Gå til innhold

Devil May Cry 4 - Diskusjonstråd


Luchy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

flue bossen kan være tricky. spesielt nårr han spinenr rundt å kapper deg opp :p

 

da må man komme seg så langt unna som mulig veldig fort. og AKKURAT nårr han kaster våpnet etter deg må du dukke unna til sides. det skal gå fint.

 

ellers er den beste taktikken mot han rett å slett å bare kjøre på for fullt å slå han hele tiden. man kan avbryte de fleste angrep han har.

DT Buster nårr han er stunned er også et must :p

Lenke til kommentar

Kjøpte spillet selv i går er på kapitel 9 har ikke dødd enda. spiller på devil hunter mode, og har planer om å prøve å fullføre på alle vanskelighets grader med mindre det sier stopp. stor koster meg virkerlig med dette spillet, men kampsystemet med timing osv likte jeg svært godt :) selvom vanskelighetsgraden ble litt i lettest laget samenlignet med ninja gaiden tror jeg det vil ta seg opp når jeg runder det igjen på de høyre graden :) Noen som har klart det på de høyeste gradene enda og kan si hva som forandrer seg å gjør ting hardere?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det er en bestemt vei du skal gå. Den riktige veien er de lilla portalene hvor du kan høre hun blomster-slange dama le for seg selv.

 

Så hver gang du hører henne så er du i nærheten av riktig portal.

Fortsett gjennom et par portaler og så kommer du til slutt frem til henne :)

Endret av WangenPs3
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Prøvde demoen og konkluderte med at dette spillet skla jeg altså ikke ha, men så fikk jeg kjøpe det billig av en kompis... og herregud for et spill.... lenge siden jeg er blitt så hekta på et spill :)

Synes ikke demoen yter spillet rettferdighet... eller noe sånt ;)

 

Men eneste jeg reagerer på er at det kanskje er litt lett på human mod... valgte denne vaskelighetsgraden siden det står at den passer for personer som ikke har vært borti DMC før...

 

Har spilt GOW 2 og Ninja Gaiden Black en del i det siste, så dette ble jo nesten "a walk in the park".

 

Er på kapittel 5, og har enda ikke fått noen utfordringer av betydning... blir det betydelig vanskeligere etterhvert?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Jeg er kommet til Angelo Angus bossen. Spiller på Devil Hunter mode men klarer ikke ta han. Noen tips til bra build og/eller teknikker for å ta han?

 

 

I oppdrag 9 med Nero anbefaler jeg at du har:

 

Roulette Spin, Streak 2, Charge Shot 3, Maximum Bet og Trigger Heart.

 

Som Nero bare gå beserk på han. Når han svinger sverdet sitt nedover, rull, angrip 1-2 ganger også en Buster for å avbryte det neste slaget. Når han spinner sverdene sine i ring, løp så langt unna han som mulig, og enten rull, hopp eller Devil Trigger når han kaster dem.

 

Hvis han lader opp til et eller annet angrep som stjeler liv, løp til han og bruk Roulette Spin og hvis du allerede har ladet pistolen din fult til nivå tre, slipp den ut på han etter en Roulette Spin. Prøv å sett pistol knappen din slik at du kan lade den mens du slåss og slippe den mens Agnus lader et angrep, som for eksempel pistol på LB på X360.

 

Når han er stunna, Devil Trigger, angrip han litt så etterfulgt av en Buster. Like etter at Busteren er ferdig send en full ladet Maximum Bet på han.

 

Driver han på å summone sverd, løp til sverdene, Devil Trigger og Roulette Spin burde knuse dem før de er sluppet løs, er det hunder derimot bare knus dem med Devil Trigger og hvilken som helst angrep før du går over til Agnus med mindre han lader et angrep.

 

Ikke la Agnus lade angrepene sine, da suger han livskitten ut av deg.

 

Streak er en bra angrep for å ta hundene siden de hopper rundt sånn, ikke ta Buster på dem, du er en enkelt bytte mens du gjør det. Snatch kan du bruke for både bikkjer og sverd, kast de overlevende sverdene på Agnus.

 

 

Vil du ha tips med Dante mot Agnus og eller?

Hvor mange baner har dere S ranket, hvor langt har dere kommet i Bloody Palace og med hvilken fyr?

 

Jeg vil anbefale å ikke bruke items, med mindre du er på Dante Must Die vanskelighetsgraden. Dør du så bare ta continue, sikter du for en S rank er det enda større grunn for ikke å bruke items siden du får poeng bonus av ikke å bruke noe som helst item.

 

Også sist men ikke minst... Damn you Dante! Damn you and your Shotgun with unlimited ammo!!!

Endret av Dalethion
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...