Gå til innhold

Guitar Hero III- problem med gitaren


Gotham

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er litt bingo i det om man får en fungerende Les Paul-gitar når man kjøper GH3, eller om man får en gitar som har både små og store feil. Kjenner til folk som har fått en perfekt gitar med den første pakken de har kjøpt, og folk som har måttet bytte sin gitar inn opptil flere ganger før de har fått en som har fungert.

Mye av problemene til GH3-gitarene skyldes kontakten mellom de to avtagbare delene. Hvis de to delene sitter løst fra hverandre, kan det ofte oppstå kontaktproblemer. Personlig opplevde jeg med min gamle gitar at den grønne knappen sluttet å fungere hvis gitaren ikke var i en spesiell vinkel. Dette lot seg heldigvis løse ved å plassere en liten pappbit som jeg tok fra gitareska mellom de to avtagbare delene av gitaren, slik at delene satt fast sammen. Dermed var min gitar helt perfekt. Dessverre røk strumbaren og gitaren sluttet å reagere på downstrums.

Fikk heldigvis tilsendt en ny gitar fra platekompaniet, og den fungerer helt fint, bortsett fra at på den er tilt-sensoren altfor sensitiv, og det hender at star power utløses mot min vilje. :( Irriterende, ja, men dette anser ikke jeg som en katastrofe, da det bare er å holde gitaren mer horisontalt.

Dessverre er det en kjent sak at Les Paul-gitarene og selv Krameren (PS2 GH3-gitaren) har en haug med feil. Det finnes veldig mange sider om dette nettet rundt, og det er til og med dedikerte "Hva er feil med din gitar?"-tråder på guitarhero.com forumet. Håper bare Red Octane lærte noe fra tabbene med X-Plorer-gitaren, og rettet opp i feilene før de begynte å selge gitarene separat...

Endret av keungz
Lenke til kommentar

Har du problemer med knappar som ikkje fungerer finnes det eit par enkle, men effektive måtar å fikse det på.

 

Flett saman nokre strikk og fest eine enden heilt nederst på halsen og den andre under gitaren. Då blir den haldt på plass.

 

Gjer som ein nenvte over, legg litt papp i press mellom hals og resten. Vær for all del forsiktig så dykk ikkje overbelastar og øydelegg noko.

Lenke til kommentar

Jeg har også problemer med gitaren min..

 

Fikk min nå, og sitter og prøver å koble den opp mot 360'n..

 

Men.. den grønne xbox-lampa lyser, men når jeg trykker på den "synkroniseringsknappen" så leter den hele tiden, til den til slutt stopper å "surre" og så blinker bare alle lampene.. altså alle 4 "player-indikatorene"..

 

Hva kan jeg gjøre?

 

 

 

EDIT: Jeg vet hva jeg kan gjøre... jeg kan lese manualen først... hvor det står at jeg må trykke inn en knapp på selve konsollen også... :blush:

Endret av Bone
Lenke til kommentar
EDIT: Jeg vet hva jeg kan gjøre... jeg kan lese manualen først... hvor det står at jeg må trykke inn en knapp på selve konsollen også... :blush:

 

Hahahahah, dagens :D

 

 

 

Jeg har forresten byttet min gitar hos Spaceworld nå og kan si så mye at denne er perfekt. Den forrige var løs i festet mellom halsen og kroppen på gitaren og dermed blei det dårlig kontakt. Dette festet kjente jeg satt godt slik det skulle. Så viss du får ein gitar med hals som man kan dra litt ut og inn etter man har festet halsen til kroppen så gå og bytt, for det kommer til å gi problem med at knappene ikke får signal og dermed ikke funker.

Kan jo alltids knyte de fast med tau og strikk som vi gjorde frem til jeg fikk bytta den, men det er en midlertidig løsning som jeg tror ikke vil holde på sikt.

Lenke til kommentar
Hmmm... Har merket litt fusk i det siste, er det sånn at hvis halsen og kroppen kan dras 1-2 mm fra hverandre er det noe feil med dem??

 

Etter min mening ja. Det er ihvertfall ikke sånn i det hele tatt på den nye gitaren jeg fikk i dag. Skal ikke si at den ikke begynner å løsne etter hvert. Men forskjellen på denne og den andre er at denne sitter dønn fast og den andre kunne jeg dra en til to mm fra hverandre som du sier. Har din vært sånn fra begynnelsen av?

Lenke til kommentar

haha, Gutten min.. Jeg har klart Inhuman Achievement :) Xblive er Thazul ... Men jeg har nettopp oppretta ny xbox live fordi det ble noe fucked med den.. Thazul1 er det nå.. har nesten ingen achievements på den.. Men Thazul er en bevis på at jeg har klart Through The Fire and Flames.. 350 k er poenget på det tror jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...