Gå til innhold

Hardware.no i ny drakt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syntes det for det første er dumt å si at det er dårlig design, og like dumt å sette opp en poll samme dagen som det nye designet er ankommet.

 

Per i dag liker jeg ikke designet så veldig mye, men det er pga. jeg er et menneske, og mennesker liker ikke forandring!

 

Ja, det forige designet var også bra, men dette var mer stilrent og nyere, og jeg er 99% sikker på at om en måneds tid eller mer, så vil de aller, aller fleste mene at det er bra design.

 

Gi det en sjanse da i det minste!

Lenke til kommentar

Logoene til hardware og akam ble veldig stygge når dere ikke gir plass til refleksjonen - ser ut som en display-bug der logoen blir kutta i nedre del. amobil sin logo er ok, der fader den helt ut før den blir kutta, og gamer var jo ren og enkel. Men hardware og amobil må jobbes mer med - kan dere ikke gi plass til refleksjon, så ikke ha den med heller!

 

Savner også noe å forholde meg til på venstresiden - hva med å ha linkene fra anbefalinger til nettbutikker vertikalt til venstre? Synest det var veldig slitsomt uten noe til venstre, og altfor tungvindt å lese den lange toppmenyen.

 

Hm.. synest nok også at det er lettere å navigere i nyhetene når de presenteres som en liste, i stedenfor at de som nå ligger både vertikalt og horisontalt. Tidligere låg nyhetene sortert etter dato vertikalt og det var enkelt å finne frem - referanse: http://mixedmarketarts.com/2008/01/07/top-...opular-on-digg/ -> listeform er bra :)

 

Men veldig pent og ryddig, en kraftig visuell forbedring, selv om jeg synest siden er tyngre å bruke nå.

Lenke til kommentar

Pent og moderne design, men syns kanskje det har tatt litt vell av og dermed gått på bekostning av brukervenneligheten. Ser for meg at folk som er mer opptatt av design fremfor nyheter liker den nye siden bedre enn det gamle.

 

Liker alikevell "artikler" siden, og som også andre har gjort kommer denne siden til å erstatte mitt hw.no bokmerke.

 

I motsetning til tidligere markeres dessuten besøkte lenker, slik at det skulle være tydelig hva man har sett og ikke sett selv for den distré.

Hva med pcer der det er mer enn en bruker som leser på hw.no?

Endret av Zipman
Lenke til kommentar
Noen som har bilder av det gamle designet?

Her, ryddig og fint:

post-52897-1199885488.png

Og lite oversiktlig (tross simplisiteten). Det nye designet er formet etter bedre flyt i oppdateringer og prioriterte saker. Redaksjonen vil kunne ha en langt bedre dataflyt på sakene sine. Over tid er jeg overbevist på at stort sett alle vil sette pris på det nye designet.

 

Det gamle designet at HW var ikke formet som den redaksjonell side, heller enn "siste nyheter"-side. Det er såklart veldig oversiktlig på en måte, men ikke når det gjelder å fremme langt viktigere saker på siden. Det nye designet lar redaksjonen bli langt mer fleksibel med sine saker, og i tillegg kunne fremme saker bedre. Informasjon er noe vi flommer over av, dette er en langt bedre måte å behandle det på.

 

Uansett kan de som ikke liker det gå for et kompremiss:

http://www.hardware.no/artikler/

 

Du ser kanskje de siste nyhetene og oppdateringer, men ikke artikler av betydning.

Endret av TCi
Lenke til kommentar
Det gamle designet at HW var ikke formet som den redaksjonell side, heller enn "siste nyheter"-side. Det er såklart veldig oversiktlig på en måte, men ikke når det gjelder å fremme langt viktigere saker på siden. Det nye designet lar redaksjonen bli langt mer fleksibel med sine saker, og i tillegg kunne fremme saker bedre. Informasjon er noe vi flommer over av, dette er en langt bedre måte å behandle det på.
Vel, det gamle hadde fokus på artiklene, og så ikke ut som en ITavisen-klone.
Lenke til kommentar
Få vekk de jævla reklamene for fucks sake.

 

Reklame er plagsomt, men så er jeg såpass realistisk at jeg innser at det ikke blir noen nyheter å lese om ikke man har reklame som sørger for at skribentene får betalt. Stort sett er jeg vant til at hele sider med reklame dukker opp hvor man må "vente" før man kommer inn på hovedsiden. Så i forhold til hva jeg er vant med så er reklamen på hw.no fint lite. Selv om reklame alltid vil forbli en ubehagelig bi-effekt som nok er nødvendig for å sikre driften.

 

 

Og; det å påstå at brukerne tar feil når de sier sidene er uoversiktlige eller kompliserte grenser jo til herlig arrogant. :)

 

Nå er det nok av lesere, deriblant meg, som ikke ser det helt store problemet så langt og er fornøyd. Folk er forskjellig og det finnes de som er fornøyd med forandringen, det er bare til å lese tråden. Med tanke på hva som er arrogant eller ikke så er vel det beste å innse at mennesker er forskjellig og selv om du mener det er uoversiktlig og en annen leser mener det ikke er det så betyr ikke det nødvendigvis ikke at en av du må ha rett og den andre tar feil, eller vice versa. Det handler om personlige preferanser og point of view. Den berømte halvfulle/halvtomme koppen.

 

For meg er siden mer enn god nok (så langt) og for meg er det den viktigste sannhet. For min egen del. For deg blir nok sannheten en annen. Men det trengs ikke være arroganse fordi man har en annen måte å se på ting på :)

 

Jeg tror nok de som jobber med dette her vil gjøre sitt beste for å tilfredsstille flest mulig. I mellomtiden håper jeg folk gir endringen en sjangse og gjør opp sin endelige mening etter noen dagers bruk. Det er i hvert fall hva jeg har planer om å gjøre, så får vi se om jeg kommer løpende tilbake og klager i vilden sky om en uke. ^^

Lenke til kommentar
Dårlig oppfølging av standarden kan på lang sikt medføre at rotete de facto standarder oppstår med dårlig sikkerhet og dårlig ytelse som følge av code bloat i web servere og nettlesere.

 

Når var det dårlig HTML kode medførte en sikkerhetsrisiko? Og med ytelse; der går det igjen på brukerens nettleser og pc, det er her det siden "rendres".

Begrunnelsen står i quoten. Hva med å lese? :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...