Gå til innhold

Hvorfor føler jeg CoD4 online er så urettferdig?


Tor Rasmussen

Anbefalte innlegg

Jeg har spilt en del FPS på min Xbox 360.

Vært gjennom CoD2, CoD3 og nå i gang med CoD4.

Vært gjennom GRAW 1 og 2. Rainbow Six, GeoW. Bioshock og lignende.

 

Så jeg er ikke helt grønn.

Likevel opplever jeg CoD4 blodig urettferdig.

Flere ganger følger jeg nærmest at jeg tømmer et magasin i brystet på en motspiller.

Han sveiper lett forbi med sitt våpen, og pooff. Jeg er den som dør.

Når jeg så ser replayen fra hans view, så ser jeg tydelig mitt løp direkte mot han, og han kan godt skyte litt på siden av meg.

Likevel er det jeg som dør.

 

Gang på gang er jeg sikker på at jeg skjøt først, jeg traff best, og jeg fikk flest skudd inn. Likevel påstår jeg at i 4 av 5 tilfeller er det jeg som dør.

Har bare rank 6 og lurer derfor på om det er slik at de med rank f.eks 35 får "gratis" treff.

Altså, at de kan drepe meg lettere, selv om de ikke sikter direkte på meg?

Jeg er jo klar over at man kan levle opp med bedre skuddsikker vest på seg selv, mere helse og kan øke diverse levels på sin ammunisjon og våpen.

Men hvis det er det jeg er offer for, så føler jeg systemet blodig urettferdig.

De som i forveien er gode fordi de har spilt mange mange timer, får i tillegg bedre våpen, mer helse, og en tabbekvote på siktet sitt.

 

Like kjipt som Rosenborgs regjeringsperiode hvor de vant og vant, fikk mere og mere penger, og kunne kjøpe de beste spillerne før alle andre.

Ferrari og M. Schumaker som vant og vant. Tjente mere og mere penger, og kunne kjøpe bedre og bedre teknologi.

 

Jeg finner ingen funktion i online som matcher meg mot andre med samme level.

Synes alltid serverne jeg kommer inn på er full av folk med 30++++ i level, og noen FÅ som meg i level 3-10.

 

 

Jeg synes CoD4 er dritkjipt online, fordi jeg konstant sitter med statistikker som 2 kills, 9 deaths.

Godt mulig er suger balle i CoD4. Men jeg trodde ikke jeg var så dårlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

etter hvert som du stiger i rank så får du bedre våpen og meget nyttige oppgraderings (PERKS) muligheter....spesielt red dot sight synes jeg er meget bra....vil tro at du møter folk med bedre/kraftigere våpen.

I enkelte tilfeller så har jeg opplevd LAG og da føles det akkurat som din beskrivelse....dvs skyter blink uten at det skjer noe.

Lenke til kommentar

Jeg kjente meg ganske godt igjen når jeg leste det du skrev. Det hender ofte at jeg kommr opp i noen situasjoner der jeg er sikker på at jeg så motstanderen og så begynte å skyte før han i det hele tatt får øye på meg. Men på replayen så er det omvendt, og det har med pingen å gjøre det at du ligger etter. Ganske urettferdig kan man si, så det beste må være å spille med andre norske slik at man unngår dette.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-uVTr2vDm

En annen ting er at man gjerne kommer inn i en game som faktisk slutter om 10 sekunder, så man kun får en tap.

Det samme er når man slipper en airstrike og blir skutt, så spawner man inni airstriken.

Jeg døde _3_ ganger av min egen airstrike i en team deathmatch og alle ler som bare det.

 

Jeg har også opplevd mange ganger at airstriken kan gå gjennom hus på f.eks det siste smellet, jeg står trygt inni et hus på fly 1 og fly 2, men fly 3 dreper meg.

Mange småting.

Samt mange plasser man kan gå til, som egentlig ikke skal finnes. Men jaja.

Lenke til kommentar

Hadde og har akuratt samme problem med Halo 2 og Halo 3. Treffer de andre mer enn de treffer meg å alikevel så er det akuratt som om flere av kulene ikke "virker". Å sniping er et rent helvete hvis folk er i bevegelse for selv om jeg ser både mens jeg spiller og på replayen at jeg får headshots så dør de altså ikke. må ofte 2-3 skudd for å drepe dem. Plasma granater har også en tendens til å gå igjennom personer. Har kommet til konklusjon på alt dette som skjer meg å det er enten at linja mi (2MB ned å 400kb opp eller noe sånn) rett og slett er alt for dårlig og fører til en ørliten forsinkelse som ikke får spillet til å lagge synlig men som gjør at kuler som går veldig for og det er mye av blir for mye for linja.

 

Andre jeg har tenkt som kan forårsake dette er at Xboxen min er koblet først inn i recieveren min (en Harman/Kardon AVR 85) for så å gå videre med vanlig phono kabel (sånne tynne av laber kvalitet som følger med nesten alt nytt du kjøper) inn i TVen. Kan tenke meg at det blir en liten forsinkelse i spillet siden alt først må igjennom recieveren før det kommer seg fram til TVen å alle kablene jeg bruker ikke akkurat er bra.

 

Dette er i alle fall det jeg tror forårsaker problemene hos meg

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Hvis det er noen trøst så skjer det like irriterende ting, samme hvilken rank du har. Gikk opp til 55, og er nå inne på prestige mode og jobbet meg opp til rank 16 igjen (eller hva det er...) Tror nok det er som allerede foreslått: dårlig oppkobling mot host (lag) Kill cam har til tider irritert meg så grønnjævelig, da jeg får bekreftet at han som drepte meg faktisk ikke traff meg engang (!!!) men enda døde jeg.

 

Og har, som deg, tømt ett helt magasin i noen, så har de snudd seg sånn passe rolig rundt og "oj, der er det en som skyter på meg med M4...Skal vi se...Hvilket våpen skal jeg velge? Hm. Tenke. OJ, der skyter han på meg IGJEN. Jaja, får dra frem pistolen da og gi han ett skudd." og så dør JEG (ikke helt SÅ ille, men you get the point...)

 

Tror vel det eneste som er mer irriterende er campere som sitter i ett hjørne med claymores rundt seg, som skulle vært utestengt fra x-box live for livstid!!! Irriterende talentløse drittunger.

Lenke til kommentar

Kjenner meg veldig godt igjen i denne beskrivelsen.. Men det skjer ikke så ofte lenger. Jeg blir bare så frustrert av å skyte folk i brystet 10 ganger uten at de dør, for så å bli skutt av de mens jeg lader eller noe. Jeg er overbevist om at det er noe feil her, og killcam'en beviser at jeg har rett. Jeg henger nemlig såpass etter at jeg ikke skjøt et eneste skudd på fienden engang, selv om jeg på min skjerm tømte kanskje et helt magasin. Jævlig irriterende..

 

I tillegg synes jeg martyrdom er urettferdig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...