Gå til innhold

SE nye flaggskip: XPERIA X1 Diskuter den her!


Abba91

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vil først bare takke osmano for svar etter løsning for og få Xperia X1 til og funke som modem :)

 

Men har også ett annet spørsmål, hva er forskjellen på Sony Ericsson Xperia X1, X1i og X1c? kom tilfeldigvis over dette på denne nettsiden: http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&cmp_id=24

 

Jeg trodde det bare fanntes Xperia X1i og at de fleste bare kalte den Xperia X1 :p

 

Fint at jeg kunne hjelpe.

X1i som er den riktige benevnelsen (tror jeg), er for det Europeiske markedet, X1a for Amerika og X1c for Asia. tror det har med å gjøre at de forskjellige kontinentene ikke bruker de samme gsm-båndene. Spesifikasjonene ellers tror jeg er gasnke så like. Rett på meg noen, hvis jeg tar feil. :!:

Endret av osmano
Lenke til kommentar

Hei,

 

har kjøpt Xperia, norsk versjon, og er så langt veldig fornøyd. Koblet den for første gang opp mot Bluetooth i bilen i dag (innebygget bluetooth fra Audi). Funket fint, bortsett fra et lite problem. Æ Ø Å har forsvunnet fra alle navn. Er det noen som vet om en fiks for dette?

 

Mvh Jubalong

Lenke til kommentar

Hehe, osmano fant svar igjen :p

 

Er stort sett fornøyd med telefonen så langt. Men har hatt litt problemer med at telefon pluttselig stivner, spesielt i sony ericsson tooday panelene (eller hva de nå heter :p)Har merket at det som oftest skjer når wlan er aktivert. Har også en mistanke om at det kan være youtube panelet siden problemene startet rett etter det var innstaletr, har nå avinnstalert det og håper nå problemeneer vekke :)

 

Noen andre som har hatt lignende problemer? og som kanskje vet hva de kommer av? :)

Lenke til kommentar
Noen som kan hjelpe meg? youtube-funksjon på telefonen, hvordan?

 

Hei, her er en side med 15 gode xperia tips for nye brukere, det er også linket til youtube funksjonen og hvordan du skal få til panelet http://www.pocketables.net/2008/12/15-tips-for-new.html

 

Jeg har skrevet for bare noen innleg siden at opplevd litt problemer med telefonen rett etter at jeg innstalerte denne funksjonen, kan også være noe helt annet som har ødelagt for telefonen, så hadde jeg vært deg hadde jeg ikke vært alt for redd for og ha innstalert det :)

 

PS! hvis du opplever noen form for problemer etter og ha innstalert det, kan du da poste et innleg eller sende meg et PM så kommer jeg kanskje et hakk nærmere en løsning på hva som ødela for meg? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...