Gå til innhold

TES: The Elder Scrolls 5?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
I neste Elder Scrolls håper jeg vi får dra til litt flere områder, og ikke bare ett, f.eks i Morrowind var man bare der, og i Oblivion er man bare i Cyrodiil. Jeg vil kunne dra over grensene og inn i de andre landene :)

 

 

Men husk at da kommer det til å ta LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG tid å bli ferdig med spillet.

Samt kommer Kart/Ingame størrelseforskjellen til å gjøre mye rart

 

F.eks. på kartet er Cyrodiil 2-3 ganger større enn Vvardenfell... Men ingame er de nesten like store, kanskje er Vvardenfell litt større. Men det verste er at I TES II Daggerfall er Ingame massen 2X Storbritania =S

 

Zry får dobbel post...

Endret av Umaril
Lenke til kommentar

Håp for TES V:

*Random grotter/ruiner

*Full godt/ondt/galskap perskeptiv

*Total frihet

*Imperiet er skurken

*Få lov til å besteme slutten

*Ha lov til å dra hvor som helst :p

*Få lov til å dra til forskjellige plasser(Nirn, Moonshadow, etc)

*Latterlig mange guilds

*Forbedre kamp system(ikke så elendig som Dark Messiah, det var jo bare blokk ---> hit ---> igjen)

*Magi blir sterk nok(finner magi svakt i Tes 3-4 jeg da)

*Spyd

*Hånd våpen for Hand to Hand

Endret av del_diablo
Lenke til kommentar

Jeg vil nesten ikke tenke på TES V, det er så mange år til det evt. kommer. ;) I tillegg regner jeg med at Bethesda nå er opptatt med å promotere Fallout 3. Kanskje vi får vite noe mer når den verste hypen der har lagt seg?

 

Men, ja, når det kommer så står jeg i kø på utgivelsesdagen når butikken åpner.

Endret av Tabris
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Reknar med der blir eit nytt TES, men etter Oblivion har eg vanskeleg for å bli gira av noko Bethesda foretek seg. Dei lagde eit polert og innhaldsrikt spel, som dessverre vart for sjellaust og keisamt for meg. Håpar dei tek ein del steg tilbake i retning av Morrowind for det neste spelet i serien.

 

Heldigvis foregår det mykje som i mine auge er meir spennande i "åpen RPG"-sjangeren. Piranha Bytes har blitt kasta vekk frå Gothic-serien av Jowood, og sjølv om dette i utgangspunktet provoserte meg, er resultatet at der no er heile tre utviklarar som jobbar med Gothic-liknande spel der det før berre var ein. Trine Games jobbar med ein ekspansjon til Gothic 3. Spellbound jobbar med "Arcania - A Gothic tale", som skal vere ein slags oppfølgjar. Eg synest det er fint at dei tek eit nytt namn. Piranha sjølv fekk starte med blanke ark, og jobbar no med "Risen", som eg har store håp for. I tillegg til desse tre, har vi Reality Pump, som jobbar med "The Temptation", ein oppfølgjar til det svært kurante Two Worlds.

 

So, der er mykje å sjå fram til. :)

 

Kay

Lenke til kommentar

Sett masse teorier om hvor oblivion 5 kommer at plaseres,og lenge siden man fikk lov å ta en tur til high rock(bretony) eller summerset isles(finnes mods for sommerset isles lite for mw dog...),så noe slikt håper man vel på.

 

Siden "community" har økt verdien av tes 3/4 så til de grader tviler jeg vel på om bethseda går ifra et vinnende konsept med noe annet enn sp-spill,nytt tecs og forum for det.

 

Men ingen steder er det noen som veit,blir kun spekulasjoner :)

Lenke til kommentar

TES5 er garantert under utvikling. Selv om de jobber med Fallout 3 betyr det ikke at en annen gruppe ikke kan ta for seg forarbeid med TES5. Akkurat slik de gjorde det med Oblivion da de var ferdige med Morrowind.

Jeg ser for meg at akkurat nå så driver de å forsker og undersøker diverse spillmotorer og fysikk-ting og masse annet snasent grafikk-stasj! ;) Håper for Guds skyld de forlater GameBryo-motoren. Fy flate, de trenger noe som Tech5 vett! :)Det hadde blitt psycho det!

 

rage1.jpg

 

rage_screenshot.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...