ble til at de amporterte litt kjøtt fra fingrene og noe sånt. Sydde fire sting (klarte å bruke teip eller noe sånt flere av plassene) og litt over en måned senere var fingrende nesten god som ny. Tok noen måneder før fingrende fungerte helt fint.

 

2. Har brukket armen 2 ganger, og forstuet den en gnag. Ene gangen satt jeg på rekkverket på en altan og falt ned. Andre gangen skulle jeg håpe ned fra en garasje og klarte da også å knekke armen. Når jeg forstuet armen falt jeg ned en trapp på skolen.

 

3. Vi var tre stykker oppå en vanlig sykkel også klarte vi å tryne. Ble til at de to andre som det gikk helt fint med ringe etter sykebil for å hente meg. Gikk igjennom en stor sjekk på legevakten og kom fra det hele med et stort kutt i foten (Slap å sy) og ellers ganske ondt i kroppen.

 

Ellers har jeg flere andre skader som jeg ikke orker å nevne. :p

Lenke til kommentar
brukket fot, håndledd og begge kragebein.

Kragebein er sannsyneligvis det som er verst å brekke. Ikke bare er det vondt der og da, men ettersmertene er det verste. Får frysninger bare jeg tar på kragebeinet.

 

for ikke å snakke om hvor imobilisert man blir = /

 

krg.JPG

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...