cheeplix Skrevet 21. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 21. desember 2007 Jeg er stor fan av å prøve rare retter jeg kommer over som er "litt" utenfor norske matvaner og jeg vil gjerne høre hva det merkeligste du har vært borti er. Min liste: * Krokodille. (Helt grusomt, konsistens som tynn, rå kyllingfilé og en grusom tranlignende smak.) * Villsvin. (Helt greit, ikke så godt som vanlig svin.) * Antilope. (Tror denne var feil tilberedt/marinert. Smakte ikke godt ihvertfall.) * Kenguru. (Skippy var ikke så verst, men hun hadde for fast kjøtt. I grenseland til hardt.) * Struts. (Klart det beste av raritetene. Herlig smak, nydelig mør konsistens.) Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 21. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 21. desember 2007 Jeg har også spist antilope, det er noe av det beste kjøttet jeg har spist. Det var mørt, smaksrikt og en nydelig smak på. Jeg regner med at du bare var litt uheldig med din:-) Lenke til kommentar
Forumforumforum Skrevet 27. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 27. desember 2007 Struts. Spiste vel strutsemedaljong, var godt ! Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 27. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 27. desember 2007 Spiste aligator i Florida for et par år siden. Var faktisk godt, samme konsistens som kylling. Var i nuggetsform. =P Lenke til kommentar
Angeleno Skrevet 27. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 27. desember 2007 Snegler. En delikatesse, men udelikat som faen. Vel vel... Lenke til kommentar
synsing Skrevet 27. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 27. desember 2007 Jeg har egentlig spist veldig lite mat som for oss nordmenn er eksotisk, men har spist tørket reinhjerte (kanskje ikke så uvanlig, vet ikke helt?). Det er veldig godt. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 28. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 28. desember 2007 Tørka gnu eller noe. Eller så var det antilope. Et av to hvertfall. Dritdigg. Lenke til kommentar
WD40 Skrevet 28. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 28. desember 2007 Krokodille, smakte som kylling. Kanskje ikke så uvanlig, men rakfisk. Altså fisk som har ligget i 8 uker der den har gått gjennom en forråtningsprosess. Smakte ikke så værst Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 28. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 28. desember 2007 Altså fisk som har ligget i 8 uker der den har gått gjennom en forråtningsprosess. Smakte ikke så værst En del av meg har litt problemer med å tro på akkurat det der. =P Lenke til kommentar
Chasseur Skrevet 29. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 29. desember 2007 Skal vi se: Saueballer (smaker greit nok, litt rar følelse å spise baller) Råtten hai (grav den ned i sanda, la den ligge i tre måneder, salte henge opp, spise etter en stund til) Jeg digger Island :-) Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 29. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 29. desember 2007 (endret) Krokodille ("Crocodile eye filet" het den). Smakte som kylling, var bare 100 ganger seigere. Var jo nesten umulig å spise. Endret 29. desember 2007 av Knewt Lenke til kommentar
Coraxx Skrevet 31. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 31. desember 2007 Spiste aligator i Florida for et par år siden. Var faktisk godt, samme konsistens som kylling. Var i nuggetsform. =P Samme her Lenke til kommentar
stratosfære Skrevet 31. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 31. desember 2007 (endret) Spiste aligator i Florida for et par år siden. Var faktisk godt, samme konsistens som kylling. Var i nuggetsform. =P Samme her Kjøpte et par alligatorfilèter/Kengurufilèter her i Norge en gang da Ultra solgte det. utvilsomt godt ja Har også spist blekksprut, men ikke sånne ringer. Små frityrstekte blekksprut med øyner og alt sammen i et jafs, kan sammenlignes med snaks, hehe. Ellers fikk jeg smake på oksetunge her om dagen. Greit nok det, minte meg om bogskinke, men ville heller valgt bogskinka fremfor oksetunga for og si det sånn.. Endret 31. desember 2007 av Stratosphere Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 31. desember 2007 Rapporter Del Skrevet 31. desember 2007 Sånne bleksprutringer kalles calamaries eller noe. Dritdigg! Lenke til kommentar
AT1S Skrevet 1. januar 2008 Rapporter Del Skrevet 1. januar 2008 -Frosk: Smakte ikke så ille... -Snegle: Det er jo faktisk godt! -Blekksprut: Helt ok. -Smalahove: Er ikke så veldig glad i denne retten. Smakte på et øye, og det var jo spesiellt. -Oksetunge: Var ikke helt min ting. Lenke til kommentar
eskhyo Skrevet 4. januar 2008 Rapporter Del Skrevet 4. januar 2008 Spiste "Wild Mix Plate" på en restaurant i Australia. Der var det emu, krokodille, kenguru og en eller annen slangetype. Alt smakte egentlig veldig godt. :-) Lenke til kommentar
Lubbne_Ludde Skrevet 4. januar 2008 Rapporter Del Skrevet 4. januar 2008 Frityrstekt bleksprut ! - IKKE OK! Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 4. januar 2008 Rapporter Del Skrevet 4. januar 2008 Har smakt åtte- og ti-armet blekksprut. Den med åtte armer var frityrstekt og nydelig. De med ti armer smaker godt, så lenge de er tilberedt riktig. Ellers har jeg smakt snegler, og selv om konsistensen var grusom, så var smaken grei. Lenke til kommentar
Akvarius Skrevet 8. januar 2008 Rapporter Del Skrevet 8. januar 2008 Spist Emu, Kenguru og struts på Le Connaisseur i Eindhoven, NL. Syns alt var kjempegodt. Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 10. januar 2008 Rapporter Del Skrevet 10. januar 2008 Jeg tror det rareste må være fritterte babyblekkspruter. (antok det var noe ala frityrstekt blekksprutringer - det var det ikke.) Så ut som små mini cuthuluer jeg spiste.... og de var seeeigt... men smakte faktisk ikke altfor galt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå