Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor bør man kjøpe kondomer?


Gjest kondomhandleren

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trådstarter: Det enkleste er å kjøpe kondomer på supern der du handler, men hvis du synes det er flaut kan du bestille over nettet. Jeg kjøper kondomer på apoteket som regel, eller i butikken. Anbefaler ikke automatene på herretoalettene, da de kan inneholde gamle kondomer av dårlig kvalitet som lett sprekker. Du er mest sikker på å få ferske og holdbare kondomer på apoteket og i spesialbutikker som Kondomeriet.

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Grei bump...

 

Men, kan jo slenge inn en grei side, bestilte 100 kondomer derfra selv, fungerte topp.

 

www.ripnroll.no

 

Trykk på "Unilatex" i menyen, og medium størrelse. 0,86 kr stykket, like gode som profil :thumbup:

De har også mye annet spennende, men styr unna de selvlysende. Alt alt for tykke, så du kjenner ingenting. Men kult å se på at en lysende stav går inn og ut!

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 2 uker senere...
Helseutvalget gir ut gratiskondomer over nett.

Link?

Om du oppgir at du er mann som har sex med andre menn, får du kondomer, glid og en brosjyre om homsesex. Her.

 

 

Seriøst! Ingen som har linket denne siden enda?! www.gratiskondomer.no Nå er jeg skuffet gutter :D 20 gratis kondomer hjem i posten i en nøytral pakke. Har selv bestilt herfra og jeg kan garantere at det funker bra ;) Hehe

Denne virker "legit" og veldig god. Nøytral pakke er også greit for oss som bor hjemme hos foreldre. Takker for tipset ;)
Lenke til kommentar

Har bestilt gratis fra begge linker oppgitt i tråden. gav egentli blaffen i om jeg blir sett på som en homofil. En oppgir adresse og mail, og har ikke hørt noe fra de i etterkant. Ei jeg holdt på med over en lengere periode tålte ikke hormoner, og da var det greit å få 30stk gratis :thumbup: Bestillte forresten begge to, mye moro :tease:

Lenke til kommentar
  • 5 år senere...

Hva er flaut med å kjøpe kondomer, egentlig? I den grad noen andre bryr seg, så er signalene de får at 1) du får deg noe, og 2) du er ansvarsbevisst.

En historie fra studietiden min:

 

Jeg bodde i London og var på vei hjem fra en fest, sånn ca klokken 2 om natten, da jeg kom på at kjæresten og jeg var tom for kondomer. Heldigvis passerte jeg en liten nattåpen butikk akkurat da, så jeg stakk innom. Jeg fant ikke kondomer noe sted, så jeg spurte fyren i kassa, som fant frem en 4-pakk til meg. Jeg hadde jo tenkt å kjøpe så jeg hadde en stund, så jeg spurte om ikke han hadde større pakke enn det, men det hadde han ikke. "But do you need more than four tonight?" spurte han. Nei, jeg måtte jo medgi at jeg ikke hadde det, så jeg betalte og gikk. Da jeg var på vei ut døren roper han etter meg "Good night, Lucky man!"

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Må bare kommentere den shytobuy linken som dukker opp i lassevis av gamle tråder som trekkes frem fra mørket, etter å ha ligget døde i flere ÅR!

Der TROR du at du handler med en Norsk nettside.. men du gjør ikke det.

Alt sendes fra England og du risikerer en grei ekstra regning når varene kommer til Norge.
De sier selv: "Vær likevel oppmerksom på at vi sender våre varer fra vårt lager i England, og at ekstra toll og momsutgifter kan bli lagt på pakken når du tar den inn i landet."

 

Er greit å være klar over ihvertfall.
 

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...