Gå til innhold

DV problem på PC


Anbefalte innlegg

Flere som har problemer med å koble DV til PC? Jeg har problemer med mitt Canon MV20i. Virker selvfølgelig fint på MAC, men etter jeg flyttet over til PC, finner ikke maskinen kameraet (har selvfølgelig kort til dette (faktisk prøvd ett par, før jeg postet denne mld.)). Kjedelig å oppgradere system, kun for ikke å kunne bruke ett ikke så altfor gammelt kamera.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som du trenger nytt os dessverre, vel og merke dersom du ikke finner kamera i enhetsbehandleren. Ikke dersom du finner det der, men ikke i red. programmet. Dette er selvfølgelig en forhastet beslutning, men du sa ingenting om hvilket OS du bruker nå, og om hvor du ikke fant kamera.

 

Xp fungerer så bra at jeg nesten må smile.

anbefales.

Lenke til kommentar

Jeg kjørte w98se før, har siden oppgradert til w2kpro. Men vegrer meg litt for å gå til anskaffelse av nytt FireWire kort, før jeg ev. vet noe mer (men, er det kun nytt OS som skal til så..). Når jeg husker tilbake, kan jeg ikke huske kameraet ble funnet i enhetsbehandleren nei, ikke i de programmene som fulgte med kortene heller. Premiere6 fant det heller ikke. Kontaktet jeg produsent av kameraet (Canon), sa de at det skulle virke, men uten noen nærmere forklaring på hvorfor det ikke virket hos meg (typisk i slike ”standardsvar”). Nei, hvis du mener det skal ha ordnet seg etter oppgradering av OS, så er det vel på tide prøve ett nytt kort da :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...