Gå til innhold

Farmen - Kampen For Tilværelsen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Farmen-seere raser: - Legg ned programmet - OH MY GOD sier jeg bare.

 

.....Vettskremte

 

Bestefar Arnold Kalsås fra Indre Arna har sett de to siste Farmen-programmene sammen med barnebarn på åtte og ti år.

 

- Programinnholdet har vært så sterkt at mine barnebarn helt uforvarende har blitt helt vettskremte. Amins alkoholbruk, fyll samt groteske bilder fra griseslakt hører ikke hjemme i en sendetid og et program som dette. Legg ned hele programmet, sier Kalsås til VG Nett.

 

Herregud? Når man ser på Farmen, veit om konseptet, så burde man vite at det var sånn man fikk mat før i verden. Det bør bestefar vite også!

 

Se f.eks på TV3s nye program: sykehuset, der de spretter opp buken på mennesker, ser rett hjem på en fødende kvinne, og får være med på akuttmottaket der de tar imot skadeskutte pasienter. Greit nok, er mer virkelig enn Farmen, men det er mer gørr og blod en på Farmen, og passer dårligere inn på TV 20.00 en mandagskveld.

 

Helt enig! Har sjelden hørt noe teitere enn at en illsint bestefar vil ha farmen stansa fordi barnebarna fikk se en full mann og en død gris! Lurer på om ungene får se emil i lønneberget da, for der er jo emil full i en episode!

 

og groteske bilder fra griseslakt?

var ikke mye nærbilder vi fikk sett da. ble nesten skuffet fordi jeg ville se mye mer av slaktinga. det er en helt naturlig del av livet på en gård vertfall før i tida. og de fleste av oss spiser dyr hver dag!

 

farmen er heller ikke laget for å være barnetv selv om unger ikke tar skade av det.

så hvis bestefar vil ha farmen nedlagt bør han heller sette på teletubbies når farmen sendes!

Lenke til kommentar

Haha, finnes det damer som finner den femi fjotten der tiltrekkenes montro? Jususchrist, han får sikkert ikke noe annet en pupp hos morra si...

 

Nesten litt flau på hans vegne. Driter seg jo loddrett ut, som tidenes mammadalt, på riks tv.

 

At Amin forsvant herpa all morroa. Nå er det bare Hugo igjen og heie på, men han blir vel pressa ut av jentemafiaen han også. At hun 50-60 års gamle bæggen med skinnklær fortsatt er på farmen er jo en skandale...

Lenke til kommentar
Nå kommer det jo 4 utforderere til gården, så da blir det nok litt mer action igjen.

 

At trønderdama fortsatt er der er fordi hun spiller et bra taktisk spill så tidlig, men hu forsvinner nok ut når "gjengene" har sluttet å sutre på andre og hun bare er til bry.

 

Trønderdama er forferdelig. Skinnvest og mokasiner! Ser godt hvor hun kommer ifra. Altså hun er 50 år. Er interessert i "Harliy davidssjøøn" og liker fart og morro. Må jo være noe galt med dama?. Dessuten så er hun aktivt medlem i Norgespatriotene.

Lenke til kommentar

Kan ikke si at jeg har merket at hun har frontet Norgespatriotene i programmet. Hva hun gjør utenfor er for meg totalt likegyldig, jeg leser hverken Se&Hør eller kjendis.no.

 

At hun går med typiske trønderklær synes jeg hun skal få lov til. Det gir henne en identitet.

Hva er problemet med at hun er 50 år og liker motorsykler? Jeg synes det er bra at de ikke bare går for Dead Presidents.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...