Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få vekk en jente ?


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+6132
Denne saken her er bankers -hun er forelska, eller veldig nær det :).

 

Uansett, du må snakke med henne - å fortelle hvor skapet står er en lur ting. Evt kanskje se om du synes jenta er noe søt, og ta henne med ut på date ;).

 

Enig med alastor der ja, enten så er hun forelsket, eller så er hun ikke særlig langt fra og bli det.

Jeg tror ikke hun mener og være plagsom, jeg tror hun bare har veldig lyst til og bli kjent med deg.

 

Hvis du synes hun er noe og "samle på" (huff, for et uttrykk) så ville jeg bare latt henne fortsette, og muligens du hadde invitert henne ut på noe.

 

Hvis du ikke synes hun er noe og "samle på" så ville jeg ha sagt ifra om det, men det kan være en fordel og si det på en pen måte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du kan jo bare late som om du er et mannfolk, slutte å løpe som en tulling når du ser henne, og heller forklare på en ordentlig måte at det aldri kan bli dere?

 

mhm ikke sikkert hun skjønner at du ikke vil hvis du kommer med unnskyldninger som "har mye å gjøre" istedenfor å si rett ut at du ikke er interressert. kanskje hun blir litt lei seg men... livet suger av og til så det må hun tåle.

Lenke til kommentar

Si til hun enkelt å greit at du ikke er intressert, du vil såre henne, men hun slippet i alle fall å leve i håper på at du også er forelsket i henne...

Hvis hun forfølger deg etter det, kan vel pepperspray hjelpe - ambefaler å prøve det på deg selv før du fyrer det av på andre, slik at du kan kjenne hvor jævlig hun kommer til å få det :) UAnsett så er i alle fall forfølging ett lovbrud, er dog ikke sikker på alvorlighetsgraden på det .. :)

Endret av 13375k1133z
Lenke til kommentar
Men det er så trist å såre henne, hun er jo forelsket.

 

Skal det være grunn til å la henne plage gutten som ikke ønsker samværet hennes da?

Det der er typisk damer. Er så dumt å såre. Hutte meg tu. Du vil såre henne tre ganger så mye ved å gi henne noen som helst falske forhåpninger for at hun så til slutt skal finne ut at alt dette var nytteløst.

 

Mine to øre : Si til henne at du ikke liker at hun følger etter deg og gi henne beskjed om at viss hun er forelska i deg så er det dessverre ikke gjensidig og be henne fint om å slutte med forfølgingen.

Sannheten svir kanskje mest i øyeblikket, men er mye lettere å forholde seg til og er da mulig å gjøre noe med.

Lenke til kommentar
UAnsett så er i alle fall forfølging ett lovbrud, er dog ikke sikker på alvorlighetsgraden på det ..

 

Herregud, ikkje dra inn juss her da. Og enn så lenge dette med pepperspray og "onkel blå" blir nevnt på kødd: NEI dette er IKKJE eit alternativ! :) Om eg var deg ville eg ha sagt rett ut (men på ein forsiktig og hensynsfull måte) at du ikkje tykkjer noko om denne stalkinga av deg.

 

Men er jenta søt da? I så fall har du jo etter forholda ein glimrande moglegheit til å få deg ein date! Yeh

Lenke til kommentar
Utfrysning og ignorering.

Har fått jenter som 'følger etter meg' og ingenting har funket bedre (og mildere) enn å bare la være å bry seg. Hun liker deg nok og hvis hun da ikke får viljen slutter hun nok etterhvert.

 

Alle tar hintet til slutt, resten sitter bak lås og slå :)

 

Alt for mye arbeid! Lei deg en gunner og bli kvitt problemet for alltid :) Begynner å bli lei skremmende 15 år gamle jenter jeg også og løper så ofte jeg kan men innser jo at problemet kanskje kan være at jeg er alt for lekker... Ikke så lett å gjøre noe med det da... Kjøpe briller kanskje?

 

Edit: Ville bare si jeg vet det høres drastisk ut, men enten fikser man det eller så gjør man det ikke, og dette er tøft altså... Ta gjerne en prat med helsesøster, de har taushetspilikt, så du kan si nesten hva du vil til dem! (Helsesøster er hun som knipser deg på pungen når tilværelsen blir for alvorlig og junior for oppegående!)

Endret av trn100
Lenke til kommentar

Første jeg tenkte er at du har et luksusproblem, hehe.

 

Men hvis hun følger etter deg og står å venter utenfor huset ditt må hun jo være en smule gal? Jeg har vært forelsket før, men jeg fotfølgte ikke jenta, jeg stod heller ikke utenfor huset hennes og klovna..

 

Ser for meg at dette kunne vært begynnelsen på en middels god grøsser. Jenta blir helt syyk i hodet, hvit i annsiktet og langt svart hår og dere er på skitur om kvelden.. :devil:

 

Hjalp det? :p

Lenke til kommentar
Alt for mye arbeid! Lei deg en gunner og bli kvitt problemet for alltid :) Begynner å bli lei skremmende 15 år gamle jenter jeg også og løper så ofte jeg kan men innser jo at problemet kanskje kan være at jeg er alt for lekker... Ikke så lett å gjøre noe med det da... Kjøpe briller kanskje

Alt for mye arbeid? Man gjør jo ingenting når man ignorerer noen. Du bare later som hun ikke er der, og lar være å bry deg.

Skjønner at du er useriøs, but still. Ignorering er det letteste i verden.

Lenke til kommentar

Vær hyggelig, og prøv å få henne vekk med å "pakke" det inn... på en hyggelig måte i første omgang... :)

Stakkar jente , hun er bare forelska , og det er noe du bør ta som et kompliment, og ikke vær stygg med henne av den grunn. Du vet vel hvordan det er å være forelska selv. Tenk om du var det, og jenta såret deg med å si stygge ting eller oppføre seg styggt........Forelskelse er hardt og komplisert !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...