Gå til innhold

Tippeligaen 2008: Status: [22.Runde]


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får vel prøve å tippe igjen da, men har jo ikke peiling. 3 av 7 riktige sist gang vitner mye om at denne mannen her må man ikke høre på. :)

 

Stabæk - Brann B

Tromsø - Viking H

Lillestrøm - Molde B

Strømsgodset - Lyn U

Vålerenga - Rosenborg U

Fredrikstad - Bodø/Glimt H

Aalesund - HamKam H

Lenke til kommentar
Jeg håper faktisk Rosenborg slår Vålerenga. Alt annet enn suksess for Martin Andresen! (Ja, jeg tror Brann er i stand til å ta gull uten Martin, men at han gikk til Engen gjør meg uansett til en bitter jævel.) :)

 

Ellers tror jeg på nok en jevn kamp på Nadderud for Brann. Neste hjemmekampen til Brann er vel mot LSK? Altså to tøffe kamper for vår del.

 

Har du noe hat for Andresen alà det jeg hadde for Ardian Gashi da han gikk til Brann bare uker etter at han hadde signert nye 3-årskontrakt med VIF og sagt at det var klubben i hans hjerte?

Lenke til kommentar

Er vel ikke ønskelig å spore for mye av, men kan komme med min husk ang Martins «ryddighet».

 

Var veldig mye om kontakten til Martin i sesongoppkjøringen, men det ble ingengting av signering. Deretter sa fyren at kontraktssamtalene skulle utsettes til sommeren. Til sommeren ble hele saken dysset ned, og da virket det klart at han skulle gå til noen andre. Etter Brann tar seriegull, forsnakker fyren seg og sier noe sånn som at «Vi skal stå her i gjen neste år...» med referanse til at Brann skulle vinne serien neste år også. Dette førte til spekulasjoner om at Brann hadde lagt seg langflat og gitt etter for Martins påståtte lønnskrav (5 mill ellerno).

 

Så går de bare noen dager, og plutselig er Martin på pressekonferanse hos Vålerengen og sier han har signert for dem i en spiller/manager rolle og gleder seg til å begynne arbeidet. Dette mens han fortsatt er under kontrakt med Brann, og hever lønn hos dem. Kontrakten med Brann sies da opp noen etter noen få dager med Branns og Martins velsignelse.

 

Rett etter at Martin har begynnt å jobbe for osloklubben, begynner ryktene å svirre om at Martin har forsøkt å fiske både spillere og trenere i Brann med seg til VIF. Huseklepp, Corrales mfl. og et par trenere blir nevnt. Disse ryktene ble etter det jeg husker aldri avvist fra Martin sin side, men på grunn av at ingen i Brann vil bekrefte dem, dør denne saken også ut.

 

Dette er en del av momentene jeg kommer på i forbifarten. Er sikkert endel jeg har glemt, men jeg satt definitivt igjen med en sur smak i munnen av hvordan jeg opplevde Martins opptreden i denne saken. Er i etterkant dog VELDIG glad for at Brann sa nei til hele fyren, da det har versert rykter om at Martin krevde en tilsvarende rolle han har i VIF i dag for å signere ny kontrakt med Brann.

Lenke til kommentar

Jeg synes ikke det høres så veldig uryddig ut, det du beskriver her hardkjerne. Bortsett fra det med "Vi skal stå her igjen neste år...". Men et sånt utsagn i gledesrus kan alle komme med. Jeg synes ikke vi skal henge mannen for det.

 

Etter VIFs gull skrek Kjetil Rekdal foran 60 000 elleville fans på Rådhusplassen at "Vi tar gull igjen neste år", mens Steffen Iversen sang "Rosenborg er ræva". Etter noen uker signerte Ivers for RBK og Rekdal gikk av som trener noen måneder seinere.

 

Spekulasjonene som du nevner nederst i andre avsnitt, vil alltid være der i alle store klubber. VIF har ekstremt mange av dem, særlig den perioden i høst/tidlig vinter hvor en eller annen på Valle hele tida gikk til media når han hørte et navn ble nevnt. Jeg tror aldri de fant ut hvem denne "tysteren" var, men det roet seg i hvertfall ned etterhvert.

 

Når en manager går fra en klubb til en annen (selv om han ikke var manager i Brann), er det ganske vanlig at han prøver å få med seg nøkkelspillerne. Det er ikke noe nytt i det hele tatt. Det er uansett opp til ledelsen i Brann og spillerene selv om de vil høre på Andresen og bli med til VIF.

 

Også vil jeg bare påpeke en ting som har vært irritasjonsmoment for meg i hele vinter. Martin Andresen er ikke spillende trener. Han er spillende manager. To ganske forskjellige ting. Treneren vår er Tor Ole Skullerud. Jeg ser ut du klarte å bruke riktig tittel hardkjerne, men det er det mange i media som ikke har klart. De har rett og slett ikke forstått det.

Lenke til kommentar

Det er jo manager som er sportslig ansvarlig, i alle fall i en britisk modell. Endel norske klubber har jo sportslige ansvarlige, eller sportsdirektører, noe som vil være lignende en manager (etter hva jeg forstår).

 

Når det gjelder dette med å snakke med spillere som er under kontrakt, så er det strengt tatt forbudt i følge FIFA sitt reglement med mindre det er under 6 mnd igjen av kontrakten. Denne reglen gjelder forsåvidt bare representanter for klubben såvidt jeg vet, men når Andresen har signert en/blitt enig om en kontrakt med VIF som enda ikke har trådd i kraft, er det i det minste i en VELDIG gråsone om dette er lovlig. Ellers vil jeg vel si at det er utrolig illojalt ovenfor arbeidsgiveren din å gjøre denne fiskingen mens en enda hever lønn der.

Lenke til kommentar
Han er nå sitert på at han står til ansvar for VIF rent sportslig sett, så det bør han stå for. Skal se om jeg finner sitatet så det blir mer enn kun mine ord.

 

Ja, han er sprotslig ansvarlig, men han er ikke treneren om det var det siste avsnittet mitt du hintet til.

 

Til hardkjerne: Gråsoner er til for å utnyttes. Neida, jeg kan ikke disse FIFA-reglene, men det spillere blir anbefalt fram og tilbake hele tida. Og omtrent hver eneste dag står det om klubber som har vært i kontkt med den og den spilleren selv om han har lenge igjen av kontrakten.

 

Jeg tenkte jeg også kunne tippe kampresultatene for den kommende runden:

 

Stabæk - Brann U

Tromsø - Viking H

Lillestrøm - Molde B

Strømsgodset - Lyn U

Vålerenga - Rosenborg H

Fredrikstad - Bodø/Glimt H

Aalesund - HamKam H

Lenke til kommentar
Må jo prøve meg fram denne runden også.

 

Stabæk - Brann H

Tromsø - Viking H

Lillestrøm - Molde H

Strømsgodset - Lyn U

Vålerenga - Rosenborg U

Fredrikstad - Bodø/Glimt H

Aalesund - HamKam H

 

Come on! Give us some Love da! :fun:

 

Du er jo fra samme landsdel. :tease:

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Jeg tror og håper at FFK benytter seg av sitt for BG's hemmelige våpen, som er deilig forsommervær, og lager seikarbonader av tantene fra politistaten Bodø.

 

Hvis det er noen norlenninger som skal på denne kampen, så kunne jeg tenke meg å ta en pils med dere etter kampen og reflektere litt over hvorfor gutan gjorde seg bort!?

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Mhm, vært på trynet så langt i år. Ventet meg et gult kort, så drar dommeren opp det røde. Lurte en stund på om han hadde klart å ta feil kort.

 

På den lyse siden så er kampen en av de mer underholdene jeg har sett så langt i år, ihvertfall med tanke på hvor få sjanser det har vært. Redd utvisning vil ødelegg litt nå.

Lenke til kommentar
Come on! Give us some Love da! :fun:

 

Du er jo fra samme landsdel. :tease:

Med andre ord konkurrenter ;) Dessuten er FFK veldig gode i år så tror de tar denne.

 

Hva annet kan man vell vente fra en Tromsøværing? :thumbup:

 

FFK har vært gode ja, og jeg er redd for at Glimt skal gå ut defensivt slik som mot Lyn. De må tørre å angripe!

 

Ellers skjønner jeg ikke hvorfor Glimt vises på TV, ikke at jeg har noe imot det men det finnes tross alt større klubber i Norge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...