Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg driver og utarbeider en TFP-kontrakt. Gi meg et par min, så skal jeg legge den ut.

Good! :)

 

 

Kan modellen i det hele tatt forlange bildene slettet? Hun kan selvfølgelig nekte deg å nekte å publisere de; men det er vel egentlig alt ?

Selv politiet kan ikke slette bildene dine uten tillatelse fra retten, så hun har ikke stort hun skulle ha sagt så lenge de ikke publiseres uten samtykke.

Lenke til kommentar

Hun kan ikke få deg til å slette noe som helst som ligger på dataen slik som dette nei.. Har hun pent lite med..egentlig.

 

Hun kan nekte deg å publisere de. though. så her er det lurt med kontrakt...og om hun er under 18 må du husk at den må signeres av foreldre...

 

Har ikke noen kontrakt ute på nett,men om du msger meg på msn så har jeg en.. gorpium også, send meg en pm eller noe md mailadresse..=)

Lenke til kommentar

Jeg tviler sterkt på at hun kan be deg slette bildene. Men publisering kan modellen helt klart nekte. Men så lenge modellen har gått med på å bli fotografert, noe modellen til Marius uten tvil har godkjent, kan hun neppe kreve at de blir slettet fra diverse lagringsmedier, så sant de kun er til privat bruk. (hørtes litt snuskete ut det siste der :p )

 

Men her er i hvertfall min TFP-kontrakt. Lettere basert på de jeg fant, og tilpasset meg.

modellkontrakt_tpf.doc

Lenke til kommentar
Hvis noen av bildene er av en slik art at de kan skape ubehageligheter for henne nå eller senere; så bør du vurdere å slette akkurat de. Laptoper og eksterne HP'er kan slettes; PC'en din kan hackes osv slik at de kan komme på avveie.

Tom

Såppass?

Ja de suger til seg innholdet av PC'en din gjennom internettet; ikek bare datene men også alle komponenten, molekyl for molekyl.

 

Tom

 

PS. Nytt nick?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...