Atatar Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 Så lenge jeg kan huske har vi innad i min familie hatt en evigvarende diskusjon om følgende: Hva skal man ha først på grøten? Sukkeret eller kanelet? Det hadde vært morsomt å se om andre har meninger om dette, og i såfall hva flesteparten mener. Plassering av smør er irrelevant. Selv er jeg naturligvis for det eneste rette; sukker før kanel!
Islanbadsj Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 Vi bruker faktisk å blande sammen sukker og kanel i en beholder, så det problemet har jeg egentlig ikke. Hvis jeg ikke har det alternavtivet så tror jeg vanligvis det er kanel->sukker, men er langt fra sikker...
Ikke det? Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 Jeg kjører alltid kanel->sukker.. Rett og slett fordi det ser finere ut Altså, du ser sukkeret bedre når det er oppå en mørk "bakgrunn".
MRN Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 Sukkeret først, fordi det skal smelte. Deretter passelig mengde med kanel, fordi det er sunt og forebygger kreft. Sukker -> Kanel
StupidNick Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 Jeg kjører alltid kanel->sukker.. Rett og slett fordi det ser finere ut Altså, du ser sukkeret bedre når det er oppå en mørk "bakgrunn". enig, kanelet blir på en måte en grunning.
AndyF Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 kanel først så sukker. sukkeret slipper å smelte så fort
iNeo Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 Jeg bruker å ha det hipp som happ. Men jeg bruker å blande det inn i grøten, som en grøt:P. Da blir det like mye smak over alt. Ekstra mye av alt er en selvfølge.
Sangesland Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 sukker ->>> kanel ->>>> smør alt blandet godt sammen. ser jævelig ut, men smaker så utrolig mye bedre
Krvduzvg62dy24 Skrevet 13. januar 2008 Skrevet 13. januar 2008 Kanel -> Smør.. Har ikke sukker på grøten Liker best uten
Abnegation Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Jeg tar alltid sukker på grøten før kanel, fordi det motsatte er blitt bevist til å være kreftfremkallende.
Whalecore Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 (endret) Faen, nå fikk jeg lyst på grøt! Kanel -> Sukker er forresten sånn jeg gjør det. Jeg tar alltid sukker på grøten før kanel, fordi det motsatte er blitt bevist til å være kreftfremkallende. Tøft. Endret 14. januar 2008 av xantir
AndyF Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Jeg tar alltid sukker på grøten før kanel, fordi det motsatte er blitt bevist til å være kreftfremkallende. av hvem? link plz
Skarstard Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Kanelet må selvfølgelig på først, så man kan se sukkeret bedre.
Zingzing Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Jeg tar alltid på kanelen først, for da ser jeg mye sukker jeg tar på
NgZ Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Kanelet må selvfølgelig på først, så man kan se sukkeret bedre.Og i tillegg ser det penest ut, og sukkeret tar med seg kanelet ned i grøten når det smelter.
Riot™ Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Kanel -> sukker, så en liten klatt med smør... pokker jeg fikk lyst på grøt nå!
L4r5 Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 kanel før sukker. Da smelter ikke sukkeret like raskt
oOF Skrevet 14. januar 2008 Skrevet 14. januar 2008 Hmm, interessant. Jeg har alltid hatt sukkeret på før kanelet, men nå skal jeg prøve det omvendte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå