Gå til innhold

Ranglefanten

Medlemmer
  • Innlegg

    495
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

10 309 profilvisninger

Ranglefanten sine prestasjoner

112

Nettsamfunnsomdømme

  1. Riks-tv, parabol, kabel-tv. Er mange muligheter. Men hvem ser på linær tv i 2023?
  2. Ferie, avspasere, permisjon uten lønn. Må innrømme at jeg egentlig ikke helt skjønte spørsmålet. Du må jo uansett ta deg fri fra jobben...
  3. Har smart-tv og innebygd Chromecast (chromecast eller Apple TV kan også benyttes uavhengig av hvilken type tv du har). Har kun Nrk og streamingtjenester. Har ikke sett en eneste reklame på over 10 år. Helt nydelig 👌
  4. Ville levert bilen til Naf eller merkeverksted og fått en grundig sjekk og dokumentasjon på eventuelle mangler for så å kjørt full sak gjennom forliksrådet. Mener du har en soleklar sak om selger bevisst har tuklet med den og mener selger har en svært dårlig sak når det er muntlige påstander. (Med mindre feilen/reparasjonen er med i salgskontrakten)
  5. De er gift, så hun har jo tjent på dette hun også. Det må også ha ringt en bjelle når formuen hun må ha sett i selvangivelsen plutselig har vokst med 2 millioner uten noen logisk grunn.
  6. Det er jo er problem når det foregår over flere år _etter_ at han har fått beskjed om å avslutte med aksjehandel.
  7. Prisutviklingen siste 40 år tilsier en pris på 30-35 kroner. For 40 år siden var en årslønn rundt 80 000 og literprisen 3-4 kroner. Drivstoffprisene ble holdt kunstig lave til langt på 2000-tallet. Hvordan får du det til å bli 15-18 kroner når lønningene i dag ligger på 600 000?
  8. Er den egentlig så dyr? Skulle den fulgt vanlig prisutvikling skulle vel dieselen nå kostet rundt 30 kroner om jeg ikke tar helt feil. Her jeg bor er den sjelden over 20.
  9. Er vel ikke påbudt med baklys i dagslys, så om du ikke skal kjøre i tunnel eller seint om kvelden skal det vel gå fint.
  10. De må jo vite hvem som sier opp. Tenker det da er logisk at du må logge inn for å kunne si opp. Står tydelig forklart hvordan du sier opp på nettsiden.
  11. Jeg har ingen brikke. Er forvirret nok av alle appene. Men er det så mye lettere med brikke? Har foreløpig valgt to apper, Mer og Eviny, som dekker mitt område bra. Begge lader bilen med to trykk på appen. Tar kanskje to sekunder.
  12. Det er jo ofte en ladepark/parkeringsgarasje i nærheten av hotellet.
  13. Men er det ikke uansett mer skånsomt for batteriet å lade med en Type 2-kabel og 7kw(22kw) enn å hurtiglade med ccs når man lader på reise?
  14. Har regnet bittelitt på det. Om ladebehovet per dag er f.eks rundt 30kw, så vil jeg spare en snau 100-lapp per lading på å sette bilen i en 22kw kontra en hurtiglader. Det vil gi meg en besparelse på rundt 500 kroner med mitt ladebehov på reise.
  15. Man kan jo lade når man har komt frem. Om det f.eks er en ladestasjon i nærheten av hotellet. Sette den på lading mens man trener, spiser middag osv.
×
×
  • Opprett ny...