Gå til innhold

Småprat om/rundt Age of Conan


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Takker :)

så Age Of Conan utspiller seg ikkje på hele det kartet du linket til, bare en del av det?

Bare en liten del ja. Cimmeria, Aquilonia, Stygia, øygruppen Barachan Isles utenfor Zingara, Border Kingdoms og grensen mellom Aquilonia og Nemedia.

Er i hvert fall det jeg har fått med meg til nå.

Lenke til kommentar
I og med at jeg spiller lite og ingenting på PC for tiden, men likevel tilbringer en del tid ved den, vurderer jeg AOC litt. Så spørsmålet mitt er som følger: Er dette et spill for oss som liker å spille litt casual, en time her og en halvtime der?

 

 

Dette er et veldig fint casual spill ja, det er hvertfall min mening. Har spilt litt gjevnt og trutt siden 17. mai, ikke noe hardcore, bare tatt et par quest her og der og er allerede lvl 20 på min conquerer. Ganske forskjellig fra WoW syns jeg. Du kan jo selv velge hva du vil gjøre, om du vil kjøre på, eller bare 'chillaxe' i en by og snakke i general chat. :)

Go for it, få deg hvertfall en buddy key når det blir aktivert.

 

*EDIT*

 

Må også legge til at jeg har endel chars på lvl 8-11 som jeg ikke gadd spille videre.. Så det går fort å levle, hvertfall i begynnelsen.

Endret av vgard
Lenke til kommentar
UFF!. Gjør "the awakening3". Der jeg skal (escape from the keep). Også når jeg fløy rundt inni der og slakta, så klikka skjermbilted, fikk liksom et "teppe" over hele skjermen, som gjorde så jeg ikke så noooen ting. Så jeg lukka spillet, og når jeg starta det opp igjen så var jeg i byen igjen. Hos quest giveren. Men jeg hadde fortsatt questet der jeg må rømme. Så, nå får jeg ikke fullført det, og jeg får heller ikke deleta det.

 

Også har jeg vært nr 155 i gm kø nå i 20 min.. Jeg kommer ikke nermere nr 1 liksom. :cry:

 

Noe lignende skjedde meg også, jeg logget ut i natt mens jeg var inne i keepet, og da jeg kom på i ettermiddag var jeg plutselig utav keepet. Eneste løsningen jeg fant var å gå til han duden i innet og velge å hoppe over det questet og over på neste destiny-quest. Gikk jo glipp av rewarden, men jeg ville jo komme meg videre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...