Gå til innhold

Velkommen til nye Gamer.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kom fram til at i dag var en fin dag å komme med mine bemerkninger på hva jeg synes er bra eller mindre bra.

 

 

Vi starter med "Artikkel" -delen, kommer tilbake med mer etterhvert. Ønsker å ta det gradvis.

 

Grønt på bildet er positivt, men kan ha forbedringspotensiale. Det røde på bildet er diverse som jeg ikke mener gjør seg bra, har forbedringspotensiale.

gamer.no_artikkel_copy.jpg

 

1. Meget god header og meny, en stor forbedring fra tidligere på samtlige søstersider. Spesielt Gamer.no.

2. En god tittellinje.

3. Liker at ingressbilde er større enn før.

4. Ingressen er god, alt fra hvor mye plass det er der, til lenkefarge og linjer. At tittel er skrevet med store bokstaver er godt. Hjelper å fremheve skribenten.

5. Reklame ved siden av ingresstekst synes jeg ikke noe om. Men jeg forstår hvorfor dere må ha den der. Og bedre at den er der enn noe annet sted. Kjempeflott at det ikke er reklame midt i teksten ;)

6. 4 kolonne starter bra her i artikkelmodus, men...

7. Den hvite bakgrunnen fortsetter nedover uten at det kommer inn noe mer innhold. Dere får enten finne mer å putte inn her, eller det mest optimale, i følge meg; la fargen følge bakgrunnen (slik som på forsiden). Liker nemlig ikke hvordan det er 3 linjer/skiller som skiller bokser uten innhold mot bunn.

8. Her ser det ikke bra ut. Men det er vel ikke designet sin feil ;) Skrivbentene må selv passe på dette og jeg synes dere som driver med designet må slenge inn en liten notis om at de får se gjennom artiklene for å se at alt blir som det skal. For her burde bildet være under mellomtittel og mellomtittelen kun være på en linje. Det kunne vel skribenten/de som poster artikler, enkelt løst?

9. Dere har laget en god produktinformasjonsboks, det eneste jeg ikke synes noe om, er understrekingen av alle lenkene når prisene dukker opp.

10. Her ser det rotete, ustrukturert ut! Det virker som om bildene helt tilfeldig dukker opp og den delen av den tredje kolonnen tar for mye oppmerksomhet. Produktinformasjonsboksen føler jeg ikke tar for mye oppmerksomhet. Kanskje prøve å putte den delen inn i Produktinformasjonen. Hvor kun den øverste saken får bilde tilknyttet seg. Begrens antall saker vist til 3-5.

11. Mellomtitler. Dere har 1 linje over og under. Jeg mener det bør være større plass over enn under titlene. Men det er riktig gjort av dere å la det være plass under en mellomtittel. Jeg synes avstanden kan være halvparten under og halvannen over. Evt. 1 og 2.

12. Meget god del. Men jeg savner dato og klokkeslett på når det er postet. Og henvisning til kommentarer over annonsen.

13. God.

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Mange lenker peker til feil adresse etter designbyttet(?). Etter det jeg kan se er det snakk om feil som video -> videoer, anmeldelse -> anmeldelser/artikler osv.

Eks.:

http://www.gamer.no/video/2937 -> http://www.gamer.no/videoer/2937

http://www.gamer.no/anmeldelse/pc/portal/44421 -> http://www.gamer.no/artikler/portal/44421

Dette er nå ordnet slik at man nå blir sendt riktig til ny URL :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Kan dere ikke please gjøre slik at det skjer noe med de bildene man kan trykke på? Visste ikke at man kunne trykke på de til å starte med. Altså om dere gjør at det kommer en ramme rundt eller noe slikt når man holder over.

 

- Gjelder alle sidene.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest medlem-105082
Da er det til stor hjelp for oss om du kan fortelle hva slags nettleser og OS du bruker. Vi har ikke sett denne feilen selv.

 

Har samme problem som over.

 

Internet Explorer 7 og Windows Vista.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...